Je hebt de titel van dit artikel goed gelezen, er is niets mis me je ogen. ApeCoin is echt 80% gestegen vandaag. Dat heeft een belangrijke reden: de lancering van ApeChain Bridge. Hiermee kunnen gebruikers en investeerders rendement krijgen op hun coins.

Wat laat deze stijging nog meer zien? Altcoins hebben alle potentie om op dagbasis door het dak te gaan. Voor de OG’s onder ons, dat is net als in 2016 en 2017.

Banner Apecoin 1

ApeChain Bridge: Wat is het en waarom is het belangrijk?

Na maanden van stilte zonder echt veel aandacht, kondigden de ontwikkelaars gisteren de officiële lancering van de ApeChain Bridge aan. Dit is een systeem waarmee investeerders op een slimme manier rendement kunnen verdienen op verschillende cryptomunten, zoals ApeCoin, Ethereum en enkele stablecoins.

Zodra het nieuws bekend werd, schoot de waarde van ApeCoin door het dak. Op dit moment was de Ape koers zelfs met meer dan 80% gestegen en bereikte hij bijna 1,25 euro, een niveau dat sinds juni niet meer was gezien.

Hiermee werd ApeCoin meteen de best presterende munt in een vrij saaie crypto-markt dit weekend, en sprong het terug in de top 100 van grootste altcoins, met een marktwaarde die vandaag de 760 miljoen euro aantikte.

Hoe werkt de ApeChain Bridge?

In de aankondiging legde het ApeCoin-team uit dat hun nieuwe bridge vergelijkbaar is met andere cryptobruggen. Gebruikers kunnen hun wallets eraan koppelen en bepaalde coins uitwisselen. Voor nu ondersteunt de bridge de netwerken van ApeChain, Ethereum en Arbitrum.

Nu de bridge live is, kunnen investeerders beginnen met het verdienen van rendement op verschillende munten, waaronder ApeCoin zelf, Ethereum en een paar stablecoins. Ook beloofde het team de lancering van een speciaal beloningsprogramma voor gebruikers, wat naar verwachting later vandaag nog van start gaat.

Wat is ApeCoin precies?

ApeCoin is een gedecentraliseerde cryptomunt die draait op de Ethereum-blockchain. Het werd in het leven geroepen als een utility-token voor de ApeCoin DAO (Decentralized Autonomous Organization), een soort digitale organisatie die wordt bestuurd door de houders van ApeCoin.

Wat wil ApeCoin bereiken?

  1. Een gedecentraliseerd ecosysteem aandrijven: ApeCoin is bedoeld als de belangrijkste munt voor de ApeCoin DAO en haar ecosysteem, waaronder allerlei Web3-projecten.
  2. Gemeenschap en innovatie stimuleren: Door houders stemrecht te geven, wil ApeCoin een sterke community opbouwen en innovatie binnen het ecosysteem bevorderen.
  3. Bijdragen aan de groei van de metaverse: ApeCoin is nauw verbonden met de Bored Ape Yacht Club (BAYC) en het Otherside metaverse-project. De munt speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van deze digitale wereld.
  4. Waarde bieden aan houders: ApeCoin geeft zijn houders toegang tot exclusieve evenementen, producten en diensten binnen het ecosysteem.

Superfan Kasper Wienk zegt dat ApeCoin niet zomaar een cryptomunt is: ‘Het is de brandstof voor een heel ecosysteem en een drijvende kracht achter de metaverse, met als doel een sterke community op te bouwen en de toekomst van digitale innovaties te ondersteunen.’

The post ApeCoin stijgt 80% na succesvolle lancering ApeChain Bridge, waarom de markt enthousiast is appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!