Rexas Finance

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Bijzonder omdat de kans dat de prijs van Ripple (XRP) herstelt naar $1 stijgt, blijft de hype eromheen toenemen. Na een langdurige juridische strijd met de SEC kreeg Ripple Labs een belangrijke impuls toen districtsrechter Analisa Torres de boete in de zaak met 94% verlaagde. Met een sprong van 12,17% in XRP, wekte deze juridische overwinning de verwachting dat het binnenkort de grens van $1 zou overschrijden. Desondanks voorspellen marktanalisten dat er eerst een kleine verkoopgolf zou kunnen optreden, waarbij de prijs zou dalen naar het steunniveau van $0,4886. Hoewel het logisch lijkt om te wachten tot XRP naar dit steunniveau zakt, is dit ook een risicovolle strategie. De marktbewegingen zijn grillig, en het is onzeker of XRP op dit niveau blijft of verder daalt. Beleggers die op zoek zijn naar meer gegarandeerde winsten, kunnen elders betere kansen vinden – een van die spelers in het veld van tokenisatie van echte activa (RWA) is Rexas Finance (RXS), een snelgroeiende deelnemer die een meer optimistische stijging projecteert met een verwachte winst van 5.600% en een doel van $3,36.

Waarom biedt Rexas Finance een betere investeringskeuze?

Rexas Finance wint aan kracht, terwijl Ripple juridische obstakels overwint. Geprijsd op $0,060, is de RXS-token al met 100% gestegen ten opzichte van het dieptepunt van $0,030 tijdens de voorverkoopperiode. Rexas Finance is een interessante kans voor beleggers, aangezien schattingen aangeven dat de prijs met 5.600% zou kunnen stijgen tot $3,36 na de officiële lancering in Q1 2025. Beleggers zouden een rendement van 234,33% kunnen behalen tegen de tijd dat RXS wordt gelanceerd op $0,20 door zich aan te sluiten bij de voorverkoop op $0,060. Door 87.445.497 RXS-tokens te verkopen van de 425 miljoen tokens die zijn toegewezen voor de voorverkoop, heeft Rexas Finance al indrukwekkend $4.096.730 opgehaald. Vanwege het originele waardeverhaal, dat de kloof tussen echte activa en blockchain-technologie overbrugt, trekt het project veel belangstelling. Beleggers zouden meer geluk kunnen hebben door zich vroeg aan te sluiten bij de voorverkoop van Rexas Finance, die gestaag momentum opbouwt, in plaats van te wachten tot XRP mogelijk daalt.

Tokenisatie van echte activa: een nieuwe benadering

De creatieve benadering van Rexas Finance op het gebied van tokenisatie van echte activa is een van de belangrijkste factoren die zoveel belangstelling trekken. Rexas Finance creëert nieuwe investeringsmogelijkheden in sectoren die biljoenen dollars waard zijn door beleggers de mogelijkheid te bieden om echte activa zoals onroerend goed, grondstoffen en kunst te tokeniseren. Zo is de grondstoffenmarkt ongeveer $121,2 biljoen waard, de wereldwijde vastgoedmarkt alleen al $379,7 biljoen, en de jaarlijkse markt voor kunst en verzamelobjecten $65 miljard. Het platform van Rexas Finance stelt gebruikers in staat om eenvoudig volledige of fractionele eigendom van deze activa te verkrijgen, waardoor gewone mensen kunnen investeren in waardevolle bezittingen. Bovendien kan iedereen zijn activa tokeniseren met de Rexas Token Builder-tool zonder ook maar één regel code te hoeven schrijven. Deze democratisering van eigendom, die een niveau van inclusiviteit en toegankelijkheid biedt dat weinig andere projecten kunnen evenaren, heeft het potentieel om het investeringslandschap volledig te transformeren. De aantrekkingskracht van Rexas Finance gaat verder dan alleen tokenisatie. Het platform heeft ook een Launchpad waar gebruikers hun tokens kunnen financieren, waardoor de groei van het ecosysteem wordt bevorderd. Om ervoor te zorgen dat het compatibel is met een breed scala aan blockchain-toepassingen, ondersteunt het platform verschillende tokenstandaarden, waaronder ERC-20, ERC-721 en ERC-1155. In tegenstelling tot projecten die sterk afhankelijk zijn van durfkapitaal, heeft Rexas Finance ervoor gekozen om individuele beleggers prioriteit te geven. Deze keuze past bij hun missie om gewone mensen in staat te stellen deel te nemen aan de tokenisatie van echte activa in plaats van afhankelijk te zijn van institutionele sponsors. Rexas Finance bouwt vertrouwen op en trekt een gevarieerde groep sponsors aan die bereid zijn hun missie te ondersteunen door hun gemeenschap van beleggers te versterken.

BannerRexas

Rexas Finance heeft een notering op CoinMarketCap

De aantrekkingskracht van Rexas Finance wordt ook sterk vergroot door hun recente notering op CoinMarketCap, een van de meest