Bitcoin prijs stijgt

Niet lang geleden sprong de Bitcoin koers nog op naar 69.500 dollar. Voorlopig bleek dat echter een lokale top voor de grootste digitale munt van de markt. Inmiddels handelen we op 67.000 dollar een stukje lager, maar dat hoeft volgens de analisten niet lang te duren.

Bitcoin snel weer omhoog

De Nederlandse analist Jelle is vol vertrouwen over de toekomst van Bitcoin. Ook op de korte termijn lijkt hij met name in te zetten op koersstijgingen voor de digitale munt. “We zijn maandenlang geduldig geweest. Nu ligt er onontgonnen terrein op de horizon. Laten we gaan”, aldus de analist.

Met onontgonnen terrein bedoelt hij natuurlijk dat Bitcoin koersen gaat aantikken die we nooit eerder zagen. Dat kan alleen als het over nieuwe all-time highs gaat, en dat is iets wat ons natuurlijk wel aanspreekt.

Ook BitLab Academy directeur Kelly Kallam is positief over de koersactie die Bitcoin waarschijnlijk te wachten staat. Volgens Kallam loopt Bitcoin op dit moment in ieder geval niet achter op de voorgaande cycli.

Dat is goed nieuws en nog beter is wellicht het “vuurwerk” dat hij durft te voorspellen voor de digitale munt. Langzaam maar zeker worden de analisten dus weer bullish over Bitcoin, ondanks dat we nu een kleine dip zien.

Analist voorziet grillige koersactie voordat Bitcoin all-time high breekt

Voordat Bitcoin zijn all-time highs doorbreekt, voorziet Jonathan de Wet nog grillige koersactie voor de digitale munt. Zodra Bitcoin de koers van 70.000 dollar doorbreekt, wat sinds 7 juni niet meer gelukt is, verwacht hij een snelle opleving naar 72.000 dollar.

Verder zal het doorbreken van de all-time high van 73.679 van maart 2024 niet gebeuren zonder “enige chop” onderweg. Daarmee doelt hij op wat grillige en onvoorspelbare koersbewegingen.

Al heeft hij wel vertrouwen dat Bitcoin voor het einde van 2024 nog voorbij dat niveau zal stijgen. “Of we voor het einde van het jaar dat niveau bereiken? Wij denken van wel”, aldus Jonathan de Wet.

Wat denk jij? Gaat Bitcoin voor het einde van 2024 inderdaad nog een nieuwe all-time high bereiken, of lopen deze analisten een beetje te hard van stapel?

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en ontvang een €10 bonus

 
Maak een account aan bij Bitvavo. Stort €10 en krijg een bonus van €10 helemaal gratis. Je betaalt de eerste 7 dagen geen handelskosten over de eerste €10.000 aan transacties. Begin nu!
 




  • Vergunning DNB



  • Lage fees



  • Betrouwbaar

Het bericht Crypto analisten verwachten snelle terugkeer Bitcoin koers naar $73.000 verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!