Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een bekende cryptovaluta-analist die de meteoriet-achtige opkomst van de PEPE-munt nauwkeurig voorspelde, onthult nu zijn volgende potentiële 100x-edelsteen. Deze nieuwe kanshebber is geen Dogecoin, maar een andere ondergewaardeerde token die op het punt staat explosief te groeien. Het artikel gaat dieper in op welke munten klaar zijn voor aanzienlijke winsten en onthult de nieuwste keuze van de goeroe met veel potentieel.

DOGEN: De eerste meme-token voor alfamannetjes die het beste eisen

Laat je innerlijke alfa los met DOGEN, de meme-token die is gemaakt voor degenen die een mooi leven willen leiden. DOGEN is de alfahond die nooit een kans mist om groot te winnen. Dit is de token voor winnaars die genoegen nemen met niets minder. Denk aan luxe auto’s, stapels geld en prachtige vrouwen – dat is de Alpha DOGEN-levensstijl!

💎HODL als een baas, verover de markt!💎

Klaar om te leven als een Alpha DOGEN en te genieten van de fijnere dingen in het leven? Het staat op de catwalk en maakt zich op voor een stijging van 700% tegen het einde van de voorverkoop — en dat is nog maar het begin. Met DOGEN kijk je naar potentiële duizendvoudige rendementen, aangezien memetokens de populairste trend van dit altcoin-seizoen leiden.

Hoe eerder je instapt, hoe meer je wint! Het is een deal waar anderen jaloers op zullen zijn en jij staat bovenaan de lijst.

⚡️Heb je de opkomst van WIF, Popcat of Ponke gemist?⚡️

DOGEN is het nieuwe hondje op het Solana memetokens-terrein naast BONK, WIF en Popcat, bekend om hun verbazingwekkende groei van 1000%. Momenteel ondergewaardeerd, staat DOGEN op het punt om dit cryptoverhaal naar een hoger niveau te tillen en mogelijk records te breken in deze bull run.

🎉Community-gedreven met echte waarde🎉

DOGEN is niet alleen een kortstondige hype; het is een groeiende beweging. Het team achter DOGEN is lasergericht op het bouwen van een bloeiende community van alfa-leiders die weigeren genoegen te nemen met minder en klaar zijn om de markt te domineren. Deze token biedt echte waarde, van opwindende campagnes tot exclusieve voordelen voor early adopters. DOGEN is een kans om deel uit te maken van iets dat blijft duren.

Het multi-level referral-programma van DOGEN is zo fel als het maar kan: je krijgt 7% van elke token die je directe bros (1e level) kopen met je referral-code. Bovendien zijn er later meer beloningen — je kunt je winst laten groeien naarmate je referrals nog meer gebruikers opleveren.

Houd DOGEN vast en laat anderen jaloers op je zijn! Word vandaag nog lid van het Dogen-leger en verover de cryptowereld!🚀

PEPE: Een deflatoire ode aan Pepe the Frog

PEPE is een deflatoire memecoin op het Ethereum-netwerk, geïnspireerd door de Pepe the Frog-meme uit het begin van de jaren 2000. Het doel is om het succes van andere memecoins zoals Shiba Inu en Dogecoin te evenaren. PEPE heeft geen transactiebelasting en omarmt zijn identiteit als een pure memecoin zonder nut. Het bereikte een marktkapitalisatie van $ 1,6 miljard medio 2023, wat de interesse van cryptoliefhebbers trok. De roadmap van de munt richt zich op het vergroten van de zichtbaarheid via trends op sociale media en beursnoteringen. PEPE gebruikt een verbrandingsmechanisme om het aanbod te verminderen en beloont langetermijnhouders. Als ERC-20-token profiteert het van de beveiliging van Ethereum. Het potentieel hangt af van markttrends en de interesse van investeerders in memecoins in de huidige cyclus.

DOGE: Van meme tot belangrijke cryptocurrency

Dogecoin is een cryptocurrency die in 2013 werd gelanceerd als een luchtig alternatief voor Bitcoin. Het heeft een Shiba Inu-hond van een internetmeme als logo. In tegenstelling tot de beperkte voorraad van Bitcoin, heeft Dogecoin geen maximale voorraad en produceert het elke minuut 10.000 nieuwe munten. In 2021 steeg de waarde ervan, waardoor het in de top tien van cryptovaluta’s op basis van marktkapitalisatie terechtkwam. Deze stijging werd beïnvloed door sociale media en aanbevelingen van figuren als Elon Musk. De sterke community en brede erkenning van Dogecoin geven het potentieel. Het overvloedige aanbod en actieve gebruik maken het toegankelijk. In de huidige marktcyclus kunnen de populariteit en de steun van de community van Dogecoin het een aantrekkelijke optie maken voor sommige investeerders.

Conclusie

PEPE en DOGE hebben minder potentieel op korte termijn. DOGEN, ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar luxe en succes, belichaamt de alfa-spirit. Verwacht wordt dat het tegen het einde van de voorverkoop met 700% zal groeien, met potentiële duizendvoudige rendementen in dit altcoinseizoen. Na tokens als BONK, WIF en Popcat bouwt DOGEN een community van leiders op, die echte voordelen en exclusieve extraatjes biedt voor early adopters.

Site: Dogen crypto
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Memecoin goeroe die de PEPE-pump voorspelde, deelt zijn volgende 100x juweeltje – En het is geen Dogecoin verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!