Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Met maar liefst 1,4 miljoen Shiba Inu investeerders wereldwijd heeft de meme coin een grote community die allemaal hetzelfde doel nastreven en dat is financiële vrijheid. De grote vraag die ze zichzelf stellen is “hoeveel kan Shiba Inu waard worden?”. Ze willen genoeg vermogen opbouwen om hun baan op te zeggen en voor zichzelf te kiezen. Om dit te bereiken moet de Shiba Inu koers de magische grens van $0,01 halen.

Hoeveel kan Shiba Inu waard worden?

Als we kijken naar een poll die Watcher Guru onder Shiba Inu investeerders hield met de vraag of ze hun baan zouden opzeggen als de magische grens van $0,01 werd gehaald. De meerderheid van de investeerders gaf aan dat ze hun werkgever zouden bedanken voor de mooie jaren en ontslag zouden nemen, als SHIB de 1 cent bereikt.

Uit de poll bleek dat 2% van de deelnemers al met pensioen was en 13% gaf aan dat ze niet geloven dat de koers van Shiba Inu ooit de $0,01 gaat bereiken. Voor veel mensen is financiële vrijheid een droom, maar toch geloven veel investeerders van Shiba Inu dat juist deze coin ervoor kan zorgen om hun financiële doelen te bereiken.

Andere resultaten van de poll laten zien dat 55% van de investeerders hun baan opzeggen als Sihba Inu de $0,01 bereikt. 30% van de investeerders gaf aan hun werk te blijven doen als de koers van Shiba Inu zo hoog wordt.

Waarom Shiba Inu voor veel investeerders de enige hoop is

Andere grote crypto zoals Bitcoin en Ethereum hebben al hoge prijzen bereikt dat ze voor de gemiddelde investeerder niet meer toegankelijk zijn. Ook op de aandelenmarkt moet je vaak enorme bedragen investeren om flinke winsten te kunnen maken en dan heb je ook nog dat deze markt gedomineerd wordt door de grote institutionele fondsen.

Shiba Inu wordt daarom door veel beleggers gezien als de enige echte kans. De token steeg tussen 2020 en 2021 met maar liefst 85.000.000%. Daardoor hopen veel investeerders dat Shiba Inu weer in staat is om dit te herhalen en dit kan ervoor zorgen dat de huidige investeerders miljonair kunnen worden en kunnen stoppen met hun werk.

Andere projecten die ook de mogelijkheid hebben om $0,01 te bereiken

Naast Shiba Inu zijn er natuurlijk nog veel meer projecten waar investeerders naar kijken die voor financiële vrijheid kunnen zorgen. Ze proberen hun portfolio zo breed mogelijk te maken voor de aankomende bull run, zodat er altijd wel een of twee winnaars uit de bus komen. Nu richten veel investeerders zich op de meme projecten die zich nog in de crypto presale bevinden. Ze kijken niet meer naar meme projecten die alleen maar hype rondom zich hebben gecreëerd, maar ook naar de waarde die ze bieden door hun utility.

Nu worden er dagelijks tientallen projecten gelanceerd en snappen we dat het niet altijd lukt om dit bij te houden. Daarom hebben wij onderzoek voor je gedaan en drie projecten geselecteerd die massaal in de gaten worden gehouden door de investeerders. Elk van de projecten bevindt zich nog in de presale en heeft een eigen unieke utility waardoor ze klaar zijn om de toekomst van meme coins te domineren.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is nu al een gevestigde naam onder de investeerders. Het heeft tijdens de presale al bijna de magische grens van $20 miljoen aan investeringen weten te bereiken. Er zijn niet veel projecten die dit tijdens de presale is gelukt. Hiermee laat PEPU zien dat het klaar is voor een sterke lancering op de exchanges.

Het team achter Pepe Unchained is druk bezig geweest met de ontwikkelingen van hun eigen Layer 2 Blockchain. Hiermee hebben ze de aandacht van veel investeerders weten te trekken die gebruik willen maken van de 100 keer snellere transacties met lagere kosten, dan de verouderde memecoins die nog op de Layer 1 Blockchain van Ethereum zitten. Deze nieuwe Layer 2 Blockchain wordt aan het einde van de presale gelanceerd. Door deze unieke blockchain is het ook meteen de perfecte kandidaat voor nieuwe projecten om bovenop te lanceren en te profiteren van de snelheid en lage kosten.

