Een Nederlandse analist gelooft dat een op Ethereum (ETH) gebaseerde altcoin op het punt staat een enorme uitbraak te maken.

Crypto-handelaar Michaël van de Poppe vertelt zijn 727.900 volgers op het sociale mediaplatform X dat het gedecentraliseerde oraclenetwerk Chainlink (LINK) er bullish uitziet op de wekelijkse tijdschaal, terwijl het zich consolideert boven het belangrijke ondersteuningsniveau van $9,54. Hij benadrukt ook belangrijke weerstandsniveaus op de wekelijkse grafiek, waaronder $12,20, $16,05 en $18,55:

“Chainlink blijft consolideren boven de cruciale weerstand en verandert dat in ondersteuning. Ik denk dat alles tussen $9-$11 interessant is om in te stappen. Ik heb het een paar keer genoemd, maar het blijft een kans van je leven.”

Technische analyse Chainlink
Technische analyse Chainlink. Bron: Michaël van de Poppe/X

Chainlink wordt verhandeld voor $11,10 op het moment van schrijven, een stijging van 4% in de afgelopen 24 uur.

Vervolgens zegt hij dat Bitcoin (BTC) bullish is op de 12-uurs grafiek nadat het is gestegen vanaf het niveau van $60.000.

“Ik heb dit de afgelopen dagen uitgelegd, ik denk dat Bitcoin op zoek is naar zijn maandelijkse dieptepunt in de eerste week van oktober. [Vrijdag] is werkloosheidsdag en ik denk dat dat veel zal betekenen. Vasthouden aan cruciale steun en hier omkeren naar boven wijst op kracht.”

Technische analyse Bitcoin
Technische analyse Bitcoin. Bron: Michaël van de Poppe/X

Bitcoin wordt verhandeld voor $62.117 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 2% in de afgelopen 24 uur.

SEI op weg naar herstel na correctie naar $0,39

Tot slot zegt hij dat het native asset van de layer-one blockchain Sei (SEI) mogelijk in een opwaartse trend zit na een stijging vanaf een belangrijk ondersteuningsniveau van $0,39:

“SEI ziet er goed uit. Significante correctie, maar waarschijnlijk in een opwaartse trend na deze beweging, aangezien het op ondersteuning zit. Als dit niet standhoudt, verwacht ik een correctie naar $0,31. Keren we hier terug naar boven, dan denk ik dat het het pad van SUI zal volgen.”

Technische analyse Sei
Technische analyse Sei. Bron: Michaël van de Poppe/X

SEI wordt verhandeld voor $0,41 op het moment van schrijven, een stijging van meer dan 6% in de afgelopen 24 uur.

Het bericht Nederlandse analist voorspelt grote stijging voor deze altcoin verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!