pb

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Pepe coin lijkt zich in een nieuwe fase van een zijwaartse trend te zijn ingegaan, hierdoor hebben investeerders de tijd om hun posities uit te breiden in afwachting van een grote meme coin raily. Er zijn al enkele signalen die wijzen op een mogelijke koerswijziging, maar de on chain data laat zien dat actieve handelaren nog niet massaal aan het kopen zijn. Toch heeft de pepe coin koers in de afgelopen maand een mooie winst laten zien van 34,17% en hiermee onderscheid het zich van andere meme coins. In de afgelopen 24 uur heeft het wel een kleine daling van 1,11% moeten doorstaan.

Kan PEPE coin 1 euro worden?

Er is een kans aanwezig dat de koersstijging van afgelopen maand doorgaat. Er zijn zelfs geruchten dat het de koers van $0,000017 kan gaan halen. Dit zou voor een potentiële winst van 65% kunnen zorgen. Hoewel de vraag “kan pepe coin 1 euro worden? veel beleggers bezig houdt, is voor het behalen van deze mijlpaal een langetermijnvisie nodig. 

Als we kijken naar de koers van PEPE dan zien we dat er kortgeleden een bullish technisch patroon is gevormd en het handelt nu binnen een symmetrische driehoek. Dit is het gevolg van een uitbraak uit een grotere symmetrische driehoek en dit lijkt erop te wijzen dat PEPE in een nieuwe tussenfase zit. Investeerders blijven bijkopen en wachten op de volgende meme coin rally.

 Als het PEPE lukt om weer uit het patroon te breken, dan wordt de volgende prijs $0,000017 verwacht te bereiken. Dit is het hoogtepunt van de vorige driehoek. Als er geen uitbraak komt, dan blijft de koers binnen het huidige patroon totdat er meer kopers zijn voor PEPE.

Volgens de technische analyse zijn er duidelijke tekens van een uitbrak uit deze fase te zien. Als we willen weten op handelaren meer kopen of verkopen dan kijken we naar de Accumulation/Distrubtion (A/D) indicator en daarop is te zien dat PEPE in een koopfase zit. Dit wordt bevestigd door een opwaartse beweging van de A/D lijn. Dit laat dus een positief marktsentiment zien en dat resulteert vaak op een verdere koersstijging.

Dit wordt allemaal ook nog eens ondersteunt door de Relative Strength Index (RSI). Deze heeft namelijk een waarde van 57,25 en dit laat zien dat de kopers de overhand hebben en dat PEPE zich dieper in een bullish momentum bevind. Deze indicator meet de snelheid en richting van de koers en een stijgende trend resulteert vaak in een verdere stijging van de koers.

Ook al zijn deze indicators bullish er zijn ook gegevens van IntoTheBlock die zeggen dat het aantal actieve adressen dat in de meme coin trade de afgelopen week is gedaald. Dit kan betekenen dat de uitbraak van PEPE op zich kan laten wachten door de afname van actieve traders. 

Als er geen sterke toename is in het aantal kopers dan kan dit de meme coin rally kunnen uitstellen. Toch blijven de signalen wijzen op een mogelijke rally die om de hoek staat.

Welke projecten kunnen als winnaar uit de meme coin rally komen

Naast dat investeerders de Pepe coin koers aandachtig in de gaten houden zijn de ook altijd op zoek naar de nieuwe projecten die nog voor de meeste winsten kunnen zorgen tijdens de volgende meme coin rally. In het verleden keken ze alleen naar projecten die al voor veel hype hebben gezorgd en niet echt naar de toepassing van de coin, maar daar is de laatste tijd veel verandering ingekomen. De investeerders kijken namelijk nu vooral naar de toepassing, zodat ze zeker weten dat het project toekomst heeft.

Deze verandering in de kijk van investeerders op de markt is vooral te danken aan de nieuwe generatie meme coins die is opgestaan. Het zijn namelijk deze meme coins die zich nog in de presale bevinden en al voor hype hebben gezorgd en dat terwijl ze vooral bekendstaan om hun utility. We hebben hieronder drie projecten voor je geselecteerd die je zeker in de gaten moet houden tijdens de volgende meme coin rally. Lees hieronder de belangrijkste punten waar ze voor staan en doe ook zelf nog goed onderzoek naar de projecten voordat we de volgende crypto bull run ingaan.

