hoskinson

Cardano-oprichter Charles Hoskinson is laaiend enthousiast over Sui (SUI), wat zich momenteel opwerpt als één van de grote concurrenten voor Solana (SOL). Hij zegt op Twitter dat Sui zijn plekje binnen het crypto-ecosysteem begint te verdienen.

Ze verdienen het succes

“Ik ben aan het lezen over Sui. Het is goed om te zien dat het werk van George tot leven komt. Ze verdienen geweldige successen binnen de industrie”, aldus een lyrische Charles Hoskinson.

Met “George” refereert Hoskinson naar George Danezis, één van de architecten achter de blockchain van Sui en de mede-oprichter van Mysten Labs, de ontwikkelingsfirma die Sui steunt en helpt met bouwen.

Hoskinson zegt dat Sui is “wat Solana had moeten zijn.” Hoewel hij denkt dat Cardano nog altijd superieur is, gelooft hij dat Sui “enkele echte innovaties” met zich meebrengt.

“Als je naar het ontwerp van Sui kijkt, dan valt op dat er echt onderzoek en een echt team achterzit. Ik ga hierbij niet in op de verdeling en de tokenomics, of hoe ze lanceerden, al die zaken”, aldus Hoskinson, die aangeeft puur naar de innovatie te kijken.

Samenwerking met Cardano op komst?

Hoskinson zegt vooral naar de innovatie te kijken, omdat daar volgens hem mogelijkheden liggen voor het ecosysteem. Bijvoorbeeld door een samenwerking te initiëren tussen Cardano en Sui.

Hoewel de oprichter van Cardano het project dus enorm prijst, is en blijft Cardano volgens hem het beste layer-1 protocol. “Voor de mensen die het zich afvragen, Cardano blijft de nummer één. De concurrentie komt niet eens in de buurt als het gaat om decentrale governance en alle fantastische zaken die op de roadmap staan”, aldus Charles Hoskinson.

Dat zijn mooie woorden, maar sinds de bullrun van 2017/2018 is Cardano er ook niet meer in geslaagd om de spotlights over te nemen. Daar moet de komende jaren ook iets gebeuren, want mensen beginnen zo langzamerhand een beetje het vertrouwen te verliezen.

Verwacht jij nog veel van het Cardano van Charles Hoskinson als het om de toekomst gaat?

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!