pbpb

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De koers van Ripple staat momenteel op $0,5392 terwijl veel investeerders zich afvragen of de waarde kan verdubbelen of zelf keer 5 kan gaan door de lancering die er aan zit te komen van de RLUSD stablecoin. Deze geruchten zijn in de wereld gekomen doordat XRP moeite heeft om door de grens van $0,55 te breken. Dit is voor veel bekende crypto investeerders een frustratie en ze blijven hopen op een uitbraak waarmee de Ripple koers weer boven de $1 komt. Dus wanneer gaat Ripple stijgen?

Er lijkt een lichtpuntje aan de horizon te zijn, namelijk de lancering van de Ripple stablecoin RLUSD die eraan zit te komen. Dit kan volgens sommige crypto traders weleens het kantelpunt worden voor de koers van Ripple.

Bekende crypto traders deelden onlangs hun visie over de koers van Ripple dat deze mogelijk sterk kan stijgen. Ze hamerde erop dat de dominantie van Bitcoin op de cryptomarkt bijna zijn piek heeft bereikt. Volgens de crypto traders kan een daling van Bitcoins dominantie ruimte maken aan andere altcoin zoals XRP, hierdoor kunnen koersstijgingen wel x5 kunnen gaan.

Ze moedigen investeerders aan om XRP te overwegen in hun portfolio, omdat ze denken dat dat volgend jaar heel positief kan uitpakken voor de hele cryptomarkt. De dominantie van Bitcoin is in de afgelopen maanden alleen maar toegenomen, maar er zijn analisten die binnenkort een daling verwachten. Als dit gebeurt dan gaat het Altcoin Season weer van start, waarin altcoin zoals XRP weer kunnen genieten van hoge winsten.

Belangrijke niveaus om in de gaten te houden

De bekende traders lieten ook weten dat het belangrijk voor Ripple is om de wekelijkse grafiek te sluiten boven de $0,55. Als dit niet gebeurt dan kan de koers terugvallen naar het support level rond de $0,40. Een technisch analist bevestigt dit. Hij zegt namelijk dat Ripple net als andere matig presteren altcoins weinig beweging kunnen laten zien, totdat Bitcoin een nieuwe fase ingaat die bullish is.

De technisch analist wijst naar twee belangrijke prijspunten voor Ripple. Een maandelijkse sluiting boven de Upper Bollinger Band, die momenteel op $0,67 staat. Wordt dit prijspunt gehaald dan kan er een bullish uitbraak ontstaan. Aan de andere kant kan een sluiting onder de Lower Bollinger Band van $0,43 zorgen voor een bearish momentum die kan leiden tot een verdere daling.

Is de lancering van de Ripple Stablecoin de redding van XRP?

Wanneer gaat Ripple stijgen? Dat is de vraag die iedereen blijft stellen. Met de dominantie van Bitcoin die momenteel misschien wel op zijn hoogtepunt is, blijven er geruchten dat een daling in de prijs van Bitcoin voor mogelijkheden kan zorgen voor de altcoins, waaronder XRP. Voorlopig lijkt de markt echter voorzichtig te blijven en hopen de holders van XRP dat de lancering van de Ripple Stablecoin RLUSD de redding wordt voor de neerwaartse trend.

Nieuwe projecten die voor een verrassing kunnen zorgen tijden “Altcoin Season”

Nu het gerucht te ronden gaat dat Bitcoin weleens een deel van dominantie kan gaan inleveren de komende tijd en er weer een “Altcoin Season” aan zit te komen is de geruchtenmolen weer in volle gang over de volgende nieuwe meme coins die voor veel opschudding kunnen zorgen en de meeste winsten kunnen genereren.

Nu er dagelijks tientallen projecten worden gelanceerd is het bijna niet te doen als je aan het werk bent om dit allemaal bij te houden. Daarom doen wij dat voor je en we hebben gekeken naar de nieuwste projecten die al een buzz hebben gecreëerd. Daarnaast hebben we hun utility onderzocht en de whitepaper goed doorgenomen, zodat we zeker weten dat er echt toekomst is voor deze projecten. Graag stellen we je voor aan drie projecten die aan deze eisen voldoen en nog in de presale bevinden, waardoor je er op het vroegste moment bij bent en kan genieten van de lage token prijs

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is de nieuwkomer die het hardst gaat tijdens de presale. Ze hebben al veel investeerders aan zich kunnen winnen door de nieuwe blockchain in ontwikkeling is. Tijdens de presale die nog loopt hebben ze al bijna $19 miljoen weten op te halen. Ben je nieuw in de wereld van tokens die zich in de presale bevinden? Dan kunnen we je vertellen dat dit heel bijzonder is.

