Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Zoals altijd is de cryptocurrency-markt turbulent, en Ripple (XRP) vormt hierop geen uitzondering. XRP behoorde ooit tot de top tokens op de markt, maar het heeft zijn deel van de onrust meegemaakt, waaronder juridische problemen en talrijke correcties. Nu de token rond de $0,5445 schommelt, vragen veel investeerders zich af: kan Ripple (XRP) realistisch gezien de $1-grens bereiken in de komende 90 dagen?

Is een $1-prijsdoel realistisch voor Ripple (XRP) in de komende 90 dagen?

Ripple (XRP) is een van de best verkochte cryptocurrencies, en veel investeerders vinden het bedrijfsmodel van grensoverschrijdende betalingen aantrekkelijk, net als de focus op samenwerking met banken. De praktische fundamenten zijn aantrekkelijk, maar de prijs van de token daalt, aangezien deze in de afgelopen drie maanden een daling van 6,02% heeft doorgemaakt, en de huidige waarde staat op $0,5445. XRP’s prijsdoel van $1 is moeilijker te bereiken door de lopende rechtszaak met de SEC. Dit heeft zeker verwarring veroorzaakt rond de token, waardoor institutionele investeerders het moeilijk vinden om te investeren, wat de prijsontwikkeling beïnvloedt.

Bovendien zal XRP, voordat het zelfs maar aan de $1-prijs kan denken, verschillende weerstandsniveaus moeten doorbreken, waaronder $0,60, $0,75 en $0,85. Gezien de huidige marktsituatie en het gebrek aan sterke positieve impulsen, lijkt het onwaarschijnlijk dat XRP de $1 zal bereiken in de komende 90 dagen. Het bearish momentum en de marktrichting zoals die nu is, maken het onwaarschijnlijk dat een dergelijke rally snel zal plaatsvinden.

Echter, ondanks de onzekere toekomst van XRP, lijkt een andere token met een lagere prijs en een echte use case zeer aantrekkelijk en kan deze mogelijk eerder betere rendementen opleveren – Rexas Finance (RXS).

Rexas Finance

Rexas Finance (RXS): Het betere alternatief

Rexas Finance (RXS) transformeert de cryptowereld door de tokenisatie van echte activa (RWA) te democratiseren. Het stelt gebruikers in staat om gemakkelijk tokens uit te geven, te beheren en te verhandelen die zijn ondersteund door activa via een gebruiksvriendelijke interface met geavanceerde financiële functies, altijd en overal ter wereld.

Rexas Finance (RXS) bevindt zich in de vierde presale-fase op de cryptomarkt, waarin het meer dan $3,75 miljoen aan verkopen heeft geregistreerd, alhoewel de eerdere fases ruimschoots binnen de verwachtingen zijn verkocht. Voor een token geprijsd op $0,06 is RXS een uitstekende waarde voor elke investeerder. Het succes van Rexas Finance is grotendeels mogelijk gemaakt zonder afhankelijk te zijn van durfkapitalisten, omdat het Rexas Finance (RXS)-projectteam wil dat het publiek deel uitmaakt van deze revolutie.

De prijsstijging en het potentieel van Rexas Finance (RXS)

In tegenstelling tot XRP, dat er niet in is geslaagd aanzienlijke rendementen op korte termijn te bieden, heeft Rexas Finance (RXS) al uitzonderlijk goed gepresteerd. Tot nu toe is RXS vanaf de eerste presale-fase al met 2x in waarde gestegen, en tegen het einde van de presale wordt een stijging van 3x gegarandeerd. Een dergelijk prijsverloop overtreft al wat XRP probeert te bereiken, maar waarschijnlijk niet in drie maanden zal lukken, wat het idee versterkt dat RXS een token is met potentieel enorme groeikansen.

De toekomst van Rexas Finance ziet er goed uit, aangezien de groei in de komende maanden wordt verwacht. Volgens analisten zal de prijs van RXS naar verwachting met 250x stijgen ten opzichte van de huidige waarde tegen 2025. Dergelijke groei is bullish en een welkom teken voor de meeste investeerders in de cryptocurrency-ruimte, en daarom is RXS een veel aantrekkelijker voorstel dan XRP, dat op dit moment nauwelijks tractie krijgt. De vooruitzichten van XRP zijn momenteel mogelijk beperkt door de lopende rechtszaak en de regelgeving, waar Rexas Finance geen last van lijkt te hebben.

De roadmap zal belangrijker worden naarmate het project verder groeit en uitbreidt naar innovatieve toepassingen, waardoor het project een uitstekende keuze is voor iedereen die zijn cryptocurrency-portefeuille wil diversifiëren.

Conclusie

Ripple (XRP) heeft een toegewijde community en baanbrekende technologie, maar de vooruitzichten zijn niet indrukwekkend. In de komende drie maanden lijkt het bereiken van het doel van $1 onrealistisch gezien de prijstrends en de vele obstakels rond de prijs. Rexas Finance (RXS) lijkt echter de betere investering van de twee.

RXS is betaalbaar, heeft goed gepresteerd tijdens de presale, en heeft sterke toekomstprojecties. Zowel op korte als lange termijn lijkt RXS dus een groter potentieel voor rendementen te hebben dan XRP.

Over Rexas Finance:

Website: https://rexas.com


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Is een koersdoel van $1 realistisch voor Ripple (XRP) in de komende 90 dagen? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!