Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een analytisch bedrijf dat de indrukwekkende groei van Shiba Inu (SHIB) in 2021 correct voorspelde, heeft de volgende grote cryptokeuze aangekondigd: Rexas Finance (RXS). Met een prijs van minder dan 10 cent is Rexas Finance in opkomst op de cryptocurrencymarkt, voornamelijk vanwege RWA-tokenisatie. Met de steun van een analytisch bedrijf dat succesvolle cryptocurrencies succesvol voorspelt, wordt Rexas Finance gepresenteerd als de volgende digitale asset, die behoorlijk populair is op de markt.

Het bedrijf achter de SHIB-voorspelling

Het analysebedrijf dat de explosieve uitbraaktrend van Shiba Inu nauwkeurig voorspelde, heeft een geschiedenis van het voorspellen van inheemse golven van cryptocurrencies in hun beginfase. In het jaar 2021 veroverde Shiba Inu, zo’n meme-munt met een lage waarde, de wereld stormenderhand en beloonde een paar early adopters ervan.

Het bedrijf heeft het vertrouwen van zijn investeerders gewonnen, omdat ze de markten kunnen lezen en weten welke projecten het gaan redden. Deze keer lijken ze behoorlijk enthousiast over Rexas Finance. Volgens het bedrijf beschikt Rexas Finance over ongewone technologie, heeft het de perfecte markttiming en heeft het geweldige groeimogelijkheden, waardoor het in de komende jaren uitzonderlijk zal zijn. Nu de voorverkoop is gestart en tokens tegen een gunstige prijs worden geplaatst, zou dit de beste periode kunnen zijn voor investeerders om kennis te nemen van deze opkomende ster.

Rexas Finance en de opkomst van real-world asset tokenization

Rexas Finance onderscheidt zich van zijn concurrenten in zijn perspectief op blockchaintechnologie en tokenization. Het platform richt zich op de tokenization van fysieke activa, waardoor gebruikers digitale tokens kunnen uitgeven en verhandelen op basis van fysieke activa zoals onroerend goed, grondstoffen en zelfs bekende kunstwerken. Door de fragmentatie van dergelijke activa mogelijk te maken, maakt Rexas Finance het voor investeerders en zelfs andere mensen in het bedrijfsleven gemakkelijker om te investeren in gebieden die voorheen moeilijk toegankelijk waren.

Het systeem is intuïtief, zodat zelfs mensen zonder technische kennis eenvoudig processen zoals activa-tokenisatie kunnen uitvoeren. Alle processen van tokenisatie, beheer en handel zijn eenvoudig uit te voeren en te beveiligen, waardoor nieuwe wegen worden geopend voor zowel particuliere als institutionele beleggers. De essentie van tokenisatie is om naadloze en soepelere transacties te faciliteren die duidelijk en minder kostbaar zijn in het huidige gedigitaliseerde tijdperk. Deze doorbraak heeft Rexas Finance een voorsprong gegeven in een snelgroeiende industrie. Dergelijke activa, ooit volledig illiquide, kunnen via het platform worden verhandeld, wat nieuwe manieren van traditionele financiering creëert en mogelijk maakt – dit is de mening van de analisten en Rexas Finance is strategisch gepositioneerd om deze paradigmaverschuiving te helpen.

Waarom Rexas Finance de volgende grote cryptocurrency zou kunnen zijn

Volgens het analysebedrijf zijn er een aantal belangrijke factoren die verantwoordelijk zijn voor de enorme groeivooruitzichten van Rexas Finance. Ten eerste is het platform voor de verkoop van onroerend goed relatief nieuw op de markt, wat het aantrekkelijk maakt: real-world asset tokenization. Nu meer sectoren en investeerders op zoek zijn naar mogelijkheden om fysieke grondstoffen om te zetten en te ruilen voor contant geld, lijkt de mogelijkheid dat een platform als Rexas Finance in de toekomst beschikbaar is en, nog belangrijker, meer in trek is, nabij.

Ten tweede biedt de fase van Rexas Finance presale investeerders een groot voordeel in termen van lage investeringsniveaus. De token wordt nu verkocht voor $0,10 en redelijkerwijs lopen potentiële vroege investeerders het risico een lucratieve kans te missen die, als het bedrijf zich ideaal ontwikkelt zoals andere opmerkelijke crypto’s, hen rijkelijk zal belonen. Het bedrijf heeft verklaard dat in de vroege fase van een nieuwe token doorgaans de hoogste upside wordt geprojecteerd omdat de sterke businesscase rond de token nog niet volledig is gekapitaliseerd.

Concluderend is het duidelijk dat Rexas Finance al aanzienlijke tractie heeft verzameld tijdens de presale-fases. Tot nu toe heeft het project $2.750.000 opgebracht, met 65.000.000 verkochte tokens en 100% van de fondsen die voor deze pre-sale fase werden gezocht, opgehaald. Het immense tempo van de investeringen is een duidelijke indicator van het vertrouwen van de initiële investeerders in het project, wat de voorspellingen van het analytische bureau voor succes in de toekomst bevestigt.

Conclusie

Zelfs het analytische bedrijf met een diepgaand begrip van waar kansen liggen, heeft Rexas Finance bevestigd met cryptocurrency-succes; het gebruikt populariteitsopbouwende functies om de ladder te beklimmen. Er lijken niet-cryptocurrencybedrijven te zijn die platforms willen bouwen die in de komende jaren op de markt kunnen concurreren. De samenvoeging van real-world asset tokenization met de eenvoudigere technologie van het platform en de toenemende interesse van investeerders maken het een veelbelovende cryptocurrency. Rexas Finance is, met het oog van de volgende generatie, goed gepositioneerd om het nieuws te halen en mooie rendementen te bieden, aangezien investeerders op zoek zijn naar opties in de groeiende markt voor digitale activa.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) kunt u de onderstaande links bezoeken:

Website: https://rexas.com
Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Maak kans op de weggeefactie van $1 miljoen: https://bit.ly/Rexas1M
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Dit wordt de volgende grote cryptocurrency, volgens analysebureau dat het succes van Shiba Inu (SHIB) voorspelde verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!