Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In een verrassende wending verkoopt meer dan 65% van de Ripple (XRP) whales naar verluidt hun XRP-bezit en verschuiven ze hun investeringen naar een nieuwe cryptoconcurrent, Rexas Finance (RXS). Deze plotselinge migratie heeft nieuwsgierigheid gewekt op de cryptomarkt, waarbij veel investeerders graag willen begrijpen wat deze stap drijft.

RXS, een token dat vooroploopt in de tokenisatie van echte activa (RWA), trekt de aandacht van zowel whales als particuliere investeerders en presenteert zich als een sterkere optie dan XRP, voornamelijk vanwege zijn unieke waardepropositie en de snel groeiende gebruikersbasis.

De Revolutie van Tokenisatie van Echte Activa

De mogelijkheid van Rexas Finance om echte activa te tokeniseren is wat zoveel investeerders naar dit platform trekt. Het platform heeft de traditionele toetredingsbarrières verlaagd in industrieën zoals onroerend goed, waar hoge kosten en juridische complexiteit kleinere investeerders buiten spel hielden. Iemand uit Azië kan bijvoorbeeld een percentage van een restaurant in Europa bezitten en er passief inkomen uit verdienen. Dit verandert de manier waarop mensen investeren in echte activa en overbrugt de kloof tussen blockchain en traditionele activamarkten.

Rexas Finance opent ook de toegang tot de enorme wereldwijde grondstoffenmarkt, die naar verwachting in 2024 de $121,2 biljoen zal bereiken. Investeerders kunnen nu tokens kopen die fracties van grondstoffen zoals goud of olie vertegenwoordigen, waardoor ze hun portefeuilles verder kunnen diversifiëren zonder de complicaties van traditionele grondstoffenhandel. Met deze innovatieve benadering herdefinieert Rexas de toekomst van activabeleggingen.

Rexas Token Builder en Launchpad

Om activatokenisatie te vergemakkelijken, biedt Rexas Finance een geavanceerde tool—de Rexas Token Builder. Met deze tool kan iedereen, ongeacht technische kennis, zijn echte activa tokeniseren. Het is een baanbrekende verandering voor investeerders die tokens willen uitgeven die een aandeel in hun activa vertegenwoordigen, of het nu gaat om onroerend goed, grondstoffen of financiële instrumenten.

Bovendien heeft Rexas Finance een Launchpad ontworpen om projecten te helpen fondsen te werven via tokenverkoop. Deze tool stelt nieuwe projecten in staat gemakkelijk toegang te krijgen tot investeerders, waardoor ze hun ondernemingen kunnen laten groeien met de steun van het uitgebreide netwerk van Rexas. Rexas maakt het eenvoudiger voor individuen en bedrijven om te tokeniseren en kapitaal aan te trekken, en biedt liquiditeit en breidt de toegang tot wereldwijde markten uit.

Rexas Finance

Aanvullende Hulpmiddelen en Presale Succes

Rexas Finance is uitgerust met een reeks hulpmiddelen die zijn gericht op het vereenvoudigen van tokenisatie. Deze omvatten de Rexas QuickMint Bot, beschikbaar op Telegram en Discord, waarmee gebruikers moeiteloos tokens kunnen minten op verschillende blockchains. De Rexas GenAI en AI Shield voegen extra waarde toe door veiligheid en beveiliging binnen het platform te garanderen.

Het succes van de RXS-presale spreekt boekdelen over het potentieel van het platform. Na het ophalen van $450.000 in fase 1, blijft de presale de verwachtingen overtreffen. Fase 2 sloot binnen een week, waarmee het totaal op $1,25 miljoen kwam, terwijl fase 3 weken voor op schema uitverkocht was. Tot nu toe heeft Rexas meer dan $2,75 miljoen opgehaald, met de huidige fase 4 geprijsd op $0,06 per token. Investeerders die in deze fase instappen, kunnen bij de lancering een rendement van 3,3x verwachten.

Rexas Miljonairs Giveaway

Om de opwinding verder te vergroten, organiseert Rexas Finance een giveaway van $1 miljoen, waarbij 20 gelukkige winnaars elk $50.000 USDT kunnen winnen. Om deel te nemen moeten deelnemers hun ERC20-walletadres indienen, alle opdrachten voltooien en vrienden doorverwijzen voor extra inzendingen. Deze promotie is ontworpen om meer investeerders aan te trekken en vroege gebruikers van het platform te belonen.

Laatste Gedachten

Nu meer dan 65% van de XRP-whales hun aandacht richt op Rexas Finance, is de boodschap duidelijk—dit platform biedt een unieke en waardevolle propositie die Ripple niet langer biedt. Met de presale in volle gang en het platform dat zich bewijst als een game changer op de cryptomarkt, ligt Rexas Finance op schema om een leider te worden in de tokenisatie van echte activa. Investeerders staan te popelen om aan boord te komen, en dat is niet zonder reden—RXS is de toekomst van activabeleggingen.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Meer dan 65% van de Ripple (XRP) Whales zou deze XRP-rivaal verkopen en ernaartoe verhuizen, dit is waarom verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!