Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Onlangs heeft Shiba Inu (SHIB) een opwaartse trend laten zien, waarbij de prijs één van de grootste bullflags in zijn geschiedenis heeft gevormd, wat de gemeenschap positief heeft gestemd over het project. Op dit moment staat de prijs op $0,00001882, met een marktkapitalisatie van meer dan $11 miljard, en toont de technische grafiek op de wekelijkse tijdschaal een ‘rounding bottom’ patroon. Voor SHIB duiden dergelijke patronen erop dat de neerwaartse trend snel zou kunnen eindigen, en dat de koopinteresse SHIB door belangrijke weerstandszones zou kunnen duwen. Er werd verwacht dat de prijs van Shiba Inu nieuwe hoogtes zou bereiken, maar de laatste tijd heeft het niet de kracht laten zien die nodig is om voorbij eerdere niveaus te breken. De reden achter de mogelijke daling zou kunnen worden toegeschreven aan grote SHIB-houders (whales) die overstappen naar een nieuw token met een daadwerkelijke gebruikswaarde: Rexas Finance (RXS).

SHIB whale migratie en het effect daarvan

Aangezien de waarde van SHIB voornamelijk is gebaseerd op hype en speculatieve handel, hebben enkele van zijn grotere investeerders nu hun strategie veranderd terwijl ze op zoek zijn naar activa met meer toepassingsmogelijkheden. Rexas Finance, momenteel geprijsd op $0,061 tijdens de vierde presale-fase, heeft meer dan $3,8 miljoen verzameld en is van plan de bruisende cryptomarkt te betreden. Terwijl deze trend doorgaat, stappen SHIB-investeerders uit hun posities in SHIB en kiezen ze voor RXS vanwege het groeipotentieel en de toekomstige toepassing ervan.

RexasBanner

Waarom overstappen naar Rexas Finance?

De verschuiving naar Rexas Finance (RXS) is echter niet toevallig, aangezien dit duidelijk te danken is aan de strategische tokenisatie van RXS van real-world assets (RWA’s), wat een groot potentieel heeft. In tegenstelling tot meme coins of tokens die gericht zijn op pure speculatie, stelt RXS mensen in staat om gedeeltelijk of volledig eigendom te verwerven van waardevolle activa zoals onroerend goed, goud en tal van andere grondstoffen als RWA’s via een blockchain-systeem. Dit zou zowel geografische als financiële beperkingen doorbreken en investeerders betrekken bij markten die voorheen voor hen ontoegankelijk waren. Via de token builder-functie kan men ook zijn eigen real-world assets tokeniseren. Met behulp van het Rexas Launchpad kunnen individuen een gedecentraliseerde marktplaats creëren waar ze fondsen kunnen werven. Deze combinatie van functies en schaalbaarheid heeft grote investeerders aangetrokken die willen investeren in projecten die echte oplossingen bieden en een brug slaan tussen traditionele financiën en blockchain. RXS is vrij veilig omdat het een ERC-20-token is met een totale aanbodlimiet, wat betekent dat het daadwerkelijk een schaarstebeperking heeft. Bovendien kunnen investeerders rendement halen uit andere functies van het platform, zoals Rexas Estate, wat het ecosysteem alleen maar versterkt. De integratie van deze factoren is de belangrijkste reden waarom whales, die traditioneel alleen in specifieke langetermijnstrategische activa investeren, afstand nemen van meme coins en overstappen naar een meer volwassen project zoals Rexas Finance. Bovendien is de keuze om fondsen te werven via een publieke presale in plaats van te vertrouwen op durfkapitalisten (VC’s) een positieve stap in de richting van het inclusieve doel van Rexas Finance. Met de presale al op $3,8 miljoen en het token geprijsd op $0,060 in de vierde fase, is er een kans voor investeerders om vroeg in te stappen voordat RXS wordt genoteerd op grote beurzen. Daarnaast heeft de verwachting van RXS-noteringen op CoinMarketCap de zichtbaarheid vergroot, waardoor meer whales worden aangetrokken. Met een potentieel rendement van 6x bij de lancering, is het zeer aantrekkelijk voor zowel particuliere als institutionele investeerders. Daarom wordt RXS beschouwd als de volgende grote speler in de cryptowereld, met de verwachting dat het de leegte zal opvullen die door speculatieve tokens is achtergelaten en langdurige waarde zal bieden.

De toekomst van Shiba Inu (SHIB) en Rexas Finance (RXS)

Hoewel het waar is dat de toekomst van Shiba Inu er rooskleurig uitziet dankzij de betrokkenheid van de gemeenschap en opwaartse patronen, kan de verschuiving van whale-investeringen naar Rexas Finance tijdelijk een terugval veroorzaken. Investeerders die hun portefeuilles opbouwen, kunnen de volatiliteit van SHIB op korte termijn vergroten totdat het opnieuw de opwaartse kracht hervindt, zoals het vaak doet. Aan de andere kant is Rexas Finance bezig zich te ontpoppen als één van de groeiende krachten in de cryptomarkt. Door het platform dat tokenisatie van real-world assets mogelijk maakt, de lopende presale en de toenemende interesse van whales, blijkt RXS een betrouwbare optie te zijn voor gebruikers die op zoek zijn naar relatief veilige, op nut gebaseerde investeringen. Kopers van RXS tijdens de presale-fase zouden hun tokens binnen zes maanden na de lancering 6x meer waard kunnen zien worden dan de presale-prijs.

Conclusie: Rexas Finance is je Beste Keus

Alhoewel Shiba Inu in de krantenkoppen blijft vanwege zijn meme-coinkenmerken en recente opwaartse patronen, vindt er een transformatie plaats onder meer ervaren investeerders. Rexas Finance komt naar voren als een sterke kanshebber op het gebied van potentiële real-world use cases en langetermijngroei. Het is niet verrassend dat SHIB-whales hun kapitaal heroriënteren naar dit nieuwere, veelbelovende token. Als je een SHIB-enthousiasteling bent of op zoek bent naar de volgende grote kans, is dit het moment om Rexas Finance in de gaten te houden, omdat het het potentieel heeft om de manier waarop we getokeniseerde activa waarnemen, te veranderen.

Over Rexas Finance:

Website: https://rexas.com


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Shiba Inu (SHIB) prijs vormt grootste bull flag in geschiedenis, maar een terugval zou eerst kunnen komen verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!