pb

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Dogecoin (DOGE) lijkt klaar voor een nieuwe pump. De stijging van 12% die de meme coin in de afgelopen maand doormaakte, heeft ervoor gezorgd dat de Dogecoin koers momenteel $0,1077 is. Crypto analisten hebben het er nu over dat Dogecoin tekenen laat zien dat het mogelijk uit een dalend driehoekspatroon breekt, waar het al enige tijd in vastzat. Als deze trend doorzet dan kan dat een mooie rally ontketenen voor de OG onder de meme coins. Als we kijken dezelfde patronen in het verleden, dan kan Dogecoin een stijging van 200% kunnen meemaken.

Volgens de crypto analisten lijkt het erop dat DOGE een historisch patroon volgt, dat een toekomstige grote pump kan veroorzaken. Ze noemen een reeks gebeurtenissen die zich in het verleden hebben voorgedaan en waarvan het erop lijkt dat het zich gaat herhalen.

Het belangrijkste punt van dit patroon is het doorbreken van het meerjarige dalende driehoekspatroon waarin het zich bevindt. Als we kijken naar het verleden dan zien we dat zulke uitbraken vaak worden gevolgd door gigantische prijsstijgingen van de rond de 200%. Na het bereiken van deze hoogtes zien we altijd de koers van Dogecoin met 60% daalt naar het nieuwe resistance level. Daar maakt het zich dan klaar voor de volgende bull run.

Als we naar de koers kijken dan zien we dat Dogecoin in een vergelijkbare fase zit. Na een mooie prijsstijging heeft de meme coin onlangs een grote correctie van 65% moeten doorstaan. Deze terugval van de koers heeft speculaties onder investeerders aangewakkerd, waarin ze verwachten dat Dogecoin mogelijk op het punt staat voor een nieuwe uitbraak.

Kan Dogecoin 1 euro worden?

Als we kijken naar de gegevens dan zien we dat Dogecoin 43 miljard munten heeft teruggewonnen, verspreid over 124.000 adressen toen de koers $0,108 bereikte. Dit laat een herstel zien die kan zorgen voor een sterke basis, waardoor de druk van de investeerders afneemt om te verkopen afneemt, omdat ze nu al winst hebben.

Ondanks het herstel heeft Dogecoin toch enkele terugvallen gehad van $0,1309 naar $0,1022, wat een daling van 21,95% betekent voor de meme coin. De verkoopdruk heeft vooral te maken door de spanningen tussen Israël en Iran.

De crypto analisten waarschuwen dat als deze trend zich zo doorzet dat de koers van Dogecoin met nog eens 10,5% kan dalen. Als dit gebeurt dan bereikt het een nieuwe support level van $0,10. Als dit resistance level standhoud dan kan dit ervoor zorgen dat kopers de kans hebben om de koers weer boven het vorige niveau van $0,13 te duwen.

Nu Dogecoin zich aan het herstellen is en zelfs tekenen van een nieuwe prijsstijging laat zien, vragen veel investeerders zich af of Dogecoin 1 euro kan worden. Hoewel de huidige prijs van rond de $0,11 nog heel ver is die mijlpaal, laat de markt patronen zien dat een enorme stijging zeker mogelijk is. Of Dogecoin in de komende maanden deze mijlpaal gaat bereiken blijft natuurlijk speculatie, maar het huidige bullish momentum waar het in zit geeft investeerders hoop op verdere groei.

Andere projecten die binnenkort kunnen uitbreken

De eeuwige zoektocht voor investeerders blijven toch wel die kleine projecten die veel potentie hebben en om de grootste crypto stijgers te kunnen worden. Naast Dogecoin zijn er verschillende projecten die mogelijk klaar staan zijn voor een uitbraak. Er zijn al wat nieuwe projecten die zich nog in de presale bevinden en al wel veel aandacht hebben getrokken van de vroege investeerders. Daarom hebben we hieronder drie van deze projecten voor je geselecteerd die zeker een plekje op je watchlist verdienen de komende tijd als ze zich aan het klaarmaken zijn voor hun listing op de exchanges.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) lijkt op het eerste oog door zijn naam geen nieuwkomer, maar daar heb je het mis. Het team achter PEPU heeft namelijk zijn verouderde voorganger Pepe genomen en zijn kettingen losgebroken van de verouderde Layer 1 Blockchain van Ethereum, daar heeft het project dan ook zijn naam aan te danken. 

