Bitcoin dogs

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkten zijn eindelijk uitgebroken na maanden van daling en investeerders keren risico’s om. Nu de macro-omstandigheden een Goldilocks-periode vormen, staan ​​de markten op het punt om getuige te zijn van enkele wilde rally’s en is het pad naar een nieuw tijdperk van easy money al ingeslagen.

Bitcoin prijsvoorspellingen stijgen met de dag en het recente Chinese stimuleringspakket heeft analisten op korte termijn gericht op $78.000. De echte handel is echter het Bitcoin ecosysteem, dat in de vorige cyclus niet bestond, en we moeten nog getuige zijn van de prachtige speculatieve goudkoorts die alle nieuwe ecosystemen de eerste keer meemaken. BRC-20 tokens zijn ernstig ondergewaardeerd.

Bitcoin Dogs zou het volgende token van $1 miljard kunnen zijn en wordt de beste crypto om nu te kopen genoemd. Dit is alles wat je moet weten over de allereerste presale op het Bitcoin netwerk.

Bitcoin Dogs: Het volgende token van $1 miljard?

Bitcoin Dogs haalde $13,4 miljoen op in zijn presale, wat de interesse voor Bitcoins eerste ICO aantoont, en sindsdien is 0DOG een succes. Het staat al genoteerd op MEXC en Gate.io, en met teasers voor zijn play-to-earn Telegram game, blijven analisten hun prijsvoorspellingen herzien. De meest recente voorspelling hield rekening met het Chinese stimuleringspakket en voorspelt dat 0DOG tussen $0,97 en $1,23 wordt verhandeld, ruim 100x stijging vanaf de huidige prijs.

Een toppositie innemen als de leidende BRC-20 meme coin, naast een Ordinals NFT collectie en Telegram game, geeft Bitcoin Dogs een bredere aantrekkingskracht dan bijna alle BRC-20 tokens. Bovendien is de vraag naar Telegram games, na de Hamster Kombat airdrop, ongekend hoog. De game van Bitcoin Dogs zal op het perfecte moment live gaan.

Zijn 0DOG houders gek?

Bitcoin Dogs heeft virale Twitter ruimtes gehouden met de titel ‘Barking Mad’, waar houders blaften om prijzen te winnen, en zoals te verwachten was, verspreidde dit nieuws zich als een lopend vuurtje over Twitter. De meest recente competitie zag een enorme burn, waarbij het project permanent 100 miljoen tokens uit de circulatie haalde.

Dankzij de klif van zes maanden stemden vroege 0DOG kopers ervoor dat slechts 5% van de presale tokens live op de markt zou gaan, en deze deflatoire druk zet de naald voor 0DOG serieus in beweging. Een kleine circulerende voorraad, een runway van zes maanden zonder verkoopdruk, en nu burn-druk van het team. Geen wonder dat analisten een rally van 100x voorspellen!

Waarom Bitcoin Dogs nu de beste crypto is om te kopen

Beleggers die deelnamen aan de vorige cyclus zullen zich de DeFi zomer herinneren. Nieuwe technologie leidt altijd tot nieuwe speculatieve episodes. Dit playbook zal opnieuw worden uitgevoerd, maar dit keer op Bitcoin. Dit ecosysteem is onderontwikkeld en ondergewaardeerd. Projecten die al voet aan de grond hebben, zoals Bitcoin Dogs, zullen de netto winnaars zijn, en gezien de zachte koppeling tussen 0DOG en BTC wanneer de laatste een nieuwe ATH maakt, kun je vuurwerk verwachten van het Bitcoin Dogs kamp.

Het vinden van de beste crypto om nu te kopen, gaat over het vroeg instappen bij een populaire handel voordat deze van start gaat. 0DOG prijsvoorspellingen voorspellen stoutmoedig een bereik tussen $0,97 en $1,23. Als de Telegram game van Bitcoin Dogs viraal gaat, zou het deze schattingen uit het water kunnen blazen. Het zal een zeer opwindend kwartaal worden voor 0DOG houders, en jij kunt je bij deze gelukkigen voegen door hier te kopen.

Bezoek de officiële website van Bitcoin Dogs voor meer informatie.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Bitcoin Dogs zou het volgende token van $1 miljard kunnen zijn – dit moet je weten verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!