Bitcoin koers

Bitcoin consolideert momenteel onder de all-time high van 2021 en volgens de onafhankelijke analist Bob Loukas, die binnen de cryptowereld een bijna legendarische status geniet, kan Bitcoin binnenkort aan de “explosieve” periode van zijn cyclus beginnen.

Soms ziet een script er perfect uit

“Soms ziet een script er perfect uit en dat is bijna niet te geloven. Bitcoin sluit het 2e jaar van de vierjarige cyclus volgende maand, gaat de derde in en dat is meestal het explosieve jaar van de cyclus. Er is een basis van acht maanden gebouwd, het sentiment is gereset en de rentes gaan omlaag. Ik bedoel, het script is perfect”, aldus Bob Loukas.

Bob Loukas is er goed in om hele duidelijke grafieken te tekenen. Zijn grafieken zien er vaak rustig uit, net als zijn uitleg.

Momenteel zie hij Bitcoin in een soort accumulatie-fase in een dalende en breder wordende weg, nadat de koers begon te dalen na de all-time high van 73.835 dollar van 14 maart 2024.

Verder voorspelt Loukas dat Bitcoin binnenkort aan een parabolische opwaartse trend kan beginnen, gedreven door het veranderende sentiment onder investeerders en de renteverlagingen.

Waar gaat de Bitcoin koers naartoe?

Afgaande op zijn grafiek lijkt Bob Loukas momenteel in te zetten op een Bitcoin koers van tenminste 150.000 dollar voor het einde van de cyclus. Daar zullen de meeste mensen ondertussen wel voor tekenen, gokken wij zo.

In het licht van deze optimistische vooruitblikdoor Loukas, observeerden de analisten van Santiment verhoogde niveaus van interesse van investeerders in Bitcoin in het vierde kwartaal.

“Analisten en leden van de gemeenschap blijven optimistisch over “Uptober” en de potentie voor een bullrun in 2024. Er is ook een groeiende institutionele interesse in Bitcoin, met name dankzij de Bitcoin ETFs”, aldus Santiment.

Gisteren was er eventjes een matige dag voor de Bitcoin ETFs. Zij zagen namelijk een uitstroom van 18,66 miljoen dollar. Alles bij elkaar levert dat echter nog steeds een kapitaalinstroom van 18,72 miljard dollar op voor de digitale munt.

Wat dat betreft is het lastig om te stellen dat het slecht gaat met de Bitcoin ETFs. Het gaat eerder heel erg goed. Zeker als je ze vergelijkt met die van Ethereum, die tot nu toe een netto-verlies van ruim 500 miljoen dollar zagen.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Bitcoin volgt ‘perfect script’ naar $180.000 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!