BLOX heeft een heldere missie: crypto toegankelijk maken voor Nederland en Europa. We maken het niet ingewikkelder dan nodig is, maar willen juist de meest gebruiksvriendelijke crypto-app ter wereld ontwikkelen. Onze nieuwe merkidentiteit draagt nog meer bij aan deze missie. 

Méér dan een nieuw logo 

De nieuwe look is niet zomaar een likje verf. Het design is er om jou als gebruiker een consistente en herkenbare ervaring te bieden, overal waar je BLOX tegenkomt. We hebben geluisterd naar feedback van onze gebruikers en aandacht besteed aan alle details: 

  • Een nieuw logo met beter leesbare letters. 
  • Het app-icoon heeft een frisse update gekregen. 
  • Nieuwe kleuren en verbeterde leesbaarheid maken het geheel overzichtelijker. 
  • We hebben onze vormentaal aangepast voor een moderner en samenhangend geheel. 

Deze aanpassingen zie je in al onze kanalen – van onze sociale media en nieuwswebsite tot ons YouTube-kanaal en natuurlijk de app zelf. Hierdoor ervaar je als gebruiker overal het vertrouwde BLOX-gevoel. 


Kom kijken ➜
 

Vertrouwd, maar verbeterd 

We begrijpen dat verandering soms uitdagend kan zijn. Daarom blijven de functionaliteiten die je gewend bent gewoon hetzelfde. Wat wél anders is? Je ervaring voelt net wat gestroomlijnder en intuïtiever aan. Zo blijft BLOX de vertrouwde app en website die je kent. Want ons doel is en blijft: crypto zo toegankelijk mogelijk maken. 

Sjoerd, onze Head Designer, deelt zijn inzichten: 

Met de nieuwe look willen we de BLOX-ervaring nog beter maken. Het gaat erom dat jij je thuis voelt in de wereld van crypto, en dat je altijd weet waar je aan toe bent. De nieuwe interface is uitnodigend en vertrouwd tegelijk. We willen dat je met plezier ontdekt wat er allemaal mogelijk is in de crypto-wereld, zonder gedoe. En door de consistentie over al onze kanalen, voel je als gebruiker altijd diezelfde connectie met BLOX.” 

Ervaar het nieuwe BLOX 

We maken crypto begrijpelijk, laagdrempelig en uitnodigend via al onze kanalen. Of je nu onze app gebruikt, onze sociale media volgt, of ons nieuws leest. We nodigen je van harte uit om het vernieuwde BLOX zelf te ontdekken en te ervaren.


Kom kijken ➜
 

The post BLOX vernieuwt: “Ons merk is nu nóg beter herkenbaar”  appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!