Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ripple (XRP) heeft vooral veel lof ontvangen, met name op de crypto-beurzen. Op het moment van schrijven werd XRP verhandeld voor $0,61, een stijging van 6,22% in de afgelopen 24 uur, waarbij interne stieren opdoken vanaf het ondersteuningsniveau van $0,54.

De meeste analisten wachten erop dat XRP binnenkort een run maakt naar $0,93, wat zeer gunstig is voor kortetermijnbeleggers. Maar het is niet alleen XRP dat voor opwinding zorgt op de markt. Aan de zijlijn is er potentieel nieuw licht geworpen: Rexas Finance (RXS), een altcoin die minder dan $0,10 kost, maar het waarschijnlijk veel beter zal doen dan XRP.

De Ripple Rally: Zal het $0,93 overschrijden?

XRP is erin geslaagd om te herstellen van de neerwaartse trend en boven belangrijke ondersteuningsniveaus te blijven gedurende deze periode. De huidige stijging van het ondersteuningsniveau van $0,54 naar $0,61 toont aan dat de prijswinst aan kracht wint.

Veel handelaren kijken uit naar een snelle stijging naar $0,93, wat behoorlijk positief is voor degenen die vasthouden aan dit traditionele crypto-actief. Maar is dat voldoende? Aan de ene kant profiteert XRP van zijn gevestigde naam in de industrie, maar aan de andere kant moet het ook concurreren met nieuwe projecten die buitengewone efficiëntie bieden.

Hier komt Rexas Finance (RXS): berucht ondergewaardeerd actief

Ondanks de gestage groei van XRP, wint Rexas Finance (RXS) echter nog geen terrein op een hoger prijsniveau. Momenteel wordt het verkocht voor slechts $0,050 in de derde voorverkoopfase, waarin Rexas Finance al 72% winst heeft geboekt vanaf de oorspronkelijke aanbiedingsprijs van $0,030.

Op dit moment is 73,84% van de derde voorverkoopfase voltooid, wat al een verbazingwekkend bedrag van $1.899.801 heeft opgebracht. Voor degenen die op zoek zijn naar kansen met een hoog rendement, belooft Rexas Finance een vermenigvuldiging van ongeveer 6x tegen de tijd dat het zijn noteringsprijs van $0,20 bereikt. Dit is geen wensdenken — vroege investeerders hebben al flinke winsten behaald naarmate de token zich door de voorverkoopfases heen heeft ontwikkeld. Gezien het disruptieve model van Rexas Finance voor de tokenisatie van real-world assets (RWA), lijkt het erop dat Rexas Finance projecten zoals XRP zal overtreffen.

RexasBanner

Redenen waarom Rexas Finance (RXS) XRP misschien voorbijstreeft

XRP is misschien al wat langer op de markt, maar Rexas Finance heeft iets dat XRP niet heeft, zoals het vermogen om een vastgoedmarkt van $379,7 biljoen, een goudmarkt van $121,2 biljoen en een kunst- en verzamelmarkt van $65 miljard te tokeniseren. Met deze producten heeft Rexas Finance het mogelijk gemaakt voor iedereen om dollars te verdienen door tastbare activa via internet te kopen, geheel of gedeeltelijk.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en dit soort bruikbaarheid plaatst Rexas Finance ver boven andere altcoins. Iedereen die niet-cryptocurrency-activa wil tokeniseren, kan dit doen met behulp van de Rexas Token Builder zonder enige code te schrijven. Gecombineerd met het Rexas Launchpad, waar fondsen worden geworven voor tokenprojecten, heeft het een systeem opgezet dat is ontworpen om blockchain te integreren met de offline economie.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Rexas Finance (RXS)

De voorspelde marktkapitalisatie van Rexas Finance bedraagt 1 miljard RXS-tokens, waarvan de huidige $1M-promotie nog loopt. Dit is een incentiveprogramma waarbij 20 deelnemers willekeurig worden geselecteerd en maar liefst $50.000 USDT zullen ontvangen, wat dit project tot leven brengt. Meedoen is eenvoudig: geef je ERC20-wallet-adres op, voltooi een aantal taken, raad je vrienden aan en probeer je geluk.

Maar naast de weggeefactie zijn het de real-world use cases die Rexas Finance onderscheiden van de rest. Dit is niet zomaar een gewone speculatieve crypto—dit is een baanbrekend project in wording. Met Rexas Finance is dit nog lang niet het einde.

Conclusie

Zelfs terwijl XRP probeert te stijgen naar $0,93, is het moeilijk om het enorme potentieel van Rexas Finance, dat nu op $0,050 staat, over het hoofd te zien. Met de bestaande strategieën en het op RWA-tokenisatie gerichte platform, zou Rexas Finance XRP met grote voorsprong kunnen overtreffen.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS), bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Ripple (XRP) Prijsvoorspelling: Waarom deze Altcoin onder $0,10 naar verwachting XRP met een aardverschuiving zal overtreffen verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!