Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een van de bekendste meme crypto’s op de markt is natuurlijk Shiba Inu (SHIB). De meme coin heeft in de afgelopen 24 uur een indrukwekkende stijging gemaakt van 7%, wat zorgt voor optimistische verwachtingen onder investeerders. Deze positieve ontwikkelingen werd meme mogelijk gemaakt door gegevens over de Amerikaanse arbeidsmarkt, dit zorgde voor boost op zowel de aandelen- als cryptomarkt. Hierdoor sloten de markten bullish af en Shiba Inu die beter presteerde dan zijn grootste concurrent Dogecoin. Shiba Inu steeg 7% tegenover Dogecoin’s 2% vandaag en zelfs 39% tegenover 17% in de afgelopen 30 dagen.

Shiba Inu is in de greep van een bullish momentum sinds het begin van september. Er is ook een opleving te zien in het aantal SHIB tokens dat wordt verbrand. In de afgelopen 24 uur is er namelijk 5,1 miljoen SHIB vernietigd, volgens de gegeven van Shibburn. De vraag blijft hoe Shib de komende dagen blijft presteren. Als de Shiba Inu koers de $0,00002 doorbreekt, kan dit een enorme prestatie zijn voor de munt en ligt het ook in lijn met de prijsvoorspellingen van verschillende crypto analisten.

Een bekende crypto analist deelde recent zijn visie over de mogelijke prestaties van Shiba Inu. Hij voorspelde dat SHIB mogelijk een enorme stijging van 350% kan doormaken met een optimistisch doel van $0,000081. Dit verplettert de verwachtingen van $0,00002. Hij zegt ook dat als dit niveau bereikt wordt, SHIB klaar is voor nog grotere winsten en dat Shiba Inu weer kracht begint te tonen, terwijl het uit een dalen wigpatroon is gebroken.

Wordt de Shiba Inu koers bullish in Uptober

Als we kijken naar de gegevens dan zien we een daling van meer dan 50% in het volume van grote transacties, terwijl het aantal actieve dagelijkse adressen met bijna 4% is gestegen. Ondanks de afname van activiteit van whale’s, zien we wel een toename in handelsvolume en dit zorgt voor gemengde meningen over de Shiba Inu koersverwachting.

Er zijn meerdere crypto analisten optimistisch over meme crypto in uptober. Ze zeggen namelijk dat SHIB een bullish momentum kan doormaken deze maand. De voorspelling die ze geven is dat Shiba Inu tegen het einde van de maand zal stijgen naar een piek van $0,0000352. Dat zal een toename zijn van 97% in verhouding met de huidig prijs. Het bereiken van $0,00002 op de korte termijn is een belangrijke stap richting deze voorspellingen.

Gaat crypto stijgen?

Deze verwachte stijging van de Shiba Inu koers is bijzonder welkom voor investeerders. Met de aankomende updates binnen het SHIB netwerk, zoals de aangekondigde SHI stablecoin. Hierdoor wordt er potentieel een aanzienlijke prijsstijging aangewakkerd. Shiba Inu staat erom bekend dat zodra er positieve berichten over het project zijn, de koers omhoogschiet en daardoor zijn er altijd veel nieuwe investeerders die in het project stappen. Als de gehele crypto markt zijn werk doet zoals het elke uptober heeft gedaan, dan kan Shiba Inu zeker profiteren van deze trend en zijn koers verder omhoog duwen.

Andere projecten die ook kunnen profiteren van uptober

Naast Shiba Inu zijn er natuurlijk ook veel andere projecten die de aandacht van investeerders trekken tijdens deze uptober. Veel crypto analisten zijn bullish over verschillende meme coin projecten die zich nog in de presale bevinden. Staan we aan de rand van een crypto bull run? De projecten kunnen profiteren van de stijgende belangstelling die komt kijken als de hele markt in een bullish momentum zit. Met de toenemende acceptatie van crypto’s, doordat steeds meer mensen de voordelen van de digitale coins ontdekken is de kans groot dat nieuwe projecten die zich aan het klaarmaken zijn voor hun lancering hiervan ook kunnen profiteren.

