Ripple Persbericht

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Afgelopen donderdag heeft de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een nieuwe stap gezet in hun zaak tegen Ripple. Ze proberen de uitspraken van de rechter op juli 2024 die in het voordeel waren van Ripple terug te draaien. Het lijkt erop dat het de SEC niet meer valt over het punt dat de verkoop van XRP via exchanges aan particuliere investeerders niet handelen in effecten is.

Deze nieuwe stap had bijzonder genoeg geen impact op de prijs van Ripple. Sinds afgelopen juli schommelt de Ripple koers tussen de $0,52 en $0,62. Op dit moment zit XRP nog steeds in de tussenfase zonder grote bewegingen naar boven of beneden.

De koersverwachting van Ripple zier technisch gezien positief uit. De koers die schommelt tussen de $0,52 en $0,62 heeft ervoor gezorgd dat het bullish momentum nog niet voor veel actie heeft gezorgd. 

Het belangrijke resistance level van $0,52 die stand blijft bieden ook tijden oktober kan een trigger zijn voor swing traders die op zoek zijn naar een mogelijkheid om long te gaan. Dit niveau wordt door Ripple traders dan ook goed in de gaten gehouden.

Sinds het laagste punt in oktober is Ripple al met 8% gestegen, maar het koopvolume blijft toch nog zwak. Dit wordt ook bevestigd door de OVB (On Balance Volume) dat zich sinds augustus rond hetzelfde ondersteuningsniveau bevindt. De CMF (Chaikin Money Flow) geeft aan dat er de afgelopen tijd een flinke verkoopdruk was en dit heeft het te danken door de afwijzing rond het leven van $0,665.

De Relative Strength Index (RSI) blijft toch onder de neutrale 50. Dit geeft aan dat de markt nog geen sterke vraag heeft naar Ripple. Ripple traders kunnen op basis van de huidige prijsactie een long positie overwegen, maar het lijkt erop dat de andere grote altcoins op dit moment beter presteren dan XRP. Dit maakt het interessant om ook naar andere crypto’s in de gaten te houden.

Als we kijken naar de Open Interest die momenteel rond de $578 miljoen, dan valt het op dat dit in de afgelopen twee maanden ongeveer op hetzelfde is gebleven. Een prijsuitbraak boven de $0,62 zou mogelijk meer Ripple traders aantrekken, net zoals dat gebeurde eind september.

Iets wat de prijs van Ripple door dit prijsplafond kan duwen, zoals groot nieuw lijkt nodig te zijn om dit te kunnen bereiken. Als we kijken naar de heatmap van liquidaties van drie maanden dan zien we dat $0,667 in dat geval het volgende target kan zijn voor een verdere prijsstijging. De korte termijn heatmaps laten zien dat de levels van $0,52 en $0,57 worden gezien als belangrijke zones waar de prijs op de korte termijn naar kan terugvallen. Dit zijn de belangrijke gebieden voor Ripple traders om in de gaten te houden, vooral als je op zoek bent naar de beste crypto voor swing trading.

Wat kunnen Ripple traders verwachten?

Momenteel bevind XRP zich nog binnen een smalle tunnel zonder sterke tekenen van een mogelijke uitbraak. Toch kan het $0,52 niveau een belangrijke rol spelen voor traders die wachten op een swing naar boven. Mocht er groot nieuws over Ripple komen dan is een rally boven de $0,62 een realistische mogelijkheid.

Voor nu blijft het spannend voor Ripple traders spannend om de coin in de gaten te houden. Naast Ripple zijn er ook nog andere crypto om in de gaten te houden in de komende weken.

Nieuwe crypto om in de gaten te houden

Nu “Alt Season” op het punt staat om los te breken in de laatste helft van oktober en elke investeerder zich goed aan het voorbereiden is voordat het seizoen echt van start gaat zijn ze op zoek naar de beste crypto voor de komende tijd. In het verleden waren de projecten zoals Dogecoin en Shiba Inu die de meeste hype rondom zich hadden, maar zij hebben de grootste winsten al achter zich. Daarom kijken ze momenteel naar de kleine projecten die nog in de presale zitten en dus nog voor de meeste winsten kunnen gaan zorgen.

