pb

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De auteur Robert Kiyosaki bekend van het boek Rich Dad Poor Dad heeft een schokkende voorspelling gedaan. Hij verwacht namelijk een enorme beurscrash en het instorten van wat hij “The Everything Bubble” noemt. Volgens Kyosaki krijgen niet alleen aandelenmarkten, maar ook goud, zilver en Bitcoin te maken met een flinke daling in waarde. 

Dit kan volgens hem leiden tot een wereldwijde depressie. Hij waarschuwt investeerders dat alleen degene die zich goed voorbereiden, financieel sterker komen uit deze crisis. Hij neemt Bitcoin als voorbeeld, deze kan bijvoorbeeld dalen naar $5.000 per coin, maar daarna weer teruggaan naar $100.000 of zelfs $250.000 en hoger. Kan Bitcoin instorten en gaat Ethereum dalen?

De grote crypto crash die eraan zit te komen

Op X (voorheen Twitter) deelde Kiyosaki zijn verwachtingen over de Amerikaanse economie, goud, Bitcoin en de markttrends. In zijn populaire boek Rich Dad Poor Dad dat al zes jaar op de Best Sellerlijst staat van de New York Times legt hij uit hoe belangrijk financieel onderwijs is. Sinds de lancering van het boek zijn er wereldwijd al 32 miljoen exemplaren van verkocht.

De beroemde auteur geeft aan dat de hoge goudprijzen geen goed teken is en dat dit laat zien dat investeerder twijfels beginnen te hebben over de huidige staat van de markt. Veel investeerders stappen uit aandelen en gaan voor defensieve keuzes zoals goud. Dit is niet positief en hij verwacht een grote beurscrash, omdat de aandelenmarkt al lang te hoog staat.

Dit kan ook slecht nieuws zijn voor degene zonder goud, zilver en Bitcoin geeft hij aan en hij zegt dat iedereen zich moet voorbereiden door te leren, investeringsclubs te volgen en te wachten tot de markt crasht, zodat ze weer laag in kunnen kopen. Als de volgende bull market dan weer komt, dan zullen degene die zich hebben voorbereid de winnaars van die bull run zijn.

In een later bericht op X waarschuwde hij voor “De Everything Bubble” en zegt dat dit het gevolgd is van al het geld dat na de financiële crisis van 2008 is geprint. Hij zegt dat deze bubble uiteindelijk doorzet in “The Everything Crash”, waarbij alles gaat instorten. Van goud en zilver tot Bitcoin en andere grote crypto.

Hij maakt de vergelijking met een vulkaanuitbarsting en waarschuwt dat dit een wereldwijde depressie kan veroorzaken, die we in 2008 maar net zijn ontlopen.

Voorbereiden op de grote crypto crash

Ook al ziet het er somber uit, toch is hij ervan overtuigd dat iedereen die goed voorbereid is uiteindelijk rijker kan worden. Als “The Everything Crash” voorbij is, zijn deze mensen klaar om in te stappen en daardoor enorme winsten krijgen. Hij legt nog verder uit dat hij van plan is om zoveel mogelijk Bitcoin en aandelen te kopen, zodra deze zijn ingestort en voor een lage prijs verkrijgbaar zijn. Hij geeft aan dat het simpel is en de beste tijd om rijk te worden er weer aankomt.

Als laatste geeft hij nog het advies aan investeerders om zich te richten op het bouwen van rijkdom en niet de strategieën van de Federal Reserve te volgen. Hij hamert erop dat iedereen geduld moet hebben, investeringsclubs bij te wonen, seminars te volgen en zich te omringen met mensen die dezelfde doelen hebben. 

Welke nieuwe projecten kunnen profiteren van een grote crypto crash

Er zijn veel nieuwe meme coins die kunnen profiteren van een grote crypto crash. Als de hele markt instort en dus ook de meme coins die veel hype rondom zich hadden, maar geen echte gebruiksdoel, dan kan de nieuwe generatie meme coins die wel een utility hebben hun plek overnemen tijdens de volgende bull run. 

