Bitcoin prijs stijgt

De pseudonieme analist Inmortal zegt dat Bitcoin naar een nieuwe all-time high kan stijgen als we definitief boven de 64.000 dollar uitbreken. Voorlopig bleek die weerstand echter te sterk voor de digitale munt. Maar de crash van 66.000 naar 60.000 dollar die we recent zagen, leverde volgens hem wel een lokale bodem op voor Bitcoin.

Nieuwe all-time high voor Bitcoin

“Een uitbraak boven de 64.000 dollar = nieuwe all-time high voor Bitcoin”, zo roept de analist bij de bovenstaande grafiek.

Inmortal zou echter alleen geïnteresseerd zijn in een longpositie op Bitcoin in twee scenario’s. Als eerste zou hij bullish worden als Bitcoin rond de koers van 60.000 dollar een swing failure pattern (SFP) laat zien. Dat is een indicator voor een trendomkering, waarbij een asset kort vorige highs of lows passeert.

Ook zou hij een longpositie openen als Bitcoin acceptatie weet te vinden boven de koers van 63.000 dollar. Op het moment van schrijven handelt de Bitcoin koers op 62.000 dollar en is daar nog geen sprake van.

Kaleo is wat minder bullish over de korte termijn en verwacht dat Bitcoin eerst nog naar 57.000 tot 58.000 dollar gaat dalen, voordat we aan de echte nieuwe upswing beginnen met de digitale munt.

Hij ziet Bitcoin vervolgens langzaam klimmen tot de Amerikaanse verkiezingen, waarna de echte stijgingen moeten beginnen.

Kaleo adviseert mensen om Bitcoin te kopen

Hoewel Kaleo op de korte termijn nog lagere koersen voor Bitcoin verwacht, zou hij handelaren adviseren om te blijven accumuleren (kopen) tijdens de dip. Voorlopig moeten we ons daar dus maar aan vasthouden, want veel meer dan dat valt er op dit moment niet te vertellen over Bitcoin.

Vanaf de all-time high van maart 2024 zitten we in een lastig parket met de digitale munt en kunnen we niet zeggen dat de bulls echt weer in controle zijn. Dat zou pas weer veranderen als we boven de 70.000 dollar en het liefste natuurlijk een nieuwe all-time high maken.

Geloof jij nog in nieuwe all-time highs voor Bitcoin in 2024?

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Analist: Bitcoin koers op weg naar all-time high bij doorbraak van cruciale weerstand verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!