Vandaag en morgen zijn de allerlaatste dagen om te stemmen voor de prestigieuze awards “Beste App – Financieel” en “Beste Website – Financieel”. BLOX is opnieuw genomineerd in beide categorieën! En jij snapt natuurlijk wel dat wij heel graag met deze twee prijzen naar huis gaan!

Banner Default 6 (Favoriete crypto's)

BLOX’s missie

BLOX heeft een heldere missie: crypto toegankelijk maken voor Nederland en Europa. We maken het niet ingewikkelder dan nodig is, maar willen juist de meest gebruiksvriendelijke crypto-app ontwikkelen. Onze vernieuwde merkidentiteit draagt nog meer bij aan deze missie.

We willen nog een keer winnen!

Vorig jaar hebben we al laten zien wat we kunnen. BLOX werd uitgeroepen tot ‘Website van het Jaar’ in de financiële categorie, waarbij we grote banken en hippe fintechs achter ons lieten. Ook onze app deed het geweldig met een tweede plaats.

Dit jaar gaan we voor goud in beide categorieën. Maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Zo stem je (het is super makkelijk!)

  1. Klik op de stemlink
  2. Geef ons de hoogst mogelijke waardering
  3. Doe dit voor zowel de app als de website


BLOX beste App➜

Waarom jouw stem zo belangrijk is

Met jouw stem laat je heel Nederland zien dat BLOX de beste crypto-ervaring biedt. Het helpt ons om nog beter te worden en nog meer mensen te laten zien hoe leuk en vooral ook hoe makkelijk crypto kan zijn.

Niet vergeten: Morgen sluit de stembus!

Je hebt nog maar heel even de tijd. De stemperiode sluit morgen, 18 oktober.


BLOX beste Website➜

Laten we samen BLOX de onbetwiste kampioen van crypto-apps en -websites maken!

@weareblox

Goed nieuws voor alle BLOX-gebruikers en crypto-enthousiastelingen! BLOX is opnieuw genomineerd voor twee prestigieuze awards: “Beste App – Financieel” en “Beste Website – Financieel”. Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar voor beide hoofdprijzen! 🏆 Je kunt ons steunen door te stemmen in beide categorieën en ons de hoogste waardering te geven. Stemmen kan tot 18 oktober – elke stem telt! 🙌 👉 Stem nu via de link in bio!

♬ Chill Vibes – Tollan Kim

The post Laatste kans: Stem nu op BLOX voor ‘Beste App’ en ‘Beste Website’! appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!