Binance, de grootste cryptobeurs ter wereld, heeft dinsdag aangekondigd dat het zijn grootste prijzenpot ooit beschikbaar stelt voor de Binance Traders League. Het evenement belooft een totale beloning van maar liefst $10 miljoen. Deelnemers kunnen zich kwalificeren door tijdens de competitieperiode een handelsvolume van minimaal $500 te behalen, met verdere competitiecriteria afhankelijk van de gekozen categorie.

De Traders League is opgesplitst in twee hoofdonderdelen: de Spot Traders League en de Futures Traders League, waarbij elk onderdeel zijn eigen kwalificatie- en winnende voorwaarden kent.

Binance kondigt grootste prijzenpot aan voor Traders League

Binance heeft de ambitie om handelaren zowel individueel als in teams te laten strijden in de Binance Traders League. De deelnemers kunnen hun handelsvaardigheden laten zien of samenwerken met anderen om als team successen te boeken. Het prijzengeld van in totaal $10 miljoen is de grootste ooit voor Binance en heeft als doel de trading community te versterken en nieuwe handelaren aan te moedigen.

Om deel te nemen aan de spot trading competitie, moeten gebruikers tijdens de looptijd van de competitie minstens $500 aan handelsvolume genereren. Voor de futures trading loopt de kwalificatieperiode vanaf begin 2024 en duurt deze de volledige League-periode. Rachel Conlan, Chief Marketing Officer van Binance, benadrukt het belang van deze competitie:

“We willen een omgeving creëren waarin zowel kleine als grote handelaren naast elkaar kunnen strijden. Iedereen krijgt de kans om te leren, te groeien en daarbij beloningen te verdienen.”

Twee competities: Spot en Futures

De Spot Traders League biedt een prijzenpot tot $3 miljoen in BNB-vouchers, waarbij deelnemers worden gerangschikt op basis van hun totale spot-handelsvolume en rendement op investering (ROI). De best presterende handelaren zullen elk $1,5 miljoen aan BNB onderling verdelen.

Naast de hoofdcompetitie biedt Binance ook een tijdelijke missiecampagne, waarin deelnemers tot $200.000 aan USDC kunnen verdienen door deel te nemen aan Spot Copy Trading en het gebruik van Trading Bots. De solo-competitie van de Spot Traders League loopt van 8 oktober tot 28 oktober 2024.

De Futures Traders League heeft een grotere prijzenpot van $7 miljoen in USDT-vouchers. Handelaren kunnen zowel solo als in teamverband meedoen, waarbij ze strijden op basis van rendement (ROI) en winst (PNL). Voor nieuwe futures-handelaren is er een welkomstbonus van $700.000 USDT beschikbaar. De solocompetitie vindt plaats in dezelfde periode, terwijl teaminschrijvingen openen op 10 oktober, met trading van 17 oktober tot 6 november 2024.

Invloed op BNB-token

De prijs van Binance’s BNB-token is de afgelopen zeven dagen met ongeveer 3% gedaald, hoewel het op maandbasis een stijging van 12% heeft doorgemaakt. Het is de verwachting dat de lancering van deze nieuwe competitie de waarde van BNB verder zal stimuleren. Momenteel wordt BNB verhandeld tegen een prijs van $563,06.

Met deze competitie hoopt Binance de handelsdynamiek te versterken en zowel nieuwe als ervaren handelaren te belonen voor hun prestaties.

Het bericht Deelnemers kunnen $10 miljoen winnen in Binance Traders League verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!