cardano stijgt

De bekende crypto-analist Dan Gambardello voorspelt een aanzienlijke koersstijging voor Cardano (ADA). Hoewel de digitale munt de afgelopen tijd niet aan de verwachtingen voldeed, liet Gambardello via een video op het social media platform X weten dat Cardano dit jaar nog zal verrassen.

Herhaling van de vorige bullrun

Gambardello baseert zijn optimisme op de bullrun van 2020, waarin ADA een vergelijkbare prijsstijging doormaakte. In oktober 2020 werd de token nog verhandeld voor $0,09, maar binnen enkele maanden steeg de koers naar een all-time high (ATH) van $3,10 in september 2021. Voor vroege beleggers resulteerde deze rally in een indrukwekkend rendement van 3.340%.

In zijn nieuwste analyse stelt Gambardello dat de huidige consolidatiefase veel overeenkomsten vertoont met de periode na de halvering van Bitcoin (BTC) in 2020. Hij benadrukt dat deze fase binnen enkele maanden abrupt kan eindigen, net zoals toen gebeurde. Dit zou altcoins zoals Cardano de kans geven om sterk te herstellen.

Cardano sterker dan ooit

Verder merkt de analist op dat Cardano sinds de vorige cyclus aanzienlijk is verbeterd. Innovaties zoals de schaalbaarheidsoplossing Hydra en de toegenomen netwerkbeveiliging maken Cardano volgens hem veel robuuster. Daarnaast is het project met de voltooiing van het Voltaire-tijdperk volledig in handen van de gemeenschap, wat volgens Gambardello een belangrijke ontwikkeling is.

ADA koersverwachtingen

Gambardello voorspelt dat de koers van Cardano tegen eind 2024 boven de $1 zou kunnen uitkomen, een stijging van ruim 190% ten opzichte van de huidige koers. Op de langere termijn schat hij nog optimistischere prijsdoelen in, variërend van $5 tot $10. Daarmee zou de token niet alleen zijn vorige record ruim overtreffen, maar zou de totale groei zelfs kunnen oplopen tot meer dan 2.800%.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Cardano (ADA) staat volgens analist Dan Gambardello op het punt van grote koersstijging verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!