vantard

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De lancering van crypto Spot ETF producten is het dominante verhaal van deze cyclus. Onlangs verdubbelde BlackRock zijn positie met de lancering van Bitcoin ETF opties, en Vantard verhoogt de druk door het allereerste Meme Coin Index Fund (MIF) te lanceren.

Vantard levert dezelfde hands-off en moeiteloze indexbenadering voor meme coins. Terwijl Bitcoin ’s werelds dominante alternatieve opslag van waarde wordt, gaan crypto markten een nieuwe periode van wilde speculatie in. Lage rentetarieven hebben kapitaal altijd naar risicovollere verkooppunten geduwd, en meme coins zijn er klaar voor: dit wil je niet missen.

China blijft fiscale steun in zijn markten pompen en nu de bumperverlaging van 50 basispunten van de Fed door de economie heen golft en de financiële omstandigheden versoepelt, zijn aandelen klaar om te stijgen. Financiële versoepeling van ’s werelds grootste economieën is het signaal en de resulterende uitkomst zal een meme coin supercyclus zijn.

Vantard biedt de eerste index die zich richt op degenen die dit soort groei van 100x willen, zonder zelf in de loopgraven te stappen.

Reflexieve activa bij easy money omstandigheden

Crypto is de meest reflexieve activaklasse ter wereld. Het is moeilijk om technologie in een vroeg stadium nauwkeurig te waarderen, dus momentum leidt vaak de weg. Bitcoin die voorbij de $65.000 scheurde, herinnerde iedereen eraan hoe snel de koning kan bewegen wanneer hij dat wil, maar het echte verhaal van deze cyclus is de buitensporige prestatie van meme coins tot nu toe dit jaar.

Meme coins hebben elke andere cryptosector vernietigd wat betreft YTD prestaties, aangezien investeerders zich lacherig opstellen tegenover de ingewikkelde tokenomics en kunstmatige waarderingen van door VC ondersteunde altcoins. Trends die zich in de vroege stadia van de bullmarkt ontwikkelen, hebben altijd hun tweede, meest gewelddadige run in de latere fase, en deze melting omhoog wordt gevoed door de stijgende wereldwijde liquiditeit en centrale banken wereldwijd die koers zetten naar een nieuw tijdperk van easy money.

De komende meme coin leg-up zal de eerdere pumps eruit laten zien als een warming-up, en Vantard zorgt ervoor dat jij een graantje mee kunt pikken.

Vantard pakt multi cycle trend aan

Multi-cycle trends hebben bewezen de beste zetten te zijn op cyclisch gebied. In 2015 opende de lancering van Ethereum nieuwe grenzen en legde de basis voor enkele van de meest legendarische pumps van crypto. Het elimineerde de barrières voor toetreding tot de markt en trok wereldwijde kapitaalstromen aan. De resulterende ICO hausse in 2017 was legendarisch, gevolgd door DeFi Summer in de cyclus van 2020/2021.

Markten kregen hun eerste voorproefje van memecoins vorige cyclus, met DOGE die in twee dagen in januari 2021 meer dan 1.100% pompte. Deze cyclus is het vervolg, en gezien de overvloed aan liquiditeit en de stijgende populariteit van memes dankzij extractieve tokenmodellen van VC’s, zal het de prestaties van de vorige cyclus uit het water blazen, net als de recordbrekende cycli van Ethereum na de eerste.

Meme coins zijn de huidige iteratie van de ICO-hausse: open en permissionless assets waarmee investeerders op de begane grond kunnen instappen. De meerderheid is hier niet op voorbereid. Meme coins hebben momenteel een marktkapitalisatie van $60 miljard, en meme coin gelovigen zoals Murad geloven dat de totale marktkapitalisatie volgend jaar op $1 biljoen zal uitkomen.

Vantard is het eerste fonds dat profiteert van deze multi cycle trend en alle upside verpakt in één token levert. Het native VTARD token biedt de S&P500 indexervaring, maar met de belachelijke prijsactie van meme coins, met een portfolio van de beste tokens, klaar om te kopen met slechts één klik: beter dan dit wordt het niet.

Dit is waarom Vantard klaar is om 100x groei te leveren

Vantard zal handelen ten opzichte van de Net Asset Value (NAV) van zijn portfolio. Naarmate memecoins blijven stijgen, zullen deze winsten worden weerspiegeld in de prijs van VTARD: de token die converteerbaar is voor de activa in de Vantard portfolio. Wanneer de op maat gemaakte mand van Vantard pompt, zullen VTARD-tokenhouders lachend naar de bank gaan.

Beleggers die Vantard tokenhouders worden tijdens de pre-seed ronde, zullen genieten van de laagste kostenbasis en vroege deelnemers zijn aan de meme coin supercyclus. Je vecht niet tegen de trend in een bullmarkt en de YTD prestaties van meme coins spreken voor zich. Vantard kiest de winnaars, zodat jij dat niet hoeft te doen.

De Vantard presale gaat live om 13:00 UTC op 22 oktober. Ga naar de website van Vantard voor meer informatie.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Meme coins gaan de supercyclus in: waarom Vantard klaar is voor 100x groei verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!