De veel gevolgde Nederlandse cryptohandelaar Michaël van de Poppe sprak onlangs zijn optimistische verwachtingen uit voor drie altcoins, Sui Network (SUI), Bittensor (TAO) en Wormhole (W).

Sui Network (SUI)

In een verklaring op X (voorheen Twitter) merkte Van de Poppe op dat Sui Network (SUI) een kans zou kunnen bieden tussen $1,30 en $1,60. Hij verwacht dat SUI nieuwe recordhoogtes zal bereiken na een correctie. Michaël van de Poppe zei:

“SUI – Waar te koop? Technisch gezien zou SUI, ondanks betere kansen, een van de altcoins kunnen zijn die tegen het einde van de cyclus de top 10 binnenkomen. Agressieve instappunten liggen tussen $1,50 en $1,60. Doelen? Nieuwe recordhoogtes.”

Bittensor (TAO)

Van de Poppe gaf ook aan dat Bittensor (TAO) nieuwe pieken zal bereiken. Hij verwacht dat TAO steun zal vinden op het $500-niveau en anticipeert op een kritieke uitbraak op $620. Hij zei het volgende:

“TAO zal waarschijnlijk de volgende all-time high doorbreken. Het is een sterk bezit met robuuste rendementen. We verwachten de steun te testen op $500, gevolgd door een beweging richting nieuwe all-time highs. Kritiek uitbraakpunt: $620.”

Wormhole (W)

Wat betreft Wormhole (W), zei Poppe dat als het boven het $0,25-niveau blijft, de opwaartse trend zal aanhouden. Hij gaf het onderstaande aan:

“W ziet er uiteindelijk echt goed uit. Het heeft liquiditeit gewonnen en is momenteel op zoek naar een hogere bodem. Als het boven de $0,25 blijft, verwachten we dat het vanaf daar zal doorgaan. Optimale instappunten voor longposities liggen tussen $0,25 en $0,275.”

Belangrijke indicatoren voor investeerders

Naast SUI en TAO, signaleert het vermogen van Wormhole om significante support levels te behouden positieve trends voor investeerders. Aanhoudende opwaartse dynamiek voor Bitcoin kan ook worden gezien als een gunstig teken voor de algehele cryptomarkt.

Investeerders kunnen $1,50 tot $1,60 beschouwen als agressieve instappunten voor SUI en $1,30 tot $1,40 voor conservatieve instappunten. Het kritieke uitbraakpunt voor TAO is vastgesteld op $620.

Als Wormhole boven de $0,25 blijft, kan dit een aanhoudende opwaartse trend in gang zetten. Bitcoin kan zijn dynamiek vergroten door boven de $62.000 te blijven in de periode van oktober tot december.

Samenvattend bespreekt Michael Poppe op welke altcoins je je moet richten tijdens bullish markten. Naast deze drie altcoins houdt hij ook assets als ETH en LINK Coin nauwlettend in de gaten. Het is echter essentieel voor investeerders om hun strategieën te baseren op hun eigen onderzoek.

Het bericht Van de Poppe voorspelt stijgingen voor drie altcoins verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!