Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Halverwege oktober lijkt de cryptomarkt weer op te veren en het laat wat actie zien. Bitcoin heeft opnieuw het niveau van $67.000 gevonden en de wereldwijde marktwaarde is gestegen naar 2.3 triljoen. Oktober staat erom bekend dat het een positieve maand is voor crypto en wordt ook wel Uptober genoemd. Dit jaar laat het weer eens zien dat er een crypto rally aan zit te komen.

Een andere punt waarop gelet moet worden die de markt nog meer in beweging kan brengen zijn de aankomende Amerikaanse presidentsverkiezingen. Volgens crypto experts kan er een brede crypto rally ontstaan als Donald Trum de verkiezingen wint. 

Zijn pro crypto houding kan ervoor zorgen dat er een crypto rally kan ontstaan. Ook kan er een renteverlaging in november komen en hierdoor kan er interesse komen in risicovolle investeringen, zoals crypto kunnen toenemen.

Top 3 crypto’s die dit weekend een 30% rally kunnen doormaken

1. Ripple (XRP)

    Ripple heeft moeite om door de grens van $0,60 te breken, maar toch kan de schikking die ze hebben gesloten met de SEC een start zijn van een nieuwe rally. Als we kijken naar de voorspellingen dan kan XRP dit weekend de $0,72 kunnen bereiken. Dit laat eens stijging van ongeveer 30% zien. Voor de investeerders die op zoek zijn naar mooie winsten is Ripple dus een geschikte kandidaat.

    2. Shiba Inu (SHIB)

      De bekende meme coin Shiba Inu kan dit weekend ook voor een mooie rally zorgen. Momenteel heeft SHIB het moeilijk en kan het de prestaties van eerder dit jaar niet nogmaals laten zien.  Volgens de voorspellingen kan SHIB dit weekend een race naar de $0,00003060 kunnnen doormaken. Als het lukt dan groeit het maar liefst met 70%. Toch kan er volgens de crypto experts een correctie komen in november, wat aangeeft dat dit een korte rally kan zijn.

      3. Fantom (FTM)

        Een andere interessante crypto om in de gaten te houden dit weekend is Fantom (FTM). Volgens de crypto experts kan de coin dit weekend kunnen stijgen naar $0,93. Deze munt kan dus ook met maar liefst 30% groeien dit weekend. Voor iedereen die op zoek is naar snelle winst is het dus ook een project die je dit weekend goed in de gaten moet houden.

        Met deze top 3 crypto investeringen op je watchlist kan dit weekend nog wel eens spannend kunnen worden voor crypto investeerders. De markt blijft vol verrassingen en wie weet wat de rally de komende dagen nog meer in petto voor ons heeft.

        Naast deze projecten die op de korte termijn voor mooie winsten kunnen zorgen zijn investeerders ook altijd op zoek naar de nieuwe projecten die nu nog laag in prijs zijn en op de lange termijn voor potentieel de hoogste winsten kunnen gaan zorgen. Daarvoor kijken ze naar de projecten die zich nog in de presale fase bevinden en je daardoor de tokens nog tegen bodemprijzen kan inslaan. 

        Het gaat natuurlijk om de meme coins, want zij hebben bewezen om explosieve winsten te kunnen laten zien. Maar het gaat natuurlijk wel om de nieuwe generatie meme coins die naast hype ook echt met een gebruikstoepassing komen. We hebben onderzoek gedaan en geven je hieronder onze top 3 keuze voor crypto’s die op de lange termijn voor grote winsten kunnen zorgen.

        Top 3 crypto’s die op de lange termijn voor grote winsten kunnen zorgen

        Pepe Unchained (PEPU)

        Sinds de lancering van de presale heeft het al voor een grote buzz onder investeerders gezorgd. Dit is dan ook terug te zien in de $20,2 miljoen die ze in de afgelopen tijd hebben opgehaald. Hiermee laten ze veel projecten in de presale achter zich en laat het zien dat het al een grote community heeft opgebouwd.