Sinds de komst van Dogecoin als eerste meme coin is er een Wilde Westen ontstaan op het gebied van nieuwe projecten die lanceren. Sommige hebben voor geweldige resultaten gezorgd, terwijl we van sommige nooit meer iets gehoord hebben. Maar nu is er een nieuwe generatie meme coins opgestaan die naast de hype rondom de meme ook een toepassing hebben. We hebben wat onderzoek voor je gedaan en willen je graag voorstellen aan de drie meme coins die zich nog in de presale bevinden die je zeker op je watchlist moet hebben de aankomende tijd.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is het gesprek van de dag onder de investeerders. Het heeft al voor een grote buzz in de meme sector gezorgd en dit is te zien aan de bijna $20 miljoen die ze al hebben weten op te halen in de presale. De huidige prijs van een PEPU token is $0,00998 en die wordt in minder dan twee dagen verhoogt.

Ze hebben zoveel vroege investeerders aan zich weten te winnen door de ontwikkelingen van hun eigen Layer 2 Blockchain die aan het einde van de presale gelanceerd wordt. Hun nieuwe blockchain geeft de gebruiker 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten, hierdoor laten ze veel verouderde meme coins achter zich en hebben ze een rooskleurige toekomst voor zich.

Voor de vroege investeerders is er de mogelijkheid om nog meer PEPU tokens te verdienen door ze te staken tegen het jaarlijkse rendement van 113%. Veel hebben hier al van gebruikgemaakt en er staan al bijna 1,5 miljard PEPU vast in het stakingsysteem van Pepe Unchained.

Wil je ook genieten van deze snelheden met lage kosten? Dan kan je nu eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen op hun officiële website. Hier heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is druk bezig met de ontwikkelingen van het ultieme meme coin project. Ze brengen namelijk alle meme coin helden samen naar hun stakingplatform, waardoor je een passief inkomen kunt genereren door ze voor een bepaalde tijd vast te zetten. Tijdens de korte tijd van de presale hebben ze al bijna $2,3 miljoen weten op te halen, dit weerspiegelt het vertrouwen die investeerders in het project hebben.

Hun stakingplatform wordt omgetoverd tot de “MemeVault” en hierop heb je bij de lancering al de mogelijkheid om Doge, Pepe, Turbo, Bonk en nog vele meer naast elkaar te staken. Daardoor hoef je dus niet steeds van platform te wisselen. Aan het einde van de presale zal de Memevault gelanceerd worden voor iedereen.

Tot die tijd is er voor de vroege investeerder de mogelijkheid om de native STARS token van Crypto All-Stars te staken tegen het mooie jaarlijkse rendement van 652%. Veel investeerders is dit niet ontgaan en er zijn gezamenlijk al meer dan 1,1 miljard tokens vastgezet in het stakingsystreem.

Ben je ook klaar om een passief inkomen te genereren? Dan kan je eenvoudig beginnen door je eerste STARS tokens aan te schaffen op de website van Crypto All-Stars. Daar heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en ETH, USDT, BNB, FLOKI, SHIB en PEPE om te ruilen voor je eerste STARS tokens. Ook bieden ze de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de Crypto All-Stars presale

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is bezig om de grootste meme community van de sector te worden. Dit doen ze door middel van hun revolutionaire Vote 2 Earn systeem, waarbij iedereen zijn stem kan geven over de toekomst van het project. Ze zijn nu in het begin van de derde week van de presale en ze hebben al het bijzonder hoge bedrag van bijna $700.000 weten op te halen. 

Iedereen die in het bezit is van FLOCK tokens heeft automatisch stemrecht binnen het project. Er zijn altijd meerdere topics waarover je je stem kan uitbrengen. Bij het uitbrengen van je stem krijg je uitbetaald in nog meer FLOCK tokens, hierdoor bouw je dus mee aan een bloeiende toekomst voor het project en breid je ook nog je wallet uit.

Voor degene die niet kunnen wachten en nog meer FLOCK tokens willen verdienen is er de mogelijkheid om je tokens tijdens de presale te staken tegen het bizarre rendement van 2525%. Hiermee heb je je totale aantal tokens in slechts een paar weken al verdubbelt. Er zijn nu al meer dan 71 miljoen FLOCK tokens vastgezet door de vroege Flockerz.

Wil je ook deel uitmaken van de hechtste meme community en bouwen aan de toekomst van Flockerz? Dan kan je eenvoudig je eerste FLOCK tokens bemachtigen via hun officiële website. Hiermee heb je ook meteen je stemrecht te pakken. Op hun website heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de Flockerz presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Rich Dad Poor Dad Auteur Voorspelt Grote Crypto Crash: Kan BTC Instorten Naar $5k en Gaat ETH Dalen? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!