Het team van PEPU is druk bezig met de ontwikkelingen van hun eigen Layer 2 Blockchain die aan het einde van de presale gelanceerd gaat worden. Met deze nieuwe blockchain komen de voordelen van 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten dan de verouderde meme coin voorgangers. Hiermee is het onbewust ook meteen de perfecte blockchain voor nieuwe crypto projecten om bovenop te lanceren.

Stap je nu al in als vroege investeerder, dan hoef je niet te wachten op de lancering, maar je kan al meteen extra tokens verdienen door hun stakingsysteem. Momenteel is er een jaarlijks rendement van 117%. Hier is al gretig gebruik van gemaakt en dat is te zien aan de 1,4 miljard PEPU tokens die al zijn vastgezet in het stakingsysteem.

Wil je ook profiteren van de nieuwe Layer 2 Blockchain? Dan ben je er nog net op tijd bij. Je kan op hun officiële website je eerste PEPU tokens aanschaffen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is door de crypto community al verkozen tot het beste stakingplatform om je passieve inkomen te gaan verdienen. Ze brengen namelijk alle legendarische meme coins samen op hun stakingplatform, waar je ze naast elkaar kan staken. Zo hoef je dus nooit meer van platform te wisselen en heb je alles bij elkaar staan.

Hun stakingplatform krijgt de naam “Memevault” en bij de lancering heb je de kans om meteen Doge, Pepe, Turbo, Shib en nog veel meer naast elkaar te staken. Ze blijven de Memevault regelmatig updaten met de nieuwste meme coins die een plekje verdienen tussen de sterren. 

Ben je ongeduldig en wil je meteen beginnen met staken, dan kan dat tijdens de presale al met hun native STARS token. Als je nu je STARS tokens vastzet dan ontvang je een jaarlijks rendment van 679%, dat houdt in dat als deze zo blijft je over 2 maanden je tokens hebt verdubbeld. Er zijn door de investeerders al gezamenlijk meer dan 1 miljard STARS tokens vastgezet.

Voel jij jezelf ook een All-Star? Dan kan je je eerste STARS tokens aanschaffen door je wallet te koppelen op hun officiele website. Dan heb je de optie om je ETH, USDT, BNB, SHIB, PEPE en FLOKI om te ruilen voor je eerste STARS tokens. Daarnaast heb je ook gewoon de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) richt zich volledig op het creëren van de grootste en hechtste meme community van de hele sector. Ze laten in de eerste twee weken van de presale zien dat ze goed op weg zijn om hun missie te voltooien. Ze hebben namelijk al $600.000 weten op te halen aan vroege investeringen. 

Hoe ze dit doen? Door hun revolutionaire Vote 2 Earn systeem, hierdoor heeft iedere holder van FLOCK tokens stemrecht binnen de community. Er staan altijd meerdere topics open waar je over kan stemmen en zo meehelpt om het project de goede richting in te duwen. Door je stem uit te brengen verdien je nog meer FLOCK tokens, dat is dus een win-winsituatie.

Wil je nog meer FLOCK tokens verzamelen? Dan kan je dit doen door je FLOCK tokens die je hebt, verdient te staken tegen het bizarre rendement van 2956%. Vele vroege Flockerz hebben hier al gebruik van gemaakt en momenteel staan er al bijna 61 miljoen FLOCK tokens vast in het stakingsysteem van Flockerz.

Voel jij je ook een Flocker? Dan kan je meedoen aan de groeiende community door je eerste FLOCK tokens te bemachtigen, zodat je kan meestemmen over de toekomst van het project. Op hun officiële website heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Flockerz


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Bekende Crypto Trader: XRP Koers Kan x5 Gaan Door RLUSD Lancering – Wanneer Gaat Ripple Stijgen? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!