Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

In de afgelopen zeven dagen heeft de crypto markt een stijging doorgemaakt en lijkt het op weg naar een tweede opeenvolgende bullish week. De totale markt waarde is gestegen naar $2,33 triljoen. Dit is voornamelijk te danken aan de toenemende stroom van stablecoins in de markt en natuurlijk aan Uptober. Elk jaar zorgt de maand oktober weer voor een mooie groei op de markt. Er zijn drie bekende crypto’s in het bijzonder die veel bullish signalen tonen. Het gaat hier om Bitcoin, SUI en Shiba Inu. Laten we kijken welke crypto gaat stijgen volgens de laatste analyses.

Bitcoin: Nog steeds de leider

De grootste en meest bekende crypto blijft natuurlijk Bitcoin. In de afgelopen 7 dagen heeft hij de psychologische grens van $65.000 doorbroken en heeft het een totale groei van 12.02% gemaakt. Nu ligt de volgende belangrijke grens op de $71.000 en is het op weg om deze ook de aankomende weken te bereiken. De huidige koers staat momenteel op $67.896,07 en er lijkt een verdere stijging te komen door de instromende stablecoins in de markt. Dit wijst altijd op een bullish momentum onder investeerders.

Bitcoin prijsverwachting

Als Bitcoin boven de $65.000 blijft, dan kunnen kopers de prijs nog verder opdrijven en de koers deze week met nog eens 7,7% stijgen en dan kan het weer richting de All Time High van $73.000 van afgelopen maart klimmen.

SUI: Sterke opwaartse trend

SUI heeft sinds september een mooie stijging laten zien van maar liefst 78,72%. Afgelopen week bereikte het zijn all time high met een koers van $2,3485. De belangrijke technische niveaus van SUI blijven boven de 20, 50, 100 en 200 Simple Moving Averages (SMA). Ook blijft de koers boven het Volume Weighted Moving Average (VWMA) en dit zien dat het bullish momentum aanhoudt.

SUI prijsverwachting

Na het hoogtepunt voor SUI, zag het een correctie en handelt het momenteel voor $2,09. Als de prijs van SUI boven de $2.05 blijft dan kunnen de investeerders ervoor zorgen dat de koers weer richting de all time high gaat. 

Shiba Inu: De meme coin blijft verrassen

Shiba Inu heeft afgelopen maand een flinke stijging doorgemaakt met een winst van 42,59%. Ondanks dat de koers toch een aardige terugval heeft gemaakt aan het einde van september staat de meme coin nog steeds in de winst. In de afgelopen 24 uur heeft SHIB zelfs weer 5,13% winst gepakt en de koers staat nu op $0,00001875. 

Verder is veel speculatie op de markt over een mogelijke SHIB ETF notering en dit kan de vraag naar de bekende crypto nog verder vergroten. Het nieuws is nog niet bevestigd door het Shiba Inu team, maar de crypto whales blijven de munt maar verzamelen. 

Shiba Inu prijsverwachting

Als de coin boven de 0,00001869 blijft dan kunnen investeerders aansterken en kan de koers de volgende weerstand weer gaan testen. Als de koers een doorbraak vind dan kan het bullish zich aan het einde van oktober ook doorzetten.

Welke crypto gaat stijgen?

Bitcoin, SUI en Shiba Inu worden door veel crypto experts gezien als coins die eind oktober nog voor mooie winsten kunnen zorgen. Naast deze bekende crypto zijn er ook veel experts die zich richten op de nieuwe meme coins die zich nog in de presale bevinden. Deze staan op het punt om gelanceerd te worden op de exchanges en kunnen daardoor meegaan op het succes van de gehele markt. 

Nu worden er dagelijks tientallen projecten gelanceerd en is het moeilijk om ze allemaal te onderzoeken als je daarnaast ook nog dagelijkse bezigheden hebt. Daarom hebben wij de grootste projecten in de presale onderzocht en degene geselecteerd die al de meeste hype hebben gecreëerd. Naast de hype hebben we natuurlijk ook gekeken naar de unieke toepassing die de projecten hebben. We hebben de belangrijkste kenmerken van elk project voor je samengevat, zodat je zelf goed onderzoek kan doen naar de projecten.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is nu al een begrip onder de investeerders en heeft in een korte tijd al $20,5 miljoen weten op te halen. Het enthousiasme rondom de meme coin is vooral te danken aan de lancering van hun nieuwe blockchain die eraan zit te komen.

