Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De wereld van handelen heeft het potentieel om zeer winstgevend te zijn, maar met name voor mensen zonder ervaring kan het riskant en overweldigend zijn. De markt beweegt razendsnel en kan onvoorspelbaar zijn met wilde prijsschommelingen. Om weloverwogen marktbeslissingen te nemen, moeten handelaren een enorme hoeveelheid gegevens uit verschillende bronnen analyseren, het sentiment op sociale media, de impact van wereldwijd nieuws of de financiële rapporten van een bedrijf interpreteren. Ze moeten ook de effecten van verschillende economische indicatoren en de betekenis van complexe prijsgrafieken begrijpen.

Het uitvoeren van technische analyses vereist vaardigheden die in de loop van de tijd moeten worden aangescherpt, net als het proces van risicobeheer en het herkennen van belangrijke in- en uitstappunten. Vermijden dat emoties het stuur overnemen en vasthouden aan een strategie zonder van koers te worden geduwd door een plotselinge stijging of daling van de prijs, komt ook vaak alleen met ervaring.

Om al deze redenen blijven veel beginnende handelaren aan de zijlijn staan ​​en missen ze de vele kansen die de markten bieden.

De AlgosOne-oplossing

Wat als u de lucratieve ruimte zou kunnen aanboren zonder jarenlange handelskennis?

Dit is waar Algosone.ai om de hoek komt kijken. AlgosOne is een AI-handelsplatform dat een revolutionaire impact heeft gehad op de wereld van retail trading door de noodzaak voor ervaring volledig te elimineren. De AI wordt aangestuurd door next-generation machine-learning algoritmen en leert terwijl het gaat, waardoor zijn voorspellende capaciteit in de loop van de tijd wordt verbeterd, wat betekent dat hoe meer het handelt, hoe slimmer het wordt. Volledig geautomatiseerd. AlgosOne doet alles voor de handelaar en democratiseert de toegang tot de markten.

  • Aanmelden en storten – Geen strategiecreatie of -selectie, risicobeperking, handelsuitvoering of -beheer. Registreer u gewoon, kies een plan en stort geld op uw account
  • Bekijk het werk van AI – AlgosOne combineert grote taalmodellen en diepe neurale netwerken om automatisch namens u te handelen, veilig en nauwkeurig.
  • Bevestig geselecteerde transacties – De meeste transacties zijn geautomatiseerd, maar voor bepaalde transacties ontvangt u een sms-melding met het verzoek om bevestiging. Klik gewoon op de knop “Goedkeuren” om de transactie uit te voeren.

Hoewel AlgosOne pas sinds 2022 bestaat, heeft het al een uitstekende reputatie opgebouwd met een score van 4,5 op Trustpilot. Het wordt door toonaangevende internationale uitgevers in de cryptowereld gezien als een game changer in de sector.

Gratis en eerlijke toegang tot financiële kansen

1. Geen ervaring vereist

    Ja, absoluut iedereen kan AlgosOne gebruiken, zelfs als ze niets weten over handelen of code schrijven. De AI is volledig voorgeprogrammeerd, dus er is geen codering nodig. Ontworpen voor mensen met nul handelservaring, vereist het ook geen strategieselectie, technische analyse of backtesting – de bot doet alles.

    2. Slim risicobeheer

    Risicobeheer is een van de meest uitdagende taken voor handelaren, met name in zeer volatiele markten. AlgosOne stelt risicoparameters in en past deze voortdurend aan naarmate de marktomstandigheden veranderen, met behulp van geautomatiseerde stop-losses, hedging en investeringslimieten per transactie, zodat u het risico kunt verminderen en tegelijkertijd uw handelswinsten kunt optimaliseren.

    3. Realtime-analyse

    AlgosOne voert niet alleen de transacties uit, het analyseert ook complexe informatie uit een enorm scala aan gegevensbronnen tegelijkertijd. De AI kan bergen meer gegevens verwerken dan een mens ooit zou kunnen, en razendsnel. 24/7. Het houdt wereldwijde gegevens bij, waaronder sentiment op sociale media, economisch nieuws, prijsgeschiedenissen, financiële rapporten en nog veel meer.

