Bitcoin stijgt

Bitcoin (BTC) lijkt aan de vooravond te staan van een grote opmars. Anthony Scaramucci, oprichter van het investeringsbedrijf SkyBridge Capital, verwacht dat de digitale munt nog veel meer in het vooruitzicht heeft. Hij voorspelt dat de goedkeuring van Spot Bitcoin exchange traded funds (ETF’s) in de Verenigde Staten zal fungeren als een krachtige katalysator voor een indrukwekkende bull run.

In een recent interview op het YouTube-kanaal van crypto-influencer Natalie Brunell deelde Scaramucci zijn positieve vooruitzichten. Hij benadrukte dat er nog steeds aanzienlijke groeimogelijkheden zijn, vooral omdat de interesse van publieke instellingen in Bitcoin blijft toenemen.

“Bitcoin wordt onmisbaar”

Volgens Scaramucci zal Bitcoin in de nabije toekomst een essentieel onderdeel worden van investeringsportefeuilles, naast traditionele activa zoals aandelen, obligaties en goud. Hij wees hierbij op de recente investering van $150 miljoen in Bitcoin door de staat Wisconsin, wat volgens hem een voorbode is van een bredere institutionele acceptatie van de cryptomunt. “Wie nu geen Bitcoin bezit, heeft in feite al een shortpositie op Bitcoin,” verklaarde Scaramucci.

De impact van Bitcoin ETF’s

Naast zijn optimisme over de lange termijn, wees Scaramucci op het grote belang van de goedkeuring van Bitcoin ETF’s. Deze financiële producten zullen de toegankelijkheid voor beleggers aanzienlijk vergroten, waardoor er meer kapitaal naar de cryptomarkt zal stromen.

Bitcoin: het onafhankelijke alternatief voor goud

Ook bij BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder, is er optimisme over Bitcoin. CEO Larry Fink vergeleek de digitale munt recent met goud, en benadrukte tijdens een earnings call dat Bitcoin dezelfde kenmerken vertoont als traditionele markten, zoals de hypotheekmarkt, die uitgroeide tot een biljoenenindustrie. Volgens Fink zijn de transparantie en liquiditeit van Bitcoin de belangrijkste factoren voor verdere groei, in plaats van afhankelijkheid van regelgeving.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Bitcoin koers klaar voor explosieve groei volgens Anthony Scaramucci verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!