pbpb

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu steeds meer crypto experts voorspellen dat Bitcoin naar een ATH van $150.000 kan stijgen, worden andere goedkope crypto onder de $1 ook interessant om naar te kijken. Een paar van deze kanshebbers en crypto met potentie zijn Shiba Inu (SHIB) en Fantom (FTM). Deze coins zouden bij een Bitcoin die bullish is wellicht kunnen doorstijgen naar $10 per stuk, wat voor grote winsten kan gaan zorgen.

Shiba Inu is klaar voor 1000% stijging

Shiba Inu (SHIB) blijft een van de populairste keuzes onder de meme coins. Dit komt door de toenemende activiteit op de blockchain, het aantal whales die instapt in het project en het winnen van populariteit. Recentelijk steeg de SHIB koers met maar liefst 43% in slecht negen dagen. Volgens crypto experts is deze stijging vooral gestimuleerd door de Fear OF Missing Out (FOMO) die ontstond en het aantal SHIB coins die zijn vernietigd door het burn mechanisme van Shiba Inu.

Experts voorspellen dat als de markt weer bullish wordt er een nieuwe all time high voor Shiba Inu kan worden bereikt en zelf de $0,001 kan worden aangetikt. Dat is een bizarre groei als we kijken naar de huidige prijs van $0,00001724. Met de prijsstijging van Bitcoin die eraan zit te komen kan Shiba Inu dus profiteren van de instroom van institutionele investeerders. Dat maakt deze goedkope coin een sterke keuze voor degene die op zoek is naar grote winsten.

Fantom (FTM) zet in op netwerkverbeteringen

Fantom (FTM) heeft in de afgelopen weken iedereen achter zich gelaten met een koersstijging van 70%. Dit hebben ze natuurlijk grotendeels te danken aan de aanstaande Sonic update. De update moet de efficiënte en snelheid van de transacties op de Fantom Blockchain verbeteren. De nieuwe update kan ervoor zorgen dat FTM naar ongekende hoogtes kan stijgen en ervoor zorgen dat de prijs van de token van $0,68 naar de $10 kan stijgen.

De groei van Fantoms Total Value Locked (TVL) en het toenemende aantal actieve adressen laten zien dat er meer gebruikersactiviteit is op het platform. Dit kan ervoor zorgen dat de vraag naar FTM nog verder vergroot. Volgens crypto experts zal de waarde van FTM stijgen als het netwerk verder groeit en meer geaccepteerd wordt. Dit maakt het zeker een crypto met potentie.

Andere goedkope projecten die kunnen profiteren van Bitcoin’s ATH

Met Bitcoin die mogelijk de ATH van $150.000 gaat aantikken liggen er veel kansen voor goedkope projecten zoals Shiba Inu, Fantom en projecten die bijvoorbeeld nog in de presale zitten. Veel van de investeerders die geloven in meme coins zoals Shiba Inu kijken ook steeds vaker naar de meme coins die nog in de presale zitten en zich dus klaarmaken voor hun entree op de exchanges. Ze kijken vooral naar de hype die al rondom het project hangt en de utility waarmee ze veel waarde kunnen hebben in de toekomst.

Wij hebben dus onderzoek voor je gedaan en hebben drie meme coin projecten geselecteerd die de potentie hebben om uit te groeien tot een gevestigde meme coin. Daarbij hebben we natuurlijk wel strenge eisen gesteld en vielen er veel projecten af die geen betrouwbare whitepaper hadden. Dit zijn momenteel de drie grootste goedkope projecten die zich nog in de presale bevinden en we raden je aan om ze zeker even te bestuderen en zelf onderzoek te doen voordat je ze toevoegt aan je portfolio.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) komt met zijn eigen vernieuwende blockchain, waarmee het verouderde meme coins achter zich laat. Dit is de vroege investeerders niet ontgaan en ze hebben massaal geïnvesteerd met een gezamenlijk bedrag van bijna $19 miljoen. Hier zijn veel projecten in de presale jaloers op.

