Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Dogizen schrijft geschiedenis in de wereld van crypto door de allereerste Telegram ICO te lanceren. Het bedrag van $453k dat in korte tijd is opgehaald, is hiervan een bewijs. Investeerders stappen massaal in voordat het venster dichtslaat.

Momenteel zijn DOGIZ tokens beschikbaar voor de ondergewaardeerde prijs van slechts $0,000070, maar dit moment verdwijnt snel. Nu Dogizen een revolutie in crypto gaming aanvoert, verandert de presale in een regelrechte FOMO.

De troefkaart is een kant-en-klare community van 1 miljoen actieve gebruikers, die al virale hype genereert die de presale praktisch op zichzelf aanwakkert.

Dit token schiet waarschijnlijk omhoog nadat het wordt gelanceerd op de grote exhanges, en wanneer het landt, kan 100x gemakkelijk in de kaarten zitten. Lees verder om te ontdekken waarom.

Dogizen: de allereerste Telegram ICO is gearriveerd

Het publiek van Telegram is zo groot als een continent. Met 950 miljoen mensen heeft het ongeveer het dubbele aantal houders van crypto op aarde. Nu is er voor het eerst ooit een ICO stevig verankerd in de berichtenapp die ze kennen, die velen van hen elke dag zullen gebruiken. Het is geen wonder dat TON, de native cryptocurrency van Telegram’s blockchain, zulke bullish voorspellingen heeft.

De Dogizen ICO voedt de miljoenen Telegram gebruikers die nog nooit crypto hebben gekocht met een eenvoudige, gemakkelijk te investeren ICO via een platform dat ze al kennen en vertrouwen. De wereldprimeur van deze ICO betekent ook meer aandacht. Zoals elke investeerder die in 2013 BTC kocht je zal vertellen, is het geweldig om een ​​van de eersten te zijn.

Telegram gaming explodeert in de GameFi ruimte

GameFi is op weg om de komende tien jaar jaarlijks met meer dan 28% te groeien, en Telegram staat centraal in deze snelle expansie. 

Alleen al dit jaar boekte Telegram gaming enorm succes met Hamster Kombat, een game die de markt op zijn kop zette met zijn kolossale airdrop in juni en enorm veel aandacht trok. Grote lanceringen volgden, met als hoogtepunt de lancering van Binance op 26 september, waarmee HMSTR op weg was naar een verbluffende marktkapitalisatie van $300 miljoen.

Ondertussen baant Catizen zich een weg naar de top met 40 miljoen spelers en 1 miljoen gebruikers die echt geld uitgeven om te levelen. Met bijna een miljard gebruikers tot zijn beschikking, krijgt de GameFi sector van Telegram een ​​onstuitbare vaart – en Dogizen gaat de leiding nemen.

Dogizen Universe: Het ultieme voordeel in Telegram gaming

Dogizen is als Telegram game meer geanvanceerd dan zijn voorgangers. Het bouwt een heel universum waarin gamers en ontwikkelaars samenwerken om de grenzen van wat mogelijk is op mobiel te verleggen. 

Dogizen Universe wordt een centrale hub met talloze geavanceerde games, bestaande uit een arcade voor de spelers, een game launchpad die ontwikkelaars verbindt met de levendige spelersbasis en een developer SDK die het creëren van de volgende virale hit gemakkelijker dan ooit maakt. Kortom, Dogizen Universe positioneert zichzelf als de one-stop-shop voor alles wat met Telegram gaming te maken heeft.

Met Dogizen Universe is de visie duidelijk: word het ultieme gaming launchpad en arcade op Telegram. Spelers kunnen duiken in exclusieve voordelen en naadloze overgangen tussen game werelden, allemaal aangestuurd door de Dogizen Token (DOGIZ). Of je nu speelt of ontwikkelt, er is voor ieder wat wils. Na de ICO krijgen DOGIZ-houders zelfs een stukje van de inkomstentaart.

Dogizen: De volgende Telegram ICO klaar om te exploderen naar 100x stijging?

Dogizen maakt zich op om de volgende grote hit in de Telegram ruimte te worden, met een serieus potentieel van 100x stijging aan de horizon.

Projecten als Catizen, Hamster Kombat en DOGS hebben de weg al geplaveid en serieuze cijfers laten zien. Binance lanceringen voor alle drie hebben ongetwijfeld geholpen, en Dogizen zou de volgende kunnen zijn die gaat stijgen.

De markt voor Telegram gaming is in slechts zes maanden tijd van nul naar $1,2 miljard gestegen, en Dogizen heeft de vuurkracht om miljoenen onbenutte gebruikers aan boord te krijgen dankzij de gestroomlijnde ervaring via de integratie in Telegram.

Door casual gamers om te zetten in crypto investeerders, opent Dogizen de deur naar een nieuwe grens van mogelijkheden. Het onderscheidt zich al als de historische Telegram ICO om in de gaten te houden, en als het doorbreekt, is er geen houden meer aan.

De Dogizen presale is live, maar is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar. Bezoek de officiële website van Dogizen voor meer informatie.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Historische Telegram ICO haalt $453k op terwijl investeerders instappen verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!