Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Investeren in verschillende cryptovaluta vereist doorgaans een moeizaam proces om te bepalen op welk aspect van de investering de focus moet liggen. Met gevestigde munten zoals Cardano (ADA) en Ripple (XRP) die de cryptomarkt domineren, kunnen bepaalde investeerders geïntrigeerd raken door een mogelijke stap richting relatief nieuwe en veelbelovende aanbiedingen zoals Rexas Finance (RXS). Om te helpen bij het nemen van deze beslissing, spreken we met een expert die aangeeft of het verstandig is om ADA en XRP in te wisselen ten gunste van de aankoop van RXS.

Het landschap begrijpen: Cardano en Ripple

Als het gaat om Cardano en Ripple, gaat het om een ​​gebied van cryptocurrency dat ver verwijderd is van de rest. Volgens de principes van de ontwikkeling van blockchains met behulp van constructietechnieken van proof-of-stake-systemen, streeft Cardano ernaar te begrijpen hoe de ontwikkeling van slimme contracten en op dApp gebaseerde aanpasbare blockchain-architectuur kan worden gestroomlijnd en geoptimaliseerd.

Het bedrijf verandert fundamenteel de manier waarop mensen geld naar het buitenland sturen met zijn interne technologie, waardoor dergelijke transacties snel, goedkoop en probleemloos worden gemaakt. Beide projecten hebben voor ophef gezorgd en een behoorlijke hoeveelheid financiering ontvangen, maar zoals gebruikelijk bij elke groeiende markt, zijn investeerders op zoek naar de volgende unicorn, die hen hogere rendementen zal opleveren.

Hier is Rexas Finance, een nieuwe speler op het gebied van Real World Asset (RWA) tokenisatie. Dit platform maakt naadloze tokenisatie van activa mogelijk met behulp van blockchaintechnologie, zonder of met minder aandacht voor het niveau van technologische vaardigheid van mensen. Om zijn visie te kristalliseren om het bezit van activa betaalbaarder te maken en de transparantie van transacties te vergroten, streeft Rexas Finance ernaar om één ​​van de eerste klimmers van deze cryptoberg te zijn.

Waarom Rexas Finance (RXS) overwegen?

Investeren met Rexas Finance maakt definitieve positieve rendementen mogelijk, waarvan verwacht wordt dat ze verder zullen stijgen voor mensen die willen profiteren van samengestelde asset-tokenisatie-eisen. Momenteel gewaardeerd op minder dan zestig cent, bieden RXS-tokens een goedkopere prijs voor potentiële investeerders.

Met een presale van Rexas Finance-procedure, zijn de verkopen van de tokens van de bedrijven gericht op een bullish markt. De details van de presale zijn nogal verbazingwekkend. De derde presale van Rexas Finance werd succesvol afgerond en bracht $2.750.000 op met 65 miljoen tokens die al verkocht zijn. De prijs is nu $0,06 in presale fase 4 terwijl het project vordert, wat paniek veroorzaakt bij potentiële investeerders. Het feit dat je tegen zo’n lage prijs kunt binnenkomen, is vergelijkbaar met de begindagen van Bitcoin en Ethereum en maakt dit erg spannend voor degenen die op zoek zijn naar enorme rendementen.

Rexas Finance

Expert Insights: Is het de overstap waard?

Over concurrentie met bedrijven als Cardano en XRP gesproken, de voorspelling van de expert voor Rexas Finance viel op. Alhoewel ze sterke spelers zijn, zijn Cardano (ADA) en Ripple (XRP) niet de enige kanshebbers op de markt, aangezien Rexas Finance zich waagt aan een nieuw segment dat de komende jaren een potentiële bloei doormaakt, zoals ze het zelf zeggen.

RWA-tokenisatie neemt verschillende hoofdpijnen weg in de vermogensbeheerindustrie en daarom is dit, afgezien van de traditionele vastgoedbeleggers die uitkijken naar diversificatie, een lucratieve kans.” De expert noemde ook hoe het probleem van bruikbaarheid van platforms ook geen probleem meer zal zijn met de bredere acceptatie van cryptocurrencies.

Het aantrekkelijke en handige ontwerp van de interface van Rexas Finance en enkele verrijkte beveiligingsfuncties maken gebruikers welkom en garanderen soms een snelle en veilige interactie. Dit kan leiden tot verder gebruik van de tokens; dienovereenkomstig zullen RXS-tokens binnenkort hogere waarden hebben dan de huidige niveaus.

Een uitgebreide gids over hoe u Rexas Finance (RXS) kunt kopen

Iedereen die lid wil worden van Rexas Finance hoeft alleen maar de eenvoudige stappen te doorlopen om RXS-tokens te kopen. Allereerst zou het beter zijn als de potentiële kopers wallets hebben zoals MetaMask of Trust Wallet, die werken met Wallet Connect. De volgende stap omvat de aankoop van Ethereum (ETH), wat vereist is voor de betaling van gas op het Ethereum-netwerk. Dit kan worden bereikt door naar on-ramp-sites te gaan zoals Ramp Network, Transak of MoonPay, waar mensen ETH kunnen kopen met een creditcard of betaalpas.

Men zou ten minste ongeveer 50 dollar ETH moeten kopen om problemen te voorkomen die kunnen ontstaan ​​bij het kopen van RXS. Nadat ze het benodigde bedrag aan ETH hebben veiliggesteld, kunnen gebruikers naar de Rexas Finance-website gaan. Op dit punt moeten ze de wallet verbinden en een betaalmethode kiezen die ze willen gebruiken (ETH of USDT) en doorgaan met de transactie.

Daarna kunnen gebruikers het aantal RXS-tokens opgeven dat ze willen kopen en de order plaatsen. Het is belangrijk om op te merken dat er voldoende ETH in de wallet moet staan ​​om RXS te kopen en ook om gas te betalen.

Conclusie: een weloverwogen beslissing

Wanneer we de mogelijke risico’s en voordelen van een overgang van reeds gevestigde cryptovaluta’s zoals Cardano en Ripple naar Rexas Finance overwegen, is de vraag: is het de moeite waard? Natuurlijk zijn ADA en XRP al getest; niettemin biedt het vrij geavanceerde proces van Rexas Finance, dat de activa wil tokeniseren, geweldige vooruitzichten voor portefeuillediversificatie.

De presale is pas een maand geleden begonnen en de huidige prijs van RXS is $0,06. Als er veel investeerders meedoen, kan RXS ook de volgende grote investering zijn die u moet overwegen. Investeren in een specifieke investering moet worden ondersteund met voldoende analyse, zoals hier het geval is en daarom is het beter om de tijd te nemen. Als de dynamiek van de geldmarkt moeilijk te begrijpen is, zijn deskundige meningen en relevante informatie over de ontwikkelingen in de sector nuttig.

Het maakt niet uit of u ervoor kiest om uw beleggingen in ADA en XRP te behouden of Rexas Finance te betreden; het belangrijkste is om geldige beslissingen te nemen die passen bij uw beleggingsprofiel.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoekt u de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Moet u echt uw Cardano (ADA) en Ripple (XRP) verkopen voor Rexas Finance (RXS)? We vroegen het een expert verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!