Het team achter PEPU is bezig met de ontwikkelingen van hun eigen Layer 2 Blockchain en hiermee breekt het de kettingen los van de Pepe meme van de verouderde Layer 1 Blockchain van Ethereum. Hun nieuwe blockchain zorgt ervoor dat PEPU 100 keer snellere transacties heeft met veel lagere kosten. Hierdoor is het de ideale blockchain voor nieuwe projecten om bovenop te lanceren.

Voor degene die hun tokens willen verdubbelen is er de mogelijkheid om de PEPU tokens tijdens de presale te staken tegen het jaarlijkse rendement van 117%. Er zijn hierdoor al bijna 1,4 miljard PEPU tokens vastgezet door de vroege investeerders. De huidige prijs van een PEPU token is $0,00996 en dit zal in minder dan twee dagen verhoogd worden als het de volgende fase van de presale ingaat.

Wil jij ook profiteren van de snelle en goedkoper blockchain van PEPU? Dan kan je eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen tijdens de presale. Ga naar de website van Pepe Unchained en betaal daar met ETH, BNB, USDT en je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is al een favoriet in de meme community aan het worden voor degene die hun meme coins willen staken. Ze zijn namelijk aan het bouwen aan een unieke stakingplatform waar je alle favoriete meme coins naast elkaar kan staken. Zo kan je eenvoudig een passief inkomen genereren zonder dat je steeds van platform moet wisselen.

Het stakingplatform wordt gedoopt als de Memevault en gaat bij de lancering meteen van start met de toppers zoals Doge, Pepe, Shib, Turbo, Bonk en nog veel meer. Er zullen regelmatige updates komen met de nieuwe meme coins van het moment. Zo blijft de keuze altijd up-to-date en heb je de meeste kans op mooie staking rewards.

Voor degene die niet kunnen wachten op de lancering is er al de mogelijkheid om hun native STARS token te staken tegen het mooie rendement van 678%. Hiermee kun je dus al beginnen met het opbouwen van een passief inkomen en dit is niemand van de investeerders ontgaan. Er zijn gezamenlijk al bijna 1,1 miljard STARS tokens in het stakingsysteem vastgezet.

Ben je ook onderweg om een Crypto All-Star te worden? Dan is dit je moment om je eerste STARS tokens aan te schaffen via hun officiële website. Daar heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en je USDT, ETH, BNB, Pepe, Floki en Shib tokens om te ruilen voor je eerste STARS tokens. Daarnaast kan je ook eenvoudig betalen met je creditcard.

Naar de Crypto All-Stars presale

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) heeft in de afgelopen twee weken laten zien dat het kan uitgroeien tot een van de hechtste meme community’s. Ze hebben namelijk al meer dan $600.000 weten op te halen aan vroege investeringen. Dit hebben ze voornamelijk te danken aan hun unieke Vote 2 Earn systeem, waardoor iedereen stemrecht krijgt binnen het project en kan meebepalen over de toekomst van Flockerz.

Iedereen in het bezit is van FLOCK tokens heeft dus automatisch stemrecht over de meerdere onderwerpen binnen het project. Help je mee aan de toekomst van het project en breng je je stem uit dan krijg je ook nog eens betaald in FLOCK tokens. Zo bouw je dus mee aan de toekomst van het cryptoproject maar ook nog een aan die van je wallet.

Voor iedereen die nu al meer FLOCK tokens wil verdienen is er de mogelijkheid om zijn FLOCK tokens te staken tegen het hoge jaarlijkse rendement van 2954%. Hiermee heb je binnen de kortste keren als het aantal tokens verdubbelt. Veel vroege Flockerz hebben dit al gedaan en ze hebben al 61 miljoen FLOCK tokens vastgezet in het stakingsysteem.

Wil jij ook bouwen aan de toekomst van FLOCKERZ? Dan ben je nog mooi op tijd om er vanaf het begin bij te zijn! Ga naar hun officiële website en doe mee bij dit revolutionaire project. Je kan op de website betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de Flockerz presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Crypto Expert: Goedkope Crypto Met x10 Potentie Wanneer Bitcoin Nieuwe ATH Bereikt verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!