Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een Ripple whale heeft de crypto-industrie geschokt met een gedurfde voorspelling, waarin wordt aangegeven dat XRP obstakels zal tegenkomen bij het opnieuw bereiken van zijn all-time high (ATH) van $3,92, terwijl een rivaliserend project, Rexas Finance, geprijsd onder $0,09, tegen 2025 zal stijgen naar $18. Bovendien blijft XRP boven de 50-daagse en 200-daagse EMA’s zweven, wat bullish prijstrends bevestigt. Een doorbraak boven $0,60 zou een beweging ondersteunen naar het hoogtepunt na de definitieve uitspraak van $0,6434. Verder zou een terugkeer naar $0,6434 de bulls kunnen laten streven naar $0,70. Activiteiten van de SEC en nieuws met betrekking tot de zaak SEC vs. crypto vereisen aandacht. Omgekeerd zou een doorbraak onder het ondersteuningsniveau van $0,5739 en de 50-daagse EMA de 200-daagse EMA in het spel kunnen brengen. Er kan echter meer koopdruk optreden op het ondersteuningsniveau van $0,5739. De 50-daagse EMA is samenlopend met het ondersteuningsniveau. Met een 14-daagse RSI van 55,75 kan XRP terugkeren naar het niveau van $0,65 voordat het overbought raakt. Al met al zal XRP moeite hebben om zijn ATH te bereiken.

XRP Rivaal Zal Exploderen naar $18 Tegen 2025

Rexas Finance (RXS), de beste crypto die enorme vooruitgang boekt met zijn focus op tokenisatie van real-world assets en DeFi-oplossingen.

Kenmerken van Rexas Finance (RXS)

  • Rexas Token Builder: Crypto-gebruikers kunnen gemakkelijk hun real-world assets tokeniseren met Rexas Token Builder. Door het proces te vereenvoudigen, wordt de noodzaak van blockchain-codering overbodig, waardoor crypto-gebruikers binnen enkele minuten tokens kunnen lanceren.
  • Rexas Launchpad: Crypto-enthousiastelingen kunnen de token-financiering starten via Rexas Launchpad. Dit gedecentraliseerde platform biedt crypto-gebruikers een veilige en transparante omgeving voor tokenverkopen over meerdere blockchain-netwerken.
  • Rexas GenAI: Gebruikers kunnen nu de potentie van AI ontgrendelen met Rexas GenAI om unieke digitale kunstwerken te maken. Dit is perfect voor artiesten en creators die de NFT-ruimte betreden.
  • Rexas DeFi: Rexas DeFi biedt een robuust gedecentraliseerd platform voor cryptocurrency-handel, waarmee naadloze crypto-swaps mogelijk zijn over veel blockchain-netwerken.
  • Rexas Estate: Gebruikers kunnen investeren in onroerend goed via Rexas Finance en mede-eigenaar worden van eigendommen, en passief inkomen verdienen in stablecoins door het aanhouden van real-world assets.
  • Rexas Treasury: Een multi-chain yield optimizer waarmee crypto-gebruikers samengestelde rente kunnen verdienen op hun crypto-stortingen, waardoor hun rendement wordt gemaximaliseerd.

Daarnaast begon de presale van de RXS token op 8 september 2024, met een totale voorraad van 1 miljard tokens. Rexas Finance heeft al meer dan $2,75 miljoen opgehaald, en de derde presale-fase is uitverkocht. RXS is de vierde presale-fase ingegaan. Met alle positieve kenmerken en aankomende updates heeft Rexas Finance het potentieel om tegen 2025 $18 te bereiken.

Over Rexas Finance (RXS)

Rexas Finance is de toegangspoort van gebruikers naar de toekomst van vermogensbeheer. Rexas stelt gebruikers in staat om vrijwel elk real-world asset te bezitten of te tokeniseren, van onroerend goed en kunst tot grondstoffen en intellectueel eigendom wereldwijd. Met Rexas krijgen gebruikers toegang tot een wereld waar activaliquiditeit en investeringsmogelijkheden onbeperkt zijn.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS), bezoek de onderstaande links:
Website:
https://rexas.com
Win $1 Miljoen Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Ripple Whale Verbaast Community met Gedurfde Voorspelling, Zegt Dat XRP Zal Worstelen om de $3,92 ATH te Herpakken, Terwijl Rivaal Coin Onder $0,09 Zal Stijgen naar $18 Tegen 2025 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!