Nu er dagelijks weer tientallen projecten worden gelanceerd snappen we dat je niet alles bij kan houden, daarom hebben wij een selectie gemaakt van meme coins die nog in de presale zitten die je zeker even onderzocht moet hebben. We stellen je hieronder voor aan drie projecten die al enige hype hebben weten op te bouwen onder investeerders door de unieke utility’s die ze hebben. Doe ook zelf onderzoek naar de coins en houdt ze in de gaten als ze gelanceerd worden op de exchanges.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) heeft sinds de start van hun presale voor heel wat opschudding onder investeerders gezorgd en dit is terug te zien in de bijna $18 miljoen die ze al hebben weten op te halen in deze korte tijd. Hiermee laten de vroege investeerders het vertrouwen zien die ze in het project hebben en de toekomst die PEPU te wachten staat.

Het team achter PEPU is druk bezig met de ontwikkelingen van hun eigen Layer 2 Blockchain. Ze beloven hier 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten dan hun verouderde meme coin voorgangers. Door deze nieuwe blockchain zijn ze ook meteen de perfecte kandidaat voor nieuwe crypto projecten die op hun snelle blockchain willen lanceren.

Als vroege investeerder heb je tijdens de presale meteen de mogelijkheid om je PEPU tokens te staken tegen een jaarlijks rendement van 122%. Hiermee kan je een mooi passief inkomen verdienen en dit is vele investeerders niet ontgaan. Er zijn door de investeerders al 1,3 miljard PEPU tokens vastgezet in het stakingsysteem van Pepe Unchained.

Zie jij ook toekomst in de Layer 2 Blockchain van PEPU? Dan kan je de revolutie joinen door je wallet te koppelen op hun officiële website en je USDT, ETH en BNB tokens in te wisselen voor je eerste PEPU tokens. Ook bieden ze de optie om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) brengt al je favoriete meme helden naar hun stakingplatform. Zelf zegt het team achter STARS dan ook het ultieme meme project te hebben ontwikkeld. Door het stakingplatform hoef je dus nooit meer van platform te wisselen als je je favoriete meme coins wilt staken voor het bouwen van een passief inkomen. Sinds het live gaan van de presale hebben ze al meer dan $2 miljoen weten op te halen aan vroege investeren.

Zodra hun Memevault, dit is de naam van het sturingplatform, gelanceerd wordt heb je meteen de mogelijks om Pepe, Doge, Turbo, Bonk en nog vele andere naast elkaar te staken. Ook geeft het STARS team aan dat ze regelmatig nieuwe meme coins zullen toevoegen aan het platform.

Vroege investeerders moeten dus nog even wachten op de lancering van de Memevault, maar kunnen hun STARS token al wel meteen staken tegen het hoge rendement van 714%. De investeerders die een passief inkomen willen opbouwen hebben hiervan gretig gebruikgemaakt en er zijn al meer dan 1 miljard STARS tokens vastgezet.

Wil jij je ook een passief inkomen opbouwen? Dan kan je eenvoudig je eerste STARS tokens aanschaffen op de officiële website van Crypto All-Stars. Daar heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB, PEPE, FLOKI, SHIB en je creditcard.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is bezig met het bouwen van de grootste crypto meme community. Dit doen ze met behulp van hun revolutionaire Vote 2 Earn sytsteem, waarmee je tokens kan verdienen door het laten horen van je stem over zaken die betrekking hebben over de toekomst van het project. Tijdens de eerste week van de presale hebben ze al bijna een half miljoen weten op te halen aan investeren.

Iedereen die in het bezit is van FLOCK tokens heeft het recht om zijn stem uit te brengen op de topics die openstaan, meestal zijn er meerdere topics waarop gestemd kan worden. Zo kan jij ervoor zorgen dat Flockerz klaar is voor de toekomst en terwijl je dit doet krijg je ook nog eens uitbetaald met extra FLOCK tokens. Van de hele tokenvoorraad is 25% bedoeld voor de beloningen die je kan verdienen bij het uitbrengen van je stem.

Voor de vroege Flockerz is er tijdens de presale meteen de mogelijkheid om je FLOCK tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 3796%. Vele vroege Flockerz hebben dit al gedaan en op dit moment staan er al bijna 50 miljoen FLOCK tokens vast in het stakingsysteem van Flockerz. 

Wil jij ook tokens verdienen door de toekomst te bepalen van Flockerz? Dat kan eenvoudig op de officiële website van Flockerz. Daar heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en je ETH, USDT en BNB tokens in te wisselen voor FLOCK tokens, zodra je die in je bezit hebt kan je meteen beginnen met stemmen. Ook bieden ze de mogelijkheid aan om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Flockerz

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Shiba Inu koers pumpt 7% in 24 uur: Gaat deze meme crypto stijgen naar $0,00002 in uptober? verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!