Solana

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Deze woensdag heeft Solana een mooie winst laten zien en de koers handelt nu boven de $153. De Solana koers schommelde in de afgelopen zes maanden tussen het hoogtepunt van $210 en het dieptepunt van $110 afgelopen augustus. 

Momenteel staat Solana voor een belangrijk resistance level van $172, dit was de hoogste waarde in augustus en deze is al twee maanden niet meer getest.

Volgens het bekende on-chain tracker platform whale alerts is er een grote hoeveelheid stablecoins, zoals USD tether (USDT) naar Binance gestuurd. Meestal is dit een teken van de toenemende vraag van retail investeerders. Stablecoins worden vaak gebruikt als instapmiddel op de cryptomarkt. Deze beweging heeft daardoor grote invloed op de Solana koers.

Naast de instroom van stablecoins zien we de koers van Solana langzaam richting de weerstand van $172,89 bewegen. Tijdens de weg naar boven komen ze ook het niveau van $165 tegen en dit een belangrijk level die Solana moet doorbreken om verder te stijgen.

Als we kijken naar de data van The Block dan zien we dat het totale aantal actieve en nieuwe adressen op het Solana netwerk een stijgende lijn zien in oktober 2024. Dit laat een groeiende interesse en activiteit op de blockchain van Solana.

Solana koersverwachting

Nu kunnen we gaan kijken wat Solana dit weekend misschien wel kan gaan bereiken. Sinds vorig jaar oktober zit Solana in een opwaartse trend, maar toch heeft de Solana koers in de laatste zes maanden lagere toppen en lagere bodems gevormd. Volgens crypto analisten is de verwachting dat Solana met 12,8% kan stijgen richting de weerstaan rond de $172,91. 

Het level van $165 is een belangrijke psychologisch obstakel dat Solana eerst moet doorbreken. Als we kijken naar de Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator dan laat het groene candels zien boven de neutrale lijn. Dit laat een positieve trend zien in de prijsbeweging.

Als we kijken naar een andere indicator, de Relative Strength Index (RSI), dan zien we dat deze op 59 staat en deze licht naar beneden neigt. Dit kan mogelijk wijzen op een correctie die eraan zit te komen, maar de koers van Solana blijft nog steeds boven het neutrale niveau en dat is gunstig voor de koers. Met de bevestigingen van deze indicatoren blijft de Solana koers verwachting voor aankomende tijd positief. 

Andere projecten die kunnen profiteren van de instromende stablecoins

Met de “Altcoin Season” die voor de deur staat blijven investeerders op zoek naar de kleine projecten die kunnen uitgroeien tot de nieuwste grootheden en voor de meeste potentiële winst kunnen gaan zorgen. Nu met de instroom van de stablecoins is het een goed moment om onderzoek te doen naar deze projecten. 

Veel van de investeerders kijken naar de nieuwe generatie meme coins die naast al wat hype te hebben gecreëerd ook utility hebben en dus klaar zijn voor de toekomst.

Dagelijks worden er tientallen projecten gelanceerd en we snappen dat het naast je normale dagelijkse bezigheden bijna onmogelijk is om ze allemaal door te nemen. Daarom hebben wij onderzoek voor je gedaan en drie projecten geselecteerd je zeker even bekeken moet hebben. Alle drie de projecten bevinden zich nog in de presale en hebben al voor een hype gezorgd onder investeerders. 

Ook hebben ze allen een unieke utility waardoor ze zich onderscheiden van de verouderde meme coins. We hebben alle belangrijke kenmerken voor je samengevat, maar doe na het lezen ook zeker je eigen onderzoek naar de projecten.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) heeft al voor een grote opschudding van de meme sector gezorgd terwijl ze nog in de presale zitten. Ze hebben tijdens de korte tijd van de presale al $20,1 miljoen weten op te halen aan investeringen. Niet veel projecten hebben zo’n groot bedrag tijdens de presale weten op te halen.