Voor de vroege investeerder is er de mogelijkheid om hun PEPU tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 113%. Veel investeerders hebben dit al gedaan en er staan al bijna 1,5 miljard PEPU tokens vast in hun stakingsysteem. Op dit moment kan je een PEPU token nog aanschaffen voor $0,00998 en hiervoor heb je nog iets meer dan een dag de tijd voor, want dan gaat de volgende fase van de presale van start en wordt de prijs verder verhoogd.

Wil je ook gebruikmaken van de revolutionaire Layer 2 blockchain? Ga dan snel naar de website van Pepe Unchained en koppel je wallet. Daardoor heb je de mogelijkheid om je ETH, USDT en BNB in te wisselen voor je eerste PEPU tokens. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is druk bezig om het ultieme meme coin project te lanceren. Dit doen ze door alle grote meme coins samen te brengen op hun stakingplatform. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om all meme coins naast elkaar te staken en zo een passief inkomen op te bouwen. Tijdens de presale hebben ze al bijna $2,3 miljoen weten op te halen aan vroege investeringen.

Hun stakingplatform krijgt de naam de “MemeVault” en bij de lancering heb je meteen de mogelijkheid om Doge, Pepe, Bonk, Turbo, Siba Inu en nog veel meer naast elkaar te staken tegen een mooi jaarlijks rendement. Ook heeft het team achter Crypto All-Stars al bevestigd dat ze regelmatige updates doen met nieuwe populaire meme coins, zodat je altijd je favoriet kan staken. De lancering van de Memevault staat gepland aan het einde van de presale.

Voor de crypto sterren die niet kunnen wachten om te beginnen met staken is er de mogelijkheid om alvast de native STARS token vast te zetten met een mooi jaarlijks rendement van 651%. Veel vroege sterren is dit niet ontgaan en ze hebben gezamenlijk al meer dan 1,1 miljard STARS token vastgezet in het stakingsysteem.

Wil je ook een Crypto All-Star worden en een passief inkomen opbouwen? Dan kan je nu alvast snel beginnen met STARS tokens aan te schaffen en te staken op hun officiële website. Daar heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en je USDT, ETH, BNB, PEPE, FLOKI en SHIB om te ruilen voor je eerste STARS tokens. Ook is er de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) heeft in de eerste drie weken van de presale al voor een grote buzz gezorgd in de meme sector door hun unieke Vote 2 Earn systeem. Hiermee krijgt elke holder van FLOCK stemrecht en kan het meebepalen aan de toekomst van het project. Ze hebben in de korte tijd van de presale al $691.455 weten op te halen aan vroege investeringen.

Iedereen die in het bezit is van FLOCK tokens krijgt automatisch stemrecht binnen het project. Met dit stemrecht heb je de mogelijkheid om jouw stem te laten horen over de meerdere topics die openstaan voor de toekomst en welke richting het project op moet gaan. Door het uitbrengen van je stem verdien je ook nog eens FLOCK tokens. Zo bouw je dus mee aan de toekomst van het project en breidt je ook nog eens je portfolio uit.

Voor de vroege Flockerz die maar geen genoeg kunnen krijgen van FLOCK tokens verdienen is er de mogelijkheid om hun FLOCK tokens te staken tijdens de presale. Je krijgt op dit moment een jaarlijks rendement van 2521% en hierdoor kan je de totale voorraad FLOCK tokens dus eenvoudig verdubbelen in slecht een paar weken tijd. Veel vroege Flockerz is dit niet ontgaan en ze hebben al 71,5 miljoen FLOCK tokens vastgezet in het stakingsysteem.

Voel je jezelf ook een Flocker en wil je meewerken aan de toekomst van het project? Dan kan je eenvoudig de hechtste community van de meme sector joinen door naar hun officiële website te gaan en je wallet te koppelen. Dan heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Flockerz

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht 55% van SHIB-houders: “Stopt met werken bij koers van $0,01” – Hoeveel kan Shiba Inu waard worden? verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!