crypto prijzen stijgen

Een nieuwe week is begonnen, wat betekent dat het tijd is om de best presterende altcoins van de afgelopen dagen onder de loep te nemen. Terwijl Bitcoin (BTC) na een correctie terug naar $60.000 inmiddels weer op ruim $64.000 staat, laten enkele altcoins nog sterkere prestaties zien. We bekijken de grootste stijgers.

Dogwifhat (WIF)

De eerste opvallende token is Dogwifhat (WIF), dé nieuwe memecoin sensatie van 2024. Na een indrukwekkende stijging tot bijna $5 in maart, daalde de koers gedurende de zomer tot bijna $1. Inmiddels lijkt WIF een nieuwe opmars te maken. Afgelopen week steeg de koers met ruim 13%, wat WIF naar $2,80 bracht. De vraag is nu of WIF zijn momentum kan behouden.

Mantra (OM)

De tweede token is Mantra (OM), een layer-1 blockchain met focus op real-world assets (RWA). Mantra valt op door zijn geavanceerde veiligheids- en complianceprotocollen.

OM beleeft een spectaculair jaar en is gestegen van een bearmarkt-dieptepunt van $0,017 naar een huidige koers van $1,42, een astronomische stijging van meer dan 7000% in de afgelopen twaalf maanden. Afgelopen week won OM nog eens 17% en bereikte daarmee een gloednieuwe all-time high.

Popcat (POPCAT)

De absolute winnaar van de week is Popcat (POPCAT), wederom een memecoin. Popcat stond enkele weken geleden al in de top en liet vooral afgelopen week geweldige cijfers zien. Met een stijging van maar liefst 51% steeg de marktkapitalisatie van Popcat tot bijna $1,4 miljard.

Hoewel Popcat nog ver verwijderd is van Dogecoin (DOGE), die met een marktkapitalisatie van $16 miljard de onbetwiste nummer 1 memecoin is, laat Popcat zien dat het snel terrein wint.

Conclusie

Met twee memecoins in de top drie kunnen we stellen dat het een uitstekende week was voor memecoins. Andere sterke stijgers waren Sui, Bittensor, Aptos, en Wormhole.

Krijg €50 cadeau bij OKXHandel €100 en krijg 50 euro gratis bij OKX

Slechts 1 week geldig: Maak een account bij OKX, koop je eerste 100 euro aan crypto in een enkele transactie en ontvang binnen een dag gratis 50 euro aan Bitcoin als beloning.




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Deze 3 crypto’s laten enorme stijgingen zien: Wat is er aan de hand? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!