mikolfire

De oprichter van de meme coin Truth or Dare (DARE), Mikol, heeft recent besloten te stoppen met zijn project. Dit gebeurt vijf maanden nadat hij zichzelf ernstig verbrandde tijdens een stunt om aandacht te genereren voor zijn memecoin. Mikol had eerder verschillende stunts uitgevoerd in een poging zijn meme coin te promoten. Maar een van deze stunts liep dramatisch af.

Stunts om populariteit te vergroten

De populariteit-stunts werden live gestreamd door Mikol, waarbij hij steeds verder ging om de waarde van zijn token te doen stijgen. Tijdens een van deze livestreams ging het echter volledig mis: Mikol overgoot zichzelf met isopropylalcohol en liet vuurwerk naar zich schieten, wat resulteerde in derdegraads brandwonden over 30% van zijn lichaam.

Mikol was er in eerste instantie op gebrand was zijn project voort te zetten vanuit zijn ziekenhuisbed, Maar nu is hij dus van plan om zich terug te trekken uit de cryptowereld. Dit maakt hij via X bekend. 

“Ik ben niet meer de DARE-dev. Mijn naam is Mikol en ik ben een mens. Ik wil gewoon net als jij uit de moeilijkheden komen. Ik wil gewoon gelukkig en succesvol zijn.”

Teleurstelling en interne problemen

Mikol’s beslissing om te stoppen komt niet alleen door zijn verwondingen, maar ook door problemen binnen zijn team. Hij beschuldigt teamleden ervan te profiteren van het succes van DARE en vervolgens te vertrekken, wat leidde tot verdere teleurstellingen.

Tijdens zijn herstel bleef de koers van DARE volatiel. Hoewel de coin op zijn hoogtepunt een marktkapitalisatie van miljoenen bereikte, zag Mikol hier persoonlijk nauwelijks winst van, afgezien van een donatie van $3.000 voor zijn medische kosten.

Mikol’s toekomstplannen

Gek genoeg heeft hij geen spijt van de acties die hem in het ziekenhuis deden belanden. Wel meent hij bewuster te zijn geworden van de harde realiteit binnen de cryptowereld. Volgens hem draait alles om geld en weinig om echte samenwerking of vertrouwen. Hij geeft aan dat hij zijn focus nu wil verleggen naar het opbouwen van een online persoonlijkheid zonder destructieve en schadelijke stunts.

Krijg €50 cadeau bij OKXHandel €100 en krijg 50 euro gratis bij OKX

Slechts 1 week geldig: Maak een account bij OKX, koop je eerste 100 euro aan crypto in een enkele transactie en ontvang binnen een dag gratis 50 euro aan Bitcoin als beloning.




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Memecoin oprichter steekt zichzelf in brand om token te promoten verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!