Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl velen Pepe’s explosieve opkomst zagen, ontstaan ​​er nieuwe kansen op de cryptomarkt. Nieuwe tokens met een sterk potentieel trekken de interesse van investeerders, wat wijst op aanzienlijke winsten in het verschiet.

XYZVerse (XYZ), de eerste all-sport memecoin, verenigt fans van voetbal, basketbal, MMA en meer. Met als doel een enorme stijging, streeft het ernaar om tokens als PEPE te overtreffen met ambitieuze groeidoelstellingen.

Domineer het veld met XYZ: De volgende memecoin-kampioen!

Het spel is begonnen en XYZ leidt de aanval in de memecoinarena! Deze sensationele all-sports memetoken is met onstuitbare vaart op de markt gekomen en heeft zwakke concurrenten en oplichterscrypto’s uitgeschakeld.

Terwijl het vooruitgaat, zal XYZ verbluffende winsten opleveren, waarbij het BOME en WIF ver achter zich laat. Met een verbluffende groei van 99.900% in het vooruitzicht, is XYZ klaar om de meme-muntkroon te claimen in de volgende crypto bull marathon!

💸 Regel het spel, cash als de weddenschappen binnenstromen 💸

XYZ is de sterspeler in XYZVerse – de ultieme fusie van sportspanning en memecultuur. Dit op de community gerichte ecosysteem is de perfecte speeltuin voor crypto-degens en sportfans, en biedt alles van entertainment-apps tot voorspellingsmarkten.

Denk terug aan het handelsvolume van Polymarket van $1 miljard tijdens de Amerikaanse verkiezingen en stel je dat nu eens voor op steroïden met XYZVerse. Met miljoenen sportwedders die zich klaarmaken om in actie te komen, zijn de kansen voor vroege investeerders in XYZ echt enorm!

XYZ is momenteel ondergewaardeerd en met grote noteringen op komst, kunnen pre-saledeelnemers levensveranderende winsten veiligstellen.

>>> Mis uw kans niet om deel uit te maken van het winnende team van XYZ! <<<

Bonk (BONK)

Bonk (BONK) is de laatste tijd in opwaartse trend. De afgelopen week is de prijs met 12,14% gestegen. De afgelopen maand is de prijs met 42,66% gestegen. Als we zes maanden terugkijken, is de prijs met 59,59% gestegen. Deze cijfers laten een sterke groei en toenemende interesse in de munt zien.

Momenteel varieert de prijs van Bonk tussen $0,00001901 en $0,00002326. Het dichtstbijzijnde weerstandsniveau is $0,00002547 en het dichtstbijzijnde ondersteuningsniveau is $0,00001698. Als de prijs voorbij het weerstandsniveau gaat, kan deze de volgende weerstand bereiken op $0,00002972. Als de prijs onder de ondersteuning zakt, kan deze dalen naar de volgende ondersteuning op $0,00001273. Door deze niveaus in de gaten te houden, kunt u beter begrijpen waar de prijs naartoe kan gaan.

Technische indicatoren wijzen op een positief momentum. Het 10-daags Simple Moving Average is $0,00002310, iets boven het 100-daags gemiddelde van $0,00002218. Dit suggereert een mogelijke opwaartse trend. De Relative Strength Index is 59,29, wat een neutraal niveau is. De Stochastic-waarde is 77,51, wat aangeeft dat de prijs overbought-omstandigheden nadert. Het MACD-niveau is positief op 0,000000270, wat duidt op een opwaartse beweging. Op basis van deze gegevens vertoont Bonk een opwaarts momentum, maar nadert het belangrijke weerstandsniveaus.

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) heeft onlangs aanzienlijke prijsbewegingen doorgemaakt. De afgelopen maand steeg de prijs met 38,04%, terwijl deze in de afgelopen week met 7,07% steeg. De afgelopen zes maanden is de prijs echter met 18,99% gedaald. Momenteel wordt SHIB verhandeld tussen $0,00001619 en $0,00001896.

De recente opwaartse trend suggereert potentieel voor verdere groei. Het 10-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde is $0,00001861, iets boven het 100-daags gemiddelde van $0,00001803. Dit duidt op een positief momentum op de korte termijn. De Relative Strength Index (RSI) staat op 52,28 en de Stochastic oscillator staat op 55,47, wat beide suggereert dat de munt noch overbought noch oversold is.

SHIB staat voor zijn dichtstbijzijnde weerstand op $0,00002027. Het doorbreken van dit niveau kan leiden tot een stijging naar de tweede weerstand op $0,00002304. Aan de onderkant liggen de support levels op $0,00001473 en $0,00001195. Het MACD-niveau van 0,0000001250 wijst op een mogelijke bullish trend. Op basis van deze indicatoren kan SHIB zijn opwaartse beweging voortzetten, maar het is essentieel om de belangrijkste niveaus in de gaten te houden.

Conclusie

BONK en SHIB zijn veelbelovend, maar XYZVerse (XYZ) onderscheidt zich door sport en memes te verenigen, met als doel een enorme groei met een community-gedreven, duurzaam ecosysteem in deze bullish markt.

Meer informatie over XYZVersus (XYZ) vindt u hier:

Site, TelegramX

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Als je dit jaar de opkomst van Pepe hebt gemist, hier zijn 3 crypto’s die je nu zou kunnen overwegen te kopen verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!