Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP tonen momenteel een opwaartse beweging en bullish momentum terwijl de cryptomarkt zich blijft herstellen. Een nieuw RWA-project, Rexas Finance (RXS), maakt ook grote indruk met zijn huidige presale en breekt records terwijl een golf van investeerders het baanbrekende tokenisatieplatform omarmt. Hier is het laatste nieuws:

Bitcoin (BTC) Houdt Stand Boven $65.000

Na een stijging van 10% in twee weken heeft Bitcoin de psychologische grens van $65.000 overschreden. Met een prijs van $65.750 toont BTC kracht door zijn positie te behouden en zich klaar te maken voor toekomstige winsten na het doorbreken van een belangrijke weerstandsniveau. Hernieuwde institutionele interesse en marktvertrouwen voeden de veerkracht van Bitcoin en kunnen het activum naar nieuwe all-time highs stuwen. De komende weken verwachten experts dat BTC zal stijgen naarmate het positieve momentum aanhoudt en BTC blijft ondersteunen op dit niveau.

Ethereum (ETH) Streeft Ernaar Om Weerstand bij $2.707 te Overwinnen

Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency naar marktwaarde, handelt momenteel boven $2.650 en heeft de afgelopen dag 3% winst geboekt. Het doel is nu om de belangrijke weerstand bij $2.707 te doorbreken, wat een meer significante stijging zou kunnen inluiden. De voortdurende dominantie van de blockchain op het gebied van smart contracts en gedecentraliseerde financiën (DeFi), ondersteund door de groeiende vraag naar schaalbare en gedistribueerde apps, blijft de ontwikkeling van Ethereum stimuleren.

XRP Blijft Stijgen Ondanks Optimistisch Marktgevoel

XRP wordt momenteel verhandeld tegen $0,59 na een stijging van 1% in de afgelopen dag. Geïnspireerd door Ripple’s intrede in grensoverschrijdende betalingen en de aankomende release van een stablecoin, blijft XRP bullish potentieel vertonen, zelfs terwijl het weerstand ondervindt bij het $0,60-niveau. Gezien de recente veranderingen in het Ripple-ecosysteem en de toenemende aandacht van institutionele investeerders voor XRP, kan de munt in de nabije toekomst een aanzienlijke stijging doormaken.

Rexas Finance Domineert de Presale met Recordbrekende Cijfers

Sinds de introductie op 8 september heeft Rexas Finance (RXS) aanzienlijke belangstelling gewekt en domineert het momenteel de cryptomarkt met recordbrekende prestaties tijdens de presale. Na de afronding van de eerste twee presalefasen binnen 12 dagen verloopt de derde fase snel, met 73,08% van de tokens al verkocht. In de eerste fase werd de token aangeboden voor $0,003, en in de derde fase is de prijs gestegen naar $0,050. De volgende fase zal doorgaan met een prijs van $0,060. Rexas Finance heeft tot nu toe al een verbazingwekkende $1.874.947 opgehaald, ver boven het doel van $2.750.000. De beslissing van Rexas Finance om traditionele durfkapitaalinvesteringen te vermijden en het publiek in staat te stellen vroegtijdig van de presale te profiteren, is een belangrijke factor in het succes van de presale. De robuuste tokenomics van de RXS-token, gebaseerd op de ERC-20-standaard, trekt investeerders aan. RXS heeft een maximale voorraad van 1 miljard tokens, wat de langetermijnwaarde en schaarste voor tokenhouders garandeert. Een andere reden voor de ongekende cijfers van de presale is de innovatieve toolset van het project. Rexas Finance maakt tokenisatie van reële activa mogelijk, waardoor gebruikers gemakkelijk tokenized assets zoals goud en vastgoed kunnen kopen en verhandelen. Door mensen en bedrijven in staat te stellen hun eigen activa te tokeniseren, opent de Rexas Token Builder nieuwe mogelijkheden voor liquiditeit en vermogenscreatie. Bovendien biedt het Rexas Launchpad een platform voor projecten om kapitaal aan te trekken voor hun getokeniseerde activa.

RXS Token Presale: Hoe Deel Te Nemen

Deelname aan de RXS-token presale is eenvoudig en biedt een zeldzame kans om deel te nemen aan een potentieel project voordat het openbaar wordt. Om deel te nemen:

  1. Bezoek de website van Rexas Finance. Zorg ervoor dat je wallet klaar is voor de aankoop en dat deze ERC-20 ondersteunt.
  2. Koop RXS Tokens: Verbind je wallet en gebruik USDT of Ethereum (ETH) om RXS-tokens te kopen. De tokens kunnen worden gekocht voor $0,050, de prijs van fase 3. Nu is het moment om in actie te komen voordat de prijs stijgt in de volgende fase, aangezien slechts 26,92% van de huidige presale-fase nog beschikbaar is.
  3. Bescherm je investering: Na de aankoop worden de tokens rechtstreeks naar je wallet gestuurd. Na afloop van de presale kun je ze vasthouden of verhandelen op ondersteunde exchanges.

Conclusie

Het aanhoudende succes van Bitcoin, Ethereum en XRP in het groen wijst op een algemeen optimistisch gevoel in de cryptomarkt. Maar Rexas Finance neemt het voortouw met zijn baanbrekende presale-succes en innovatieve strategie voor het tokeniseren van reële activa. Via Rexas Finance hebben investeerders de kans om deel te nemen aan de volgende grote golf van blockchaintechnologie, met de presale die een enorm winstpotentieel biedt. Mis de kans niet om deel te nemen aan deze presale en koop vandaag nog je RXS-tokens!

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:
Website: https://rexas.com
Win $1 Miljoen Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP Handelen in het Groen Terwijl Rexas Finance (RXS) de Presale Domineert met Recordbrekende Cijfers verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!