Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Veel mensen koesteren de ambitie om bescheiden investeringen om te zetten in substantiële rijkdom, misschien zelfs genoeg om een ​​luxe voertuig te kopen. De snel veranderende markt voor cryptovaluta zou zulke mogelijkheden kunnen bieden. Verschillende digitale munten die momenteel onder de één dollar worden verhandeld, vertonen een aanzienlijk groeipotentieel. Deze toegankelijke activa zijn mogelijk klaar voor indrukwekkende winsten. Ontdek hoe deze goedkope cryptovaluta’s kunnen helpen om verheven ambities waar te maken.

ZDEX presale: Een unieke kans om de DeFi-markt van 2024 te verpletteren!

Terwijl velen zich haasten om de recente marktverliezen in te halen, leggen slimme investeerders een plekje vast in de ZDEX-tokenpresale. ZDEX voedt ZircuitDEX, de next-gen DEX die draait op de ultrasnelle Zircuit L2-blockchain.

ZurcuitDEX is ontworpen voor degenen die geen genoegen nemen met middelmatigheid. Denk aan bijna directe swaps, slippage zo klein dat de excuses van je ex oprecht lijken en kosten lager dan je laatste bartab. Bovendien zijn uw activa met ZK-proof beveiliging veiliger dan die geheime voorraad snacks die u voor uw huisgenoten verbergt.

Met geconcentreerde liquiditeit die liquiditeitsaanbieders ondersteunt, verhoogt ZircuitDEX uw kapitaalefficiëntie tot wel 500x vergeleken met andere bestaande DEX’s. En dankzij geautomatiseerde liquiditeitsstrategieën kunt u achterover leunen, ontspannen en uw winsten sneller laten oplopen dan een Black Friday-kassarij.

Bovendien geeft het meme-muntenlanceerplatform van ZircuitDEX u toegang tot de volgende explosie van meme-munten. Laten we eerlijk zijn: als u de meteoriet-achtige opkomst van BRETT hebt gemist, hebt u waarschijnlijk een beetje van binnen gehuild. Maar maak u geen zorgen, ZircuitDEX is waar memecultuur serieus geld ontmoet!

Dus of u nu DeFi-kansen onderzoekt of meme-munten verhandelt, ZDEX biedt u talloze manieren om te profiteren van de cryptogekte van 2024. Als u nog niet meedoet, waar wacht u dan nog op? Momenteel is ZDEX beschikbaar voor een prijs van slechts $0,0017 en is het klaar om 1000% rendement te leveren, zelfs voordat de volgende grote cryptorally begint!

>>> De ZDEX presale is hier — Stap in, of breng 2024 door met spijt!<<<

Site: ZircuitDEX
Twitter: https://x.com/ZircuitDEX
Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

Notcoin kijkt uitbraak na bullish indicatoren

De prijsbeweging van Notcoin suggereert potentieel voor een bullish uitbraak. Na een aanzienlijke stijging van 273,805% in 6 maanden, handelt de munt tussen $0,0066 en $0,0091. De RSI rond de 56 geeft aan dat het momentum toeneemt. Nu de prijs de dichtstbijzijnde weerstand van $0,0106 nadert, kan een doorbraak erboven het volgende niveau van $0,0131 als doelwit zien, wat een aanzienlijke potentiële winst vertegenwoordigt. De recente winst van bijna 4% in 1 week laat een hernieuwde interesse zien. Als het altcoinseizoen van start gaat, kan Notcoin klaar zijn voor een aanzienlijke groei.

PYTH toont sterk momentum te midden van het verwachte altcoin-seizoen

PYTH handelt tussen $0,30 en $0,37, met een maandelijkse winst van 13,80%. De MACD is positief en de RSI op 71,50 suggereert een sterke koopdruk. Een doorbraak boven de weerstand van $0,41 zou de prijs naar het volgende doel van $0,48 kunnen duwen, wat potentieel aanzienlijke rendementen biedt. Nu het altcoinseizoen nadert en een wereldwijde crypto-bullrun opdoemt, zou PYTH een aanzienlijke groei kunnen zien.

Cardano (ADA) mikt op uitbraak van $0,43 te midden van bullish momentum

Cardano (ADA) handelt tussen $0,33 en $0,39. De prijs beweegt omhoog en nadert het weerstandsniveau van $0,43. Als dit niveau wordt doorbroken, kan het stijgen tot $0,49. Dit zou een stijging van meer dan 20% zijn. De Relative Strength Index ligt rond de 68, wat wijst op een sterke koopinteresse. De MACD is positief, wat duidt op een bullish momentum. Met de verwachting van een altcoinseizoen en een wereldwijde crypto-bullrun, zou ADA binnenkort een aanzienlijke groei kunnen doormaken.

POL zal stijgen naarmate het koopmomentum toeneemt

POL handelt tussen $0,36 en $0,42, dicht bij de gemiddelde prijs van de afgelopen maanden. De munt vertoont een toegenomen koopinteresse en het momentum is positief. Als POL boven de $0,45 uitbreekt, kan het $0,50 bereiken, wat een stijging van meer dan 10% zou zijn. De ondersteuning op $0,33 biedt een vangnet als de prijs daalt. Met deze signalen die omhoog wijzen, zou POL op het punt kunnen staan ​​van een significante beweging.

Conclusie

NOT, PYTH, ADA en POL hebben mogelijk minder potentieel op korte termijn. ZircuitDEX biedt 500X kapitaalefficiëntie, razendsnelle transacties en nul slippage. De ZDEX Token presale met 70% korting biedt potentiële 500% rendementen bij lancering. Het aanhouden van ZDEX Tokens biedt vroege toegang tot nieuwe meme-munten, verlaagde kosten, governance-rechten en inkomstendeling. Early adopters kunnen rendementen maximaliseren.

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Droom je van een Lambo? Deze 5 voor minder dan 1 dollar kunnen je dromen waarmaken verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!