pbpp

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Volgens een rapport van Standard Chartered zou Solana (SOL) het in 2025 beter kunnen doen dan Ethereum en Bitcoin, vooral als Donald Trump opnieuw tot president van de Verenigde Staten wordt verkozen. Solana heeft het afgelopen jaar al vele achter zich gelaten met de indrukwekkende groei van 542,34%. De analisten van Standard Chartered voorspellen dat deze groei nog sneller kan gaan als er een mogelijke vijfvoudige prijsstijging voor Solana, wat het aantrekkelijk maakt voor iedereen die nu Solana kopen.

Naast Solana voorspelt het rapport ook dat Bitcoin tegen het einde van 2025 een waarde van $200.000 kan bereiken, deze mogelijkheid staat los van de uitslag van de verkiezingen. Het hoofd van Digital Assets Research bij Standard Chartered Geoffrey Kendrick zegt dat de Solana koers op basis van verschillende statistieken op dit moment al hoger gewaardeerd wordt dan Ethereum. Als we kijken naar de market cap ten opzichte van de opbrengsten wordt Solana gewaardeerd op 250 keer, terwijl Ethereum op 121 keer staat. Dit geeft een nieuwe kijk op de discussie Solana vs Ethereum.

Hij voorspelt ook een grote groei voor Solana met mogelijke verhogingen van 100 tot zelfs 400 keer van de huidige waarde. Volgend Kendrick zal het positieve gevolgend hebben als Trum de verkiezingen wint en dit geldt niet alleen voor Solana, maar voor het hele digitale ecosysteem. Hierdoor lijkt de vraag naar Solana vs Bitcoin nog makkelijker te worden voor traders die op zoek zijn naar een goede investering.

Moet je nu Solana kopen?

Het rapport van Kendrick laat verschillende mogelijkheden zien, allemaal afhankelijk van de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Als Trum wint, verwacht Standard Chartered Dat Solana Ethereum voorbij zal gaan in 2024, terwijl Ethereum op zijn beurt beter zal presteren dan Bitcoin. Alle drie de coins gaan sowieso een flinke groei doormaken. Voor Solana wordt er weer een vijfvoudige stijging voorspeld, voor Ethereum een verviervoudiging en voor Bitcoin een verdrievoudiging tegen het einde van 2025. 

Als de Kamala Harris als winnaar uit de bus komt en president wordt, dan wordt verwacht dat de verhouding anders zal zijn. In dat geval kan Bitcoin het beter doen dan Ethereum, en Ethereum gaat dan beter presteren dan Solana. Kendrick geeft ook aan dat als Trump weer herkozen wordt dat Ethereum naar $10.000 kan gaan stijgen. Mocht Harris president worden dan geeft hij aan dat het tot $7000 kan stijgen.

Met de recente groei van Solana en de vergelijkingen zoals Solana vs Ethereum en Solana vs Bitcoin, blijft de vraag actueel: is nu Solana kopen een slimme zet voor investeerders die op zoek zijn naar de volgende grote bekende crypto?

Andere bekende crypto die je beter in de gaten kan houden

Terwijl bijna alle aandacht van de investeerders richting Solana, Ethereum en Bitcoin gaan, zijn er ook investeerders die op zoek blijven gaan naar de kleine meme coin projecten met de meeste groeipotentie. Voor die investeerders hebben we een lijstje met bekende crypto’s die nog in de presale zitten. De cryptomarkt blijft vol kansen zitten, vooral in deze tijd wanneer het zich klaarmaakt voor mogelijke rally’s zoals die van Uptober. Het vinden van deze pareltjes kan investeerders helpen om hun portfolio te verbreden en hun winstkansen te maximaliseren.

Sommige van deze nieuwe crypto projecten hebben unieke kenmerken en utility’s die ze aantrekkelijk maken voor investeerders. We stellen je graag voor aan Pepe Unchained, Crypto All-Stars en Flockerz, maar doe ook zelf zeker nog je research en lees hun whitepaper voordat je blindelings over gaat tot aankoop.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is nu al een project dat de meme coin wereld door elkaar heeft geschud en dit is terug te zien aan de $18,3 miljoen die ze al hebben weten op te halen in de korte tijd van de presale. Het blijft het gesprek van de dag onder investeerders en ze kunnen niet wachten tot het project zijn intrede maakt op de exchanges.