De hype hebben ze vooral te danken door de nieuwe blockchain die ze gaan lanceren aan het einde van de presale. Het team achter Pepe Unchained is al maanden bezig geweest met het ontwikkelen van hun eigen Layer 2 Blockchain. 

Door deze nieuwe blockchain garanderen ze de gebruikers 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten. Door hun nieuwe blockchain zijn ze ook meteen de perfecte kandidaat voor nieuwe projecten om bovenop te lanceren, zodat ze gebruik kunnen maken van de voordelen van de nieuwe blockchain.

Voor degene die niet kunnen wachten op de lancering van de nieuwe blockchain is er de mogelijkheid om je PEPU tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 110%. Dit hebben ze massaal gedaan en er zijn bijna al 1,5 miljard tokens vastgezet in het stakingsysteem. 

Ben je ook toe aan de nieuwe blockchain? Dan kan je eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen op hun officiële website. Daar heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) brengt al je favoriete meme coins samen op hun stakingplatform. Hierdoor kan je eenvoudig een passief inkomen opbouwen zonder dat je steeds van platform hoeft te wisselen. Tijdens de presale hebben ze tot nu toe al bijna $2,5 miljoen weten op te halen. 

Hun stakingplatform wordt ook wel de Memevault genoemd en wordt aan het einde van de presale gelanceerd. Bij de lancering heb je meteen de mogelijkheid om DOGE, PEPE, FLOKI, BONK en nog veel meer naast elkaar te staken tegen een mooi jaarlijks rendement. Zo is het voor de stake liefhebbers het perfecte platform om een passief inkomen te genereren. 

Voor degene die niet kan wachten tot de lancering is er de mogelijkheid om nu al hun native STARS token te staken tegen het jaarlijkse rendement van 615%. Zo heb je in een jaar tijd zes keer zoveel STARS tokens. Dit hebben de investeerders massaal gedaan en er staan al 1,2 miljard STARS tokens vast in het stakingsysteem.

Ben je ook klaar voor het grootste stakingplatform? Dan kan je eenvoudig de revolutie joinen door naar hun officiële website te gaan en je wallet te koppelen. Daarna heb je de mogelijkheid om je ETH, USDT, BNB, FLOKI, PEPE en SHIB tokens in te wisselen voor je eerste STARS tokens. Ook bieden ze de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is op weg om de hechtste meme community te worden van de hele crypto sector. Dit hebben ze te danken aan hun unieke Vote 2 Earn systeem, waardoor iedereen kan meebeslissen over de toekomst van het project. Dit unieke systeem heeft ervoor gezorgd dat ze in slecht drie weken al bijna $800.000 hebben weten op te halen.

Iedereen die in het bezit is van FLOCK tokens krijgt automatisch stemrecht die ze kunnen gebruiken bij de meerdere topics die openstaan. Breng je je stem uit dan word je daarvoor beloond met nog meer FLOCK tokens. Zo help je het project met het inslaan van de goede richting en help je je eigen wallet met meer tokens. 

Voor degene die maar geen genoeg kunnen krijgen van FLOCK tokens is er de mogelijkheid om ze te staken tegen een mooi jaarlijks rendement van 2285%. Zo heb je in een paar weken tijd al je gehele voorraad FLOCK tokens verdubbeld. Hier hebben de vroege FLOCKERZ al gebruik van gemaakt en er staan al bijna 80 miljoen FLOCK tokens vast in het stakingsysteem.

Wil je ook deel uitmaken van de crypto van het volk? Dan ben je er mooi op tijd bij en kan je nog genieten van de laagste prijs. Op hun officiële website kan je eenvoudig je eerste FLOCK tokens aanschaffen door te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Flockerz


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht SOL Koers Verwachting: Stablecoin Inflows Doen Solana Stijgen – Wat Gaat SOL Doen Dit Weekend? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!