Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het wordt gespeculeerd dat Cardano (ADA) mogelijk gewaardeerd zal worden op $6, Tron (TRX) zal verhandeld worden voor $4 en Rexas Finance (RXS) wellicht de $10-grens zal doorbreken nadat BTC de $200.000-grens passeert, wat een stijging van meer dan 10.000% betekent voor Rexas Finance. Deze gedurfde voorspelling komt op een moment waarop de Bitcoin-prijs op $61.425 staat en er een goede opwaartse trend zichtbaar is.

De weg van Bitcoin naar $200.000

Op dit moment, zoals blijkt uit het huidige prijsniveau van $61.425, bevindt Bitcoin zich boven belangrijke exponentiële voortschrijdende gemiddelden van 26, 100 en 200. Deze indicatoren vormen een ondersteuningsniveau rond de $61.000, wat de voortzetting van de prijsstijging ondersteunt. Naarmate de prijs van Bitcoin stijgt richting $200.000, zullen vrijwel alle andere altcoins zoals ADA en TRX in een sneller tempo stijgen, maar Rexas Finance zou hier het meest van profiteren.

Marktexperts zijn overtuigd van dit traject en wijzen op eerdere cycli waarin de stijging van Bitcoin leidde tot enorme pieken in altcoins. Bij een BTC-prijs van $200.000 zou Cardano (ADA) kunnen stijgen van de huidige prijs van $0,35 naar $6, wat een enorme stijging betekent. TRON (TRX), dat momenteel wordt verhandeld op $0,157, zou ook kunnen doorbreken naar $4. De echte uitblinker in deze voorspelling is echter Rexas Finance (RXS), een Real World Asset (RWA)-token dat in staat is om met meer dan 10.000% te stijgen tot $10.

Rexas Finance (RXS): Het RWA-token met enorm potentieel

Rexas Finance (RXS) wint echter steeds meer aan zichtbare adoptie en concurrentie als een van de meest veelbelovende real-world assets RWA-tokens in de cryptocurrency-industrie. Rexas Finance bevindt zich momenteel in presale fase 4, waar het geprijsd is op $0,060, maar heeft meer dan 3x terugverdiend wat het nu kost in de vroege fase. Interessant is dat het sinds presale fase 1, toen het token verkocht werd voor $0,030, met 100% is gestegen.

Omdat Rexas Finance een RWA-token is, fungeert het als een verbindend element tussen echte activa zoals vastgoed, tastbare bezittingen en kunst, en cryptocurrencies. Dergelijke activa kunnen op een zodanige manier in een token worden omgezet dat investeerders een fractie kunnen kopen van wat voor velen niet toegankelijk was. Onder deze investeerders bevinden zich bekende whales van prominente projecten zoals Solana en TRON, die geloven dat Rexas Finance het potentieel heeft om de status quo in het crypto-ecosysteem te veranderen. Er is veel ruimte voor ontwikkeling.

De huidige marktprijzen impliceren dat RXS zal stijgen naar ongeveer $10, wat een rendement van meer dan 10.000% oplevert ten opzichte van de huidige presale prijs van $0,060, waarbij dergelijke niveaus worden bereikt binnen een tijdsbestek dat samenvalt met Bitcoin die de $200.000 bereikt. Als je op zoek bent naar een vroegtijdige instap in een project, is dit het moment om in te stappen, aangezien dit de beginfase is van de presale van Rexas Finance, die al geruime tijd in het nieuws is vanwege zijn innovatieve technologie en positieve marktvooruitzichten.

Rexas Finance

Een Kans om Groot te Winnen: Doe Mee aan de $1.000.000 Giveaway van Rexas Finance!

Rexas Finance lanceert met een spannende $1.000.000 giveaway! Twintig deelnemers winnen elk $50.000 USDT. Om mee te doen, volstaat het om een minimale presale-investering van slechts $100 te doen. Geef eenvoudig je ERC20-wallet op, voer een paar eenvoudige taken uit en nodig anderen uit om je kansen op winnen te vergroten.

Het is dan ook niet verrassend dat Rexas Finance het gesprek van de dag is vanwege deze giveaway. Gebruikers die RXS-tokens kopen, krijgen niet alleen de tokens, maar ook de kans om de community vanaf het begin te laten groeien. Voor meer informatie en om deel te nemen aan de giveaway, ga naar de website van Rexas Finance, grijp de kans, en maak kans op een grote winst wanneer RXS gewaardeerd wordt op $10.

Conclusie

Naarmate Bitcoin verder probeert door te stijgen naar de $200.000, zullen altcoins zoals Cardano en TRON waarschijnlijk volgen, maar Rexas Finance is de meest waarschijnlijke kandidaat om het meest te stijgen van alle projecten.

De tokenisering van real-world assets is een nieuw concept dat, in combinatie met de presale van het project, grote kansen biedt voor investeerders, vooral voor investeerders in een vroeg stadium, omdat zij een rendement van meer dan 10.000% kunnen verwachten.

Haast je om deze kans te grijpen en investeer in een van de meest veelbelovende ontwikkelingen van 2024 en daarna.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Cardano (ADA) raakt $6, Tron (TRX) $4 en Rexas Finance (RXS) stijgen met meer dan 10.000% tot $10 zodra Bitcoin $200.000 bereikt verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!