Het project is namelijk bezig met de lancering van hun eigen Layer 2 Blockchain, hierdoor krijgt PEPU tot wel 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten dan zijn verouderde voorganger. Het project heeft in de korte tijd van de presale al vele investeerders aan zich gewonnen en dit is terug te zien aan de $18 miljoen die ze al hebben weten op te halen.

Voor de early birds is er de mogelijkheid om hun PEPU tokens meteen te staken tegen het jaarlijkse rendement van 121%. Op dit moment zijn er al 1,3 miljard tokens vastgezet in het stakingsysteem door de investeerders. Aan het einde van de presale lanceren ze hun nieuwe Layer 2 blockchain en dit gaat volgens het team voor een opschudding van de meme coin sector zorgen.

Wil je ook vooraan staan tijdens deze opschudding van de meme coin sector? Dan kan je eenvoudig op de officiële website van Pepe Unchained je eerste PEPU tokens bemachtigen. Dit doe je door je wallet te koppelen en je USDT, BNB en ETH om te ruilen voor de tokens. Ook bieden ze de mogelijkheid aan om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is volgens het team erachter bezig met het ontwikkelen van het ultieme meme project. Ze brengen namelijk al je favoriete meme coins naar hun stakingplatform, zodat jij ze naast elkaar kan staken zonder steeds van platform te moeten wisselen. Hierdoor kan je gemakkelijk een passief inkomen verdienen. Het mooie is ook dat ze sinds de lancering van de presale al meer dan $2 miljoen hebben weten op te halen.

Hun stakingplatform wordt omgetoverd tot de Memevault. Halverwege de presale zal deze Memevault gelanceerd worden en dan heb je meteen de mogelijkheid om je favoriete meme coins zoals, Doge, Pepe, Turbo, Bonk en nog veel meer naast elkaar te staken. Ook heeft het team bevestigd dat ze regelmatig nieuwe meme coins aan hun platform zullen toevoegen.

Voor de vroege investeerders die niet kunnen wachten op deze lancering is er al de mogelijkheid om hun native STARS token te staken tegen een jaarlijks rendement van 710%, hiermee kan je nu dus al een passief inkomen verdienen. Veel van de investeerders die al bij het project zijn hebben hier al gebruik van gemaakt en momenteel staan er al meer dan 1 miljard STARS token vast in het stakingsysteem.

Wil je ook een passief inkomen opbouwen? Dan kan je hier eenvoudig mee beginnen door naar de website te gaan van Crypto All-Stars en je wallet te koppelen. Daarna heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB, FLOKI, PEPE, SHIB en je creditcard.

Naar de officiele website van Crypto All-Stars

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) staat aan het begin van de ontwikkelingen van de hechtste crypto meme community. Dit komt door hun unieke Vote 2 Earn systeem, waardoor jij als houder van FLOCK extra tokens kan verdienen door je stem uit te brengen over de toekomst van het project. In de kleine twee weken van de lancering van de presale heeft het project al $500.000 weten op te halen. Veel andere projecten zijn jaloers op zo’n goede start.

Met het nieuwe V2E systeem biedt Flockerz de mogelijkheid aan de houders van FLOCK tokens om extra bij te verdienen en meedenken aan het project zodat het verder kan groeien en het een van de hechtste community’s van de meme sector kan worden. Als je een kijkje neemt in hun tokenomics dan zie je dat ze 25% van de gehele voorraad achterhouden voor de beloningen die je kan verdienen bij het uitbrengen van je stem.

Voor de mensen die meehelpen aan de toekomst van het project en dubbel willen verdienen is er de mogelijkheid om je tokens meteen te staken tegen het bizarre rendement van 3484%. Hierdoor kan je een mooie passief inkomen verdienen en dit heeft er al voor gezorgd dat de investeerders gezamenlijk 51 miljoen FLOCK tokens hebben vastgezet.

Wil jij ook helpen bouwen aan de toekomst van Flockerz? Dan kan je je eerste FLOCK tokens bemachtigen door je USDT, ETH en BNB in te ruilen op hun officiële website. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Flockerz


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht DOGE Koers Klaar Voor 200% Pump: Kan Dogecoin 1 Euro Worden In Historisch Patroon? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!