Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een laaggeprijsde altcoin trekt de aandacht in de cryptowereld. Met een prijs van slechts $0.035 vertoont het patronen die lijken op die van Solana vóór diens explosieve groei in 2021. Zou dit de volgende grote kans in de cryptomarkt kunnen zijn? De signalen zijn intrigerend, en investeerders beginnen op te letten.

CYBRO Presale Stijgt Boven $3 Miljoen: Een Unieke NeoBank Investeringsmogelijkheid

CYBRO trekt de aandacht van crypto-whales terwijl de exclusieve token-presale snel boven de $3 miljoen uitstijgt. Deze geavanceerde NeoBank biedt investeerders ongeëvenaarde mogelijkheden om hun inkomsten te maximaliseren onder alle marktomstandigheden.

Experts voorspellen een potentiële ROI van 1200%, met CYBRO-tokens beschikbaar tegen een presale-prijs van slechts $0.03 per stuk. Dit zeldzame, technologisch geavanceerde project heeft al prominente crypto-whales en influencers aangetrokken, wat wijst op sterk vertrouwen en interesse.

Naast tokens introduceert CYBRO speciale Points, die nog meer mogelijkheden bieden voor investeerders. Houders van deze Points nemen automatisch deel aan de CYBRO Airdrop, waarbij hoe meer Points je bezit, hoe meer tokens je ontvangt. CYBRO distribueert wekelijks tot 1 miljoen Points, die kunnen worden verdiend door te investeren in DeFi Vaults in de CYBRO-app.

Houders van CYBRO-tokens zullen profiteren van lucratieve stakingbeloningen, exclusieve airdrops, cashback op aankopen, verlaagde handels- en leenfees, en een robuust verzekeringsprogramma binnen het platform.

Met slechts 21% van de totale tokens beschikbaar voor deze presale en ongeveer 80 miljoen die al zijn verkocht, is dit een gouden kans voor slimme investeerders om een aandeel te bemachtigen in een project dat echt uniek is.

>>>Doe mee met CYBRO en streef naar toekomstige rendementen tot wel 1200%<<<

Solana’s Prijsbeweging Signaleert Mogelijke Opwaartse Trend

Solana (SOL) handelt tussen $138 en $154.93, met een maandelijkse winst van 17.64%. De prijs ligt dicht bij het 10-daags eenvoudige voortschrijdend gemiddelde van $154.77 en iets boven het 100-daags gemiddelde van $151.35. Met een Relative Strength Index (RSI) van 50.23 lijkt de markt in balans, niet overbought of oversold. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau ligt op $162.09; als SOL daar doorheen breekt, kan de prijs stijgen richting de volgende weerstand op $179, wat een stijging van ongeveer 15% betekent. Aan de onderkant ligt de ondersteuning op $128.27 en verder op $111.36 als de prijs daalt. De huidige indicatoren suggereren dat SOL op korte termijn groeipotentieel heeft.

Conclusie

Nu de bullmarkt van 2024 momentum krijgt, vertonen munten zoals SOL minder potentieel voor directe groei. Daarentegen biedt CYBRO investeerders aanzienlijke mogelijkheden. Dit geavanceerde DeFi-platform verbetert inkomsten via AI-aangedreven yield-aggregatie op de Blast-blockchain. Met voordelen zoals hoge stakingbeloningen, exclusieve airdrops en cashback, biedt het een uitzonderlijke gebruikerservaring met gemakkelijke stortingen en opnames. CYBRO’s toewijding aan transparantie, naleving en kwaliteit onderscheidt het in de markt. De sterke interesse van grote crypto-investeerders en influencers onderstreept het potentieel van CYBRO. CYBRO valt op als een veelbelovend project in de huidige markt.

Site: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Deze altcoin van $0,035 vertoont dezelfde signalen die voorafgingen aan de enorme bull run van Solana in 2021 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!