    De unieke functies die AlgosOne onderscheiden

    Het grootste voordeel van AlgosOne is de toegankelijkheid, maar het heeft ook een schat aan extra voordelen die het de go-to AI-handelsoplossing maken voor nieuwkomers op de markten:

    1. Winsten tot 150% APY

    Laten we eerlijk zijn, de belangrijkste trekpleister voor elke investeerder is hoeveel ze kunnen verdienen. Dit is waar AlgosOne het meest schittert. De winsten zijn uitstekend en veel hoger dan die van elke concurrent in de ruimte. AlgosOne heeft een bewezen handelssuccespercentage van meer dan 80%, een van de beste, overal in de industrie onder zowel retail- als institutionele platforms. Rendementen lijken ook consistent en betrouwbaar te zijn, ongeacht marktverschuivingen.

    2. Uitzonderlijk strenge beveiliging

    AlgosOne is gelicentieerd en gereguleerd, wat niet vanzelfsprekend is, met name bij platforms die cryptohandel aanbieden. Dit betekent dat er een aantal belangrijke maatregelen zijn getroffen, waaronder scheiding van cliënt- en bedrijfsfondsen, KYC- en antiwitwasprocedures en meer. Een belangrijke vertrouwensbooster is het AlgosOne-reservefonds dat cliëntkapitaaldekking biedt, en het huidige saldo van het fonds wordt altijd weergegeven in het dashboard.

    3. Een bomvolle portefeuille

    Wilt u niet al uw eieren in één mandje leggen? AlgoOne verhandelt allerlei soorten activa voor u en bepaalt wat u moet verhandelen op basis van wat er in elke specifieke markt gebeurt. Dit betekent dat u een gediversifieerde portefeuille hebt die is verspreid over meerdere activaklassen, waaronder aandelen, fiatvaluta’s, grondstoffen, indices, obligaties en cryptovaluta’s.

    4. Lage, lage kosten

    Een van de grootste drempels voor toetreding tot AI-handel voor particuliere beleggers is altijd de prohibitieve kosten geweest. Met AlgosOne is het gebruik van de AI echter volledig gratis! Er zijn geen registratie-, abonnements-, stortings- of transactiekosten en geen verborgen kosten zoals inactiviteitskosten. Er is alleen een commissie, die alleen wordt geheven over succesvolle transacties, wat betekent dat u deze alleen betaalt als u winst maakt.

    5. Menselijke intuïtie en inzicht

    Uw spaargeld overhandigen aan een machine kan een eng vooruitzicht zijn en ook hier heeft AlgosOne u gedekt. ​​24/7 monitoring door experts in menselijk risicobeheer beschermt het gebruikerskapitaal, met de mogelijkheid om in te grijpen in gevallen van technische storingen, bevooroordeelde gegevens of onverwachte marktgebeurtenissen.

    Het is dus echt geen verrassing dat de experts aan boord zijn. Hoewel AlgosOne beginners bij de hand zal nemen, is het ook aantrekkelijk voor professionele handelaren vanwege de waanzinnig geavanceerde institutionele deep-learning-algoritmen. Bekijk deze video om een ​​professionele mening over het platform te krijgen:

    Een eenvoudige, stressvrije manier om uw spaargeld te laten werken

    AlgosOne is eenvoudig, goedkoop en heeft weinig risico, nieuw terrein betreden voor handelaren door elk mogelijk obstakel weg te nemen. Geen grote bedragen om te investeren? De minimale storting is slechts $300. Geen tijd om te handelen of geen idee waar te beginnen? De AI doet al het zware werk.

    Het biedt niet alleen eersteklas software van institutionele kwaliteit aan particuliere handelaren, maar het is ook niet nodig om strategieën te coderen of ze zelfs maar te selecteren uit een drag-and-dropmenu. Dit betekent dat een complete beginner kan profiteren van de meest geavanceerde machine-learningalgoritmen op de markt zonder dat hij technische analyse of risicobeperking hoeft te begrijpen.

    De consensus in de industrie lijkt te zijn dat AlgosOne, met een ongeëvenaarde mix van eersteklas beveiliging, lage kosten en hoge winsten in de sector, op dit moment de beste AI op de markt is voor zowel beginners als ervaren handelaren.

    Klaar om het uit te proberen? Probeer de proefperiode van 14 dagen en ervaar het platform uit de eerste hand zonder enige verplichting. Meld u nu aan!

    Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

    Het bericht Geen beleggingservaring? Deze gratis AI Trader is voor jou! verscheen eerst op CryptoBenelux.

    Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
    Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!