pbdtx

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Van Bitcoin (BTC) tot Ethereum (ETH) en Solana (SOL), het cryptolandschap evolueert voortdurend. Terwijl Bitcoin de blockchaintechnologie introduceerde, voegde Ethereum compatibiliteit met slimme contracten toe, en de snelheid en lage kosten van Solana worden door slechts enkelen geëvenaard.

DTX Exchange (DTX) staat op het punt een grote naam te worden in de blockchainwereld en niet slechts een voetnoot. Het platform bouwt een nieuw, verenigd Layer-1 blockchainplatform dat conventionele financiële instrumenten integreert met Web3-producten. Geprezen als een pionier, is dit een van de nieuwe DeFi-projecten om in de gaten te houden.

DTX Exchange (DTX): Het Eerste Geïntegreerde Blockchainplatform

DTX Exchange (DTX), een baanbrekende hybride blockchain, is de nieuwste innovatie in de cryptowereld na Ethereum (ETH) en Solana (SOL). Wat het uniek maakt, is een blockchain die traditionele financiële activa integreert met Web3-producten — het eerste platform dat eenheid biedt voor het verhandelen van diverse activa.

Dit zal de $10 miljard wereldwijde handelsmarkt transformeren. Naast het verhandelen van aandelen, obligaties, grondstoffen, forex en cryptocurrencies, kunnen DTX-houders ook investeren in getokeniseerde financiële instrumenten, wat deze altcoin op weg zet naar massale adoptie.

Even belangrijk is dat tokenhouders invloed hebben op de toekomst van het platform. Door te staken, kunnen houders stemmen over belangrijke beslissingen en voorstellen, wat een extra stimulans biedt om tokens vast te houden en bijdraagt aan de waardestijging op lange termijn.

De presale bevindt zich in de derde ronde, wat een uitstekende koopmogelijkheid en instapmoment biedt. De prijs is slechts $0,06 en, gezien de verwachte adoptie, voorspellen analisten een 50x stijging na de notering. Om een vroege adoptant te worden van wat mogelijk de volgende grote innovatie is, raden we aan deze ICO te bekijken.

Solana (SOL): Combinatie van PoS met PoH

Solana (SOL) is een van de toonaangevende altcoins en een belangrijke speler in de blockchainwereld. Het biedt gedecentraliseerde financiële (DeFi) oplossingen en diensten en is een van de meest populaire bestemmingen voor ontwikkelaars.

Een van de onderscheidende kenmerken van dit Layer-1 platform is het unieke consensusmechanisme. Om de schaalbaarheid te verbeteren, introduceert het een proof-of-history (PoH) consensus, die het combineert met proof-of-stake (PoS). Hierdoor is de Solana blockchain populair vanwege de hoge transactiesnelheid en lage kosten.

Op de marktzijde heeft Solana echter recent teleurgesteld. De prijs van Solana is de afgelopen maand met meer dan 6% gedaald en schommelt boven de $145. Hoewel een herstel aanstaande lijkt, is de korte termijn daling genoeg om zorgen te wekken, vooral gezien het aanvankelijke optimisme voor oktober als een stierseizoen.

Ethereum (ETH): Introductie van Smart Contracts

Ethereum (ETH), de DeFi-gigant, leidt de altcoinmarkt. In de cryptowereld is het de op één na grootste cryptocurrency na Bitcoin en staat het bovenaan de lijst van altcoins. Door de introductie van smart contracts in de blockchain heeft Ethereum zijn naam voor altijd in de geschiedenis van crypto gegrift.

Deze innovaties hebben bijgedragen aan de goedkeuring van het Ethereum ETF door de SEC in het derde kwartaal. Daarmee sluit het zich aan bij BTC op Wall Street en blijft het stappen zetten richting mainstream adoptie.

Aan de marktzijde is Ethereum (ETH) echter minder aantrekkelijk voor retailbeleggers vanwege de hoge prijs. Het handelt momenteel boven de $2.400, met een wekelijkse daling van 6%. Naar verwachting zal Ethereum zich herstellen en de $3.000 bereiken voor het einde van de maand — een altcoin om in de gaten te houden.

Conclusie

DTX Exchange (DTX), het eerste geïntegreerde Layer-1 blockchainplatform, is de nieuwste uitdager van Ethereum (ETH) en Solana (SOL). Met vrijwel zekere adoptie plaatst zijn innovatie het als de beste crypto om in te investeren. Nu het zich klaarmaakt om de wereldwijde handelsmarkt te hervormen, is het een onmisbare cryptocurrency.

Leer meer: 

Koop Presale

Bezoek DTX Website

Join De DTX Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht De Volgende Grote Stap: Unified L1 Blockchain Platform verschijnt als nieuwe uitdager van Solana (SOL) en Ethereum (ETH) verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!