Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Nu het einde van Uptober in zicht is, vragen veel investeerders zich af wat er gaat gebeuren met twee van de meest populaire crypto’s; Shiba Inu en Dogecoin. De meme coins hebben in de afgelopen jaren een groot aantal fans opgebouwd. Ook al zijn ze ontworpen als grap het zijn nu twee serieuze spelers in de crypto wereld, maar wat kunnen we in november verwachten van deze dog crypto’s?

Shiba Inu koers verwachting

Op dit moment staat de koers van Shiba Inu op $0,00001815, dat is een daling van 3,15% in de afgelopen 24 uur. Ondanks deze lichte terugval zijn er interessante ontwikkelingen gaande binnen het ecosysteem van Shiba Inu. Volgens de marketing lead van SHIB staat het project op het punt om zijn eigen DAO (Decentralized Autonomous Organization) te lanceren, samen met andere projecten. Denk hierbij aan SHIB DeFi, SHIB Socials en de SHIB Marketplace. Deze initiatieven kunnen nieuwe investeerders aantrekken en een mogelijke koersstijging in gang zetten.

Er zijn voorspellingen die zeggen dat Shiba Inu tegen midden november een lichte stijging kan doormaken met een geschatte waarde van $0,00001856. Technische indicatoren geven aan dat de huidige stemming op de markt positief is met een Fear & Greed Index van 70, dit laat zien dat er Greed is onder kopers. Dit kan betekenen dat er vertrouwen is in een prijsstijging voor SHIB, zeker nu Altcoin Season voor de deur staat en meme coins zoals Shiba Inu weer het gesprek van de dag zijn.

Dogecoin koers verwachting

Dogecoin de andere populaire dog crypto heeft in oktober een bescheiden stijging laten zien. De munt blijft een favoriet onder speculanten en fans en dit zorgt voor veel handelsactiviteit. Een crypto analist voorspelt zelfs dat Dogecoin op weg is naar een indrukwekkende prijs van $10 op de lange termijn, maar de weg daar naartoe blijft vol onzekerheden zitten.

Op de korte termijn wordt er een daling verwacht voor Dogecoin in november. Een mogelijke daling tot $0,124387 tegen het einde van november. Ook al kan er een mogelijke terugval plaatsvinden, de technische indicatoren voor Dogecoin zijn nog steeds positief. De Fear & Greed Index staat op 72. Dogecoin heeft in de afgelopen 30 dagen maar liefst 18 groene dagen gehad en dit heeft aan dat de volatiliteit hoog blijft en kansen voor snelle winsten nog steeds aanwezig zijn.

Wat gaat crypto doen in november?

Nu Uptober bijna voor is blijven Shiba Inu en Dogecoin interessante meme coins om in de gaten te houden. Hun koersen hebben in oktober slechts lichte stijgingen laten zien, maar nieuwe ontwikkelingen binnen beide projecten kunnen voor nieuwe koersbewegingen in november zorgen. Voor investeerders die zich afvragen wat gaat crypto doen lijken beide populaire crypto’s op de lange termijn voor mooie winsten te gaan zorgen.

Populaire crypto die je zeker in de gaten moet houden

Investeerders zijn altijd op zoek naar de nieuwste meme coins die nog een kleine market cap hebben en dus nog voor de meeste winsten kunnen zorgen. Hiervoor kijken ze vaak naar de projecten die nog in de presale zitten en zich aan het klaarmaken zijn voor hun listing op de exchanges. We hebben hieronder drie projecten voor je geselecteerd op basis van de hype die ze al hebben gecreëerd en hun unieke utility, waardoor ze een sterke basis hebben voor de toekomst. Houdt ze de komende tijd in de gaten terwijl ze zich klaarmaken voor hun lancering op de markt. Doe zelf ook zeker goed onderzoek naar de projecten, voordat je ze toevoegt aan je Best Wallet.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is de verbeterde opvolger van de verouderde Pepe coin. Dit komt door hun nieuwe blockchain die binnenkort gelanceerd wordt. Veel investeerders hebben het project gevonden en er is al voor $21,5 miljoen aan tokens gekocht. Dit laat het vertrouwen zien er is in het project en hun nieuwe blockchain.

Het PEPU team is druk bezig met de lancering van hun eigen Layer 2 Blockchain waarmee ze 100 keer snellere transacties beloven met veel lagere kosten. Hiermee laten ze de verouderde meme coins achter zich die nog gebruikmaken van de Layer 1 Blockchain van Ethereum en zijn ze klaar voor een gunstige toekomst.

Voor de vroege investeerders is er de mogelijkheid om hun PEPU tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 104%. Dit is al massaal gedaan en er zijn 1,5 miljard tokens vastgezet in het stakingsysteem. 

Wil je de lancering van je groene vriend niet missen? Dan kan je eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen door naar hun officiële website te gaan. Daar heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars is op weg om het grootste stakingplatform te worden voor meme coins. Dit is veel investeerders niet ontgaan en dat is te zien aan de $2,6 miljoen die al is opgehaald. Hiermee laten ze zien dat er veel vertrouwen is in de toekomst van het project.

Bij de lancering wordt het stakingplatform omgedoopt tot de Memevault, waarbij je direct DOGE, PEPE, SHIB, FLOKI en meer naast elkaar kan staken voor een passief inkomen. Hierdoor hoef je nooit meer van platform te wisselen bij het staken van je favoriete meme coins.

Voor degene die niet kunnen wachten op de lancering is er al de mogelijkheid om tijdens de presale je STARS tokens vast te zetten tegen het jaarlijkse rendement van 585%. Hier is door de investeerders al gretig van gebruik gemaakt en er staan l bijna 1,3 miljard tokens vast in het stakingsysteem.

Ben je ook van plan om een passief inkomen op te bouwen? Dan kan je eenvoudig beginnen om je STARS tokens aan te schaffen deze meteen vast te zetten. Op hun officiële website kan je je wallet koppelen en je ETH, USDT, BNB, FLOKI, SHIB en PEPE inruilen voor STARS tokens.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

FreeDum Fighters (DUM)

FreeDum Fighters (DUM) neem je op een satirische manier mee naar de Amerikaan presidentsverkiezingen. Door de combinatie van meme coins en het actuele evenement hebben ze al voor veel naamsbekendheid gezorgd onder vroege investeerders. Er zijn in slechts een paar dagen al 4,5 miljard tokens gekocht.

Bij de aankoop van je eerste DUM tokens moet je meteen een stem uitbrengen op jouw favoriete kandidaat. Ga je voor MAGATRON of toch voor KAMACOP? De keuze die je hier maakt, bepaalt het verder verloop van het project. Jij kan namelijk elke week online deelnemen aan het debat en als je deze wint krijg je uitbetaald in nog meer DUM tokens. Zo weet FreeDum Fighters een hechte community te creëren.

Voor ieder die nog meer DUM tokens wil is er de mogelijkheid om te staken tegen het jaarlijkse rendement van 461,93%. Dit is niemand ontgaan en er staan al 3.6 miljard tokens vast in het stakingsysteem.

Wil je ook debatteren over de aanstaande verkiezingen? Dan kan je eenvoudig je eerste DUM tokens aanschaffen door naar de officiële website te gaan van FreeDum Fighters. Daar heb je de mogelijkheid om je wallet te koppelen en je ETH, USDT, BASE, SOL, USDT en SDC in te wisselen voor DUM tokens.

Naar de officiële website van Freedum Fighters

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht Uptober nadert einde: Wat gaan populaire honden crypto’s Shiba Inu & Dogecoin doen in november? verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!