Het PEPU team is achter de schermen druk bezig geweest met de ontwikkelingen van hun eigen Layer 2 Blockchain. Hierdoor krijgen gebruikers 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten. De blockchain wordt aan het einde van de presale gelanceerd voor iedereen en dan streeft het menig verouderde meme coin al voorbij. Door de nieuwe blockchain zijn ze ook de perfecte kandidaat voor nieuwe projecten om bovenop te lanceren.

Voor vroege investeerders is er tijdens de presale de mogelijkheid om je PEPU tokens te staken tegen een jaarlijks rendement van 109%. Dit hebben ze massaal gedaan en er zijn al rond de 1,5 miljard PEPU tokens vastgezet in het stakingsysteem. Op dit moment kan je een PEPU token aanschaffen voor $0,0106 en dat kan nog voor iets langer dan een dag, dan gaat de volgende fase van de presale in en gaat de prijs weer verder stijgen.

Wil je ook gebruikmaken van de revolutionaire blockchain? Dan kan je eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen op hun officiële website. Daar heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is bezig met het lanceren van het ultieme meme coin project. Ze brengen namelijk alle legendarische meme coins naar hun stakingplatform. Zo kunnen alle liefhebbers van staking eenvoudig een passief inkomen opbouwen, zonder steeds van platform te hoeven wisselen. Tijdens de presale hebben ze al $2,5 miljoen weten op te halen aan vroege investeringen.

Bij de lancering wordt het stakingplatform omgedoopt tot de Memevault en heb je meteen de mogelijkheid om DOGE, PEPE, SHIB, TURBO en nog veel meer naast elkaar te staken. Het team achter STARS heeft ook bevestigd dat ze regelmatig updates doen met nieuwe populaire meme coins, zodat het platform altijd actueel blijft. 

Voor de stakers die nieuwe kunnen wachten op de lancering is er al de mogelijkheid om hun STARS tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 609%. Velen hebben hier al gebruik van gemaakt en er staan al meer dan 1,2 miljard STARS tokens vast in het stakingsysteem.

Wil je ook een passief inkomen opbouwen? Dan kan je eenvoudig je eerste STARS tokens aanschaffen op de officiële website van Crypto All-Stars. Dit kan je doen door je wallet te koppelen en je USDT, BNB, ETH, FLOKI, SHIB en PEPE in te wisselen voor je STARS tokens. Daarnaast kan je ook gewoon betalen met je creditcard.

Naar de Crypto All-Stars presale

Freedum Fighters (DUM)

Freedum Fighters (DUM) is de nieuwe meme coin die zich richt op de actuele Amerikaanse presidentsverkiezingen. Ze hebben op de eerste dag van de presale al veel naam gecreëerd en al $105.779 weten op te halen aan vroege investeringen. 

Het idee van het Freedum Fighters team is op satirisch wijze de race om het presidentschap in Amerika te weerspiegelen. Ze hebben op een slimme manier het thema genomen en er een viraal meme coin project van gemaakt. Ze richten zich op interactieve content met de community zoals peilingen, quizzen en discussies rondom de verkiezingen. Zo blijft het project levendig en relevant.

Bij aanschaf van DUM tokens moet je jouw kandidaat kiezen voordat je kan overgaan tot je aankoop en momenteel loopt MAGATRON op kop. Tijdens de presale is er voor investeerders ook de mogelijkheid om te staken tegen het jaarlijkse rendement van 857,96%. Er zijn in een dag al 1,6 miljard tokens vastgezet in het stakingsysteem.

Wil je ook mee discussiëren over de aankomende presidentsverkiezingen? Ga dan naar de officiële website van Freedum Fighters en schaf je eerste DUM tokens aan met ETH, BNB, BASE, SOL, USDT en USDC.

Naar de Freedum Fighters presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Bekende crypto expert: Bitcoin, SUI & Shiba Inu hebben bullish potentie – Stijgen deze crypto’s mee? verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!