Pepe Unchained (PEPU) 

Pepe Unchained (PEPU) heeft in een korte tijd al voor veel hype onder investeerders gezorgd. Dit is terug te zien aan de $20 miljoen die ze al bijna hebben weten op te halen tijdens de presale. Hiermee laten ze alle meme coin projecten die nog in de presale zitten al achter zich. 

Deze hype hebben ze te danken aan hun nieuwe Layer 2 Blockchain die aan het einde van de presale gelanceerd gaat worden. Deze nieuwe blockchain zorgt namelijk voor 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten. Hierdoor is het ook meteen de geschikte kandidaat voor nieuwe projecten om bovenop te lanceren en gebruik te maken van de voordelen van de nieuwe blockchain.

Voor de vroege vogels is er de mogelijkheid om je PEPU tokens tijdens de presale te staken tegen het jaarlijkse rendement van 112%. Hierdoor kan je in een jaar tijd je PEPU tokens verdubbelen. Er zijn al bijna 1,5 miljard PEPU tokens vastgezet door de vroege investeerders, hiermee laten ze zien dat ze veel vertrouwen hebben in de toekomst van het project.

Wil jij je ook aansluiten bij je nieuwe groene vriend en de grote community? Dan kan dat eenvoudig door naar de officiële website te gaan van Pepe Unchained. Daar heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained 

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) komt binnenkort met het ultieme meme coin project. Ze zijn namelijk druk bezig met de ontwikkelingen van hun nieuwe stakingplatform waarop je al je favoriete meme coins naast elkaar kan staken. Hierdoor hoef je dus nooit meer te wisselen van platform en kan je eenvoudig bouwen aan een passief inkomen. Tijdens de korte tijd van de presale hebben ze al $2,3 miljoen opgehaald aan vroege investeringen.

Bij de lancering van het stakingplatform wordt het omgedoopt tot de Memevault en dan heb je meteen de mogelijkheid om PEPE, DOGE, TURBO, BONK en nog veel meer naast elkaar te staken tegen een mooi jaarlijks rendement. Ook heeft het team bevestigd regelmatige updates te doen met nieuwe populaire meme coins.

Voor degene die niet kan wachten op de Memevault is er nu al de mogelijkheid om hun native STARS token vast te zetten in het stakingsysteem van Crypto All-Stars met een jaarlijks rendement van 636%. Zo heb je in een jaar tijd, maar mooi zes keer zoveel STARS tokens. Hier hebben de vroege investeerders gretig gebruik van gemaakt en ze hebben samen al bijna 1.2 miljard STARS tokens vastgezet.

Ben je ook een echte Crypto All-Star? Dan kan je eenvoudig de staking community joinen door naar de officiële website van Crypot All-Stars te gaan. Daar heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en je ETH, USDT, BNB, PEPE, FLOKI en SHIB in te ruilen voor STARS tokens. Ook bieden ze de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is bezig met het bouwen van de hechtste meme coin community. Dit doen ze door hun unieke Vote 2 Earn systeem waarbij elke gebruiker automatisch stemrecht heeft en kan meebepalen over de toekomst van het project. tijdens de tweeënhalve week dat de presale bezig is hebben ze al meer dan $700.000 weten op te halen. Hierdoor laten ze een vliegende start zien en de hype die nu al rondom het project is.

Iedere holder van FLOCK tokens mag zijn stem laten horen op de meerdere topics die openstaan in het project. Bij het uitbrengen van je stem word je ook nog eens uitbetaald in nog meer FLOCK tokens. Zo werk je mee aan de toekomst van het project en breidt je ook nog eens je portfolio uit. Als we kijken naar de tokenomics zien we dat 25% van de gehele voorraad bedoeld is voor de beloningen, hiermee laat het project zien dat ze serieus zijn over het maken van de grootste community.

Voor de vroege Flockerz die nog meer FLOCK tokens willen is er de mogelijkheid om de FLOCK tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 2432%. Hiermee kan je het aantal FLOCK tokens binnen een paar weken al verdubbelen. Dit hebben de vroege Flockerz al massaal gedaan en er staan al bijna 75 miljoen FLOCK tokens vast in het stakingsysteem.

Voel je je ook aangetrokken tot de Flockerz community? Dan kan je eenvoudig meedoen door naar hun officiële website te gaan en je eerste FLOCK tokens aan te schaffen. Je hebt de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Flockerz


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht PEPE Koers Toont “Dubbel Bullish” Trading Patroon – Kan Pepe Coin 1 Euro Worden In Meme Coin Rally? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!