We hebben het hier over de nieuwe generatie meme coins die naast alleen maar hype ook echt een utility hebben. We hebben onderzoek en een selectie gemaakt van drie nieuwe crypto om in de gaten te houden deze aankomende maanden. Voordat je ze aan je watchlist toevoegt, is het natuurlijk ook belangrijk om zelf onderzoek te doen naar de projecten.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) heeft in een korte tijd al een hechte community weten op te bouwen met vroege investeerder. Sinds de launch van de presale hebben ze al meer dan $21 miljoen weten op te halen aan investeringen. Hiermee laten ze het vertrouwen in het project zien en hebben ze een mooie toekomst in het verschiet.

Het team achter PEPU is druk bezig met de lancering van hun nieuwe Layer 2 Blockchain, waardoor het project 100 keer snellere transacties heeft met veel lagere kosten. Veel investeerders kijken hiernaar uit, want zo zijn ze eindelijk af van de dure en slome transacties die de oude meme coins hebben.

Voor de vroege investeerders is er de mogelijkheid om hun PEPU tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 106%. Hiermee heb je in een jaar tijd mooi je tokens verdubbelt. Gezamenlijk hebben ze al meer dan 1,5 miljard tokens vastgezet in het stakingsysteem.

Ben je ook toe aan de nieuwe Layer 2 Blockchain? Dan kun je eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen op hun officiële website. Hier kun je betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is bezig met de ontwikkelingen van het ultieme meme coin stakingplatform. Hiermee brengen ze alle bekende meme coins naar hun platform waar je ze kan vastzetten tegen een mooi jaarlijks rendement en zo een passief inkomen kan opbouwen. Tijdens de presale hebben ze al $2,5 miljoen weten op te halen aan investeringen.

Hun stakingplatform wordt omgebouwd tot de Memevault en en bij de lancering heb je meteen de mogelijkheid om PEPE, DOGE, TURBO, BONK en nog veel meer te staken naast elkaar. Zo hoef je dus niet steeds te wisselen tussen platform en is het eenvoudig om een passief inkomen op te bouwen. Ze hebben 25% van de totale tokens gereserveerd voor de opbrengsten van hun Memevault.

Voor de investeerders die niet kunnen wachten met het beginnen van staken is er nu al de mogelijkheid om hun STARS tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 592%. Hier is al massaal gebruik van gemaakt en er staan al meer dan 1,2 miljard STARS tokens vast in het stakingsysteem.

Ben je ook klaar om een passief inkomen op te bouwen? Dan kun je eenvoudig beginnen door je eerste STARS tokens aan te schaffen op hun officiële website. Daar heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en je PEPE, FLOKI, SHIB, ETH, USDT en BNB in te wisselen voor STARS tokens. Ook is er de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Freedum Fighters (DUM)

Freedum Fighters (DUM) brengen je de Amerikaanse presidentsverkiezingen in een satirisch jasje. Ze hebben in de eerste dagen van de presale al voor een grote hype onder investeerders gezorgd en dit is te zien aan de $206.505 die ze al hebben weten op te halen.

Het DUM-team hebben de Amerikaanse strijd vertaal naar twee cartoon karakters met de namen Magatron en Kamacop. Bij aankoop van DUM tokens moet je direct je stem uitbrengen tussen de twee kandidaten. Dit heeft uiteindelijk invloed op de beloningen die je binnen het project kan krijgen. Wekelijks is er de mogelijkheid om mee te doen aan online debatten en hierdoor kun je nog meer DUM-tokens verdienen.

Voor de vroege Freedum Fighters is er de mogelijkheid om je DUM-tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 496,69%, hiermee kun je in een paar maanden tijd al je DUM-tokens verdubbelen. Er zijn in de korte tijd al 3.4 miljard DUM-tokens vastgezet door de investeerders en dit laat het vertrouwen zien die ze hebben in de toekomst.

Wil je ook meedoen aan de satirische strijd? Dan kun je op hun officiële website eenvoudig je eerste DUM tokens aanschaffen door te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Freedum Fighters


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Ripple Traders: Let Op $0,52 Niveau Voor Breakout – Is Dit De Beste Crypto Om In De Gaten Te Houden? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!