        Aan het einde van de presale wordt hun nieuw Layer 2 Blockchain gelanceerd en hierdoor krijgt het project 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten. Door deze nieuwe blockchain hebben ze in een korte tijd dus al veel naamsbekendheid opgebouwd. Ook onder nieuwe projecten die nog in de maak zijn en de nieuwe blockchain kunnen gebruiken om bovenop te lanceren en te profiteren van de voordelen.

        Voor de vroege investeerders die niet kunnen wachten op de lancering van de nieuwe blockchain is er de mogelijkheid om alvast je PEPU tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 110%. Veel investeerders hebben hier al gebruik van gemaakt en er staan al 1,5 miljard tokens vast in het stakingsysteem.

        Wil je ook als een van de eerste deeluitmaken van de revolutionaire blockchain? Dan kan je eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen door naar de website te gaan van Pepe Unchained. Daar heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

        Naar de Pepe Unchained presale

        Crypto All-Stars (STARS)

        Het team achter Crypto All-Stars is druk bezig met de ontwikkelingen van hun unieke stakingplatform speciaal voor meme coins. Hiermee brengen ze al je favoriete meme coins samen op hun platform, zodat jij ze gemakkelijk naast elkaar kan staken voor een mooi jaarlijks rendement. Ze hebben al voor veel hype onder de liefhebbers van staking gezorgd en daardoor hebben ze al $2,5 miljoen aan investeringen opgehaald.

        Het stakingplatform wordt omgedoopt tot de Memevault en wordt aan het einde van de presale gelanceerd. Zodra het de deuren opent voor iedereen heb je meteen de mogelijkheid om DOGE, FLOKI, PEPE, SHIB en nog veel meer naast elkaar te staken. Zo kan je eenvoudig een mooi passief inkomen opbouwen, zonder steeds te hoeven wisselen van platform.

        Voor de ongeduldige stakers is er nu al de mogelijkheid om hun native STARS token te staken tegen een jaarlijks rendement van 614%. Dit is al massaal gebeurd en er zijn momenteel al rond de 1,2 miljard STARS tokens vastgezet. Dit laat zien dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt voor het nieuwe stakingproject.

        Ben je ook van plan om een passief inkomen op te bouwen? Dan kun je nu eenvoudig starten door naar de officiële website van Crypto All-Stars te gaan en je eerste STARS tokens aan te schaffen. Als je je wallet hebt gekoppeld dan heb je de mogelijkheid om je ETH, USDT, BNB, FLOKI, PEPE en SHIB in te ruilen voor STARS tokens. Daarnaast kun je ook betalen met je creditcard.

        Naar de Crypto All-Stars presale

        Flockerz (FLOCK)

        Het team van Flockerz heeft zijn doel gezet om de hechtste meme community te bouwen. Dit lijkt al aardig te lukken en dat kan je zien aan de $772.900 die ze al hebben weten op te halen in slecht tweeënhalve week. Dit is ze gelukt door hun unieke Vote 2 Earn systeem, waarbij iedereen kan stemmen over de toekomst van het project.

        Als je in het bezit bent van FLOCK tokens heb je automatisch stemrecht en kun je dus over de meerdere topic je stem uitbrengen. Zo werk je mee aan de toekomst van het project, zodat het kan uitgroeien tot het grootste meme project. Bij het laten horen van je stem word je ook nog eens uitbetaald met FLOCK tokens, hierdoor werk je ook nog eens aan je eigen toekomst. Win-winsituatie! Als we een kijkje nemen naar de Tokenomics dan zien we dat 25% van de tokenvoorraad bedoeld is voor deze beloningen.

        Voor de vroege Flockerz die geen genoeg van FLOCK tokens kunnen krijgen is er de mogelijkheid om je tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 2279%. Zo kun je in enkele weken je FLOCK tokens al verdubbelen. In totaal zijn er al bijna 80 miljoen FLOCK tokens vastgezet tegen dit mooie rendement.

        Wil je ook deel uitmaken van de meme coin van het volk? Dan kun je eenvoudig je eerste FLOCK tokens aanschaffen op hun officiële website. Daar heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

        Naar de Flockerz presale

        Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

        Het bericht Crypto expert: Top 3 crypto investeringen met potentie op 30% rally dit weekend verscheen eerst op CryptoBenelux.

        Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
        Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!