Het team achter Pepe Unchained is druk bezig geweest met de ontwikkelingen van hun eigen Layer 2 Blockchain. Ze beloven de gebruiker 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten dan de verouderde meme coins die nog op de Layer 1 Blockchain zitten van Ethereum. Aan het einde van de presale zal hun nieuwe blockchain gelanceerd worden.

Voor de vroege PEPU investeerders is er meteen de mogelijkheid om hun tokens te staken tegen een jaarlijks rendement van 119%. Dit hebben ze massaal gedaan en gezamenlijk hebben ze al 1,3 miljard PEPU tokens vastgezet in het stakingsysteem. Op dit moment kost een PEPU token nog $0,00994, maar dit zal binnen 17 uur weer verhoogd worden als het de volgende fase van de presale ingaat.

Kan jij ook niet wachten tot de nieuwe Layer 2 Blockchain gelanceerd wordt? Dan kan je nu alvast je PEPU tokens aanschaffen op hun officiële website. Daar heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is bezig met de ontwikkelingen van het ultieme meme project. Ze brengen namelijk alle grote meme coins naar hun stakingplatform, hierdoor kan je makkelijk een passief inkomen opbouwen zonder steeds van platform te hoeven wisselen. Het team van STARS heeft al $2,1 miljoen weten op te halen aan vroege investeringen.

Hun stakingplatform wordt officieel omgetoverd tot de Memevault, waar je bij de lancering al keuze hebt om Doge, Pepe, Turbo, Shib, Bonk en nog veel meer meme coins te staken. Ook heeft het STARS team aangegeven regelmatig nieuwe meme coins toe te voegen die al voor enige hype hebben gezorgd.

Voor de vroege investeerders die niet kunnen wachten op de lancering van de Memevault is er nu al de mogelijkheid om hun STARS tokens te staken tegen het mooie rendement van 701%. Zo heb je binnen een jaar dus zeven keer zoveel tokens verdient. Dat belooft wat als de Memevault gelanceerd gaat worden. Op dit moment is de prijs van een STARS token nog maar $0,0014887 en zijn er al meer dan 1 miljard tokens vastgezet in het stakingsysteem.

Wil jij ook een plekje tussen de Stars? Dan ben je een stap verwijdert van je eerste STARS tokens. Op de offciele website van Crypto All-Stars kan je eenvoudig je wallet kopellen en je ETH, USDT, BNB, FLOKI, PEPE en SHIB omwisselen voor STARS tokens. Ook bieden ze de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de Crypto All-Stars presale

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is bezig met het bouwen van de grootste meme coin community, dit doen ze door hun revolutionaire Vote 2 Earn systeem. Door het nieuwe systeem krijg je stemrecht binnen het project, zodat je kan meebepalen over de toekomst van het project. Ze hebben in de eerste twee weken van de presale al $553.667 weten op te halen, dit laat nu al zien dat ze een mooie toekomst in het verschiet hebben.

Hun nieuwe V2E systeem biedt iedereen die FLOCK tokens bezit om extra tokens te verdienen door te stemmen op verschillende topics binnen het project. Zo kan je dus mooi extra bijverdienen, terwijl je voor de beste toekomst van het project zorgt. Als we kijken naar de tokenomics zien we dat 25% van de gehele tokenvoorraad bedoeld is voor de beloningen die je krijgt als je je stem uitbrengt. Dit laat zien dat ze het heel serieus nemen om de grootste en hechtste meme community te worden.

Voor de Flockerz die nog meer tokens willen verdienen is er de mogelijkheid om hun tokens tijdens de presale te staken tegen het megarendement van 3310%. Hiermee heb je je tokens binnen een paar weken dus al verdubbelt. Veel vroege Flockerz hebben dit al gedaan en ze hebben samen al 54 miljoen tokens vastgezet in het stakingsysteem.

Wil jij ook echt deel uitmaken van een project? Dan is Flockerz de ideale keuze, hier heb je namelijk echt wat te zeggen. Door de hechte community te joinen kan je je eerste FLOCK tokens aanschaffen op hun officiële website met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de Flockerz presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht SOL vs ETH vs BTC: Solana Zal Bekende Crypto’s Inhalen Bij Verkiezing Trump – Nu SOL Kopen? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!