Bitcoin is de week begonnen met een verse push richting de koers van 65.000 dollar. Gaat het de bulls ditmaal lukken om deze sterke weerstand te overwinnen en de bears definitief aan de kant te smijten? De hoop op een positieve oktobermaand begint weer toe te nemen.

Banner Default 1 (Razendsnel investeren)

Optimisme over Bitcoin keer terug

Langzaam maar zeker beginnen analisten weer bullish te worden over Bitcoin, terwijl we vorige week nog een stevige correctie zagen. Die correctie naar 58.000 dollar lijkt vooralsnog van korte duur, want Bitcoin komt vandaag alweer binnen op 64.900 dollar.

Crypto Tony is bullish en ziet Bitcoin ongeacht het koerspad op de korte termijn nog all-time highs maken in Q4 2024 of Q1 2025. “Afgezien van de richting van de koers vanaf hier, verwacht ik nieuwe all-time highs in 2024 of in het eerste kwartaal van 2025”, zo vertelt hij op Twitter.

Ook zijn collega Crypto Ed, een Nederlandse analist, is op dit moment weer positief over Bitcoin. Volgens hem is het scenario van een Bitcoin koers van 57.000 dollar in ieder geval geen mogelijkheid meer.

“De meest recente push omhoog (net boven B in de grafiek van Ed) invalideert het scenario van afgelopen week voor een koersbeweging naar 57.000 dollar voor Bitcoin”, aldus Ed.

De weerstand wordt zwakker

Inmiddels is Bitcoin bezig aan een consolidatieperiode van acht maanden na de all-time high van 2024. Daarmee doet Bitcoin het dus echt stapje voor stapje na de halving.

De pseudonieme analist Rekt Capital is in ieder geval weer optimistisch en ziet de weerstand voor Bitcoin verzwakken.

Rekt Capital ziet nu een “goede kans” dat Bitcoin voorgoed afrekent met de weerstand van augustus en doorzet naar de koers van 66.000 dollar. Daarmee zou een maandenlange neerwaartse trend in de bovenstaande grafiek van de analist doorbroken worden.

Wat denk jij? Gaat Bitcoin in het vierde kwartaal van 2024 nog een nieuwe all-time high op de kaart zetten? En zet de bullmarkt in 2025 nog door?

The post Bitcoin richting $65.000: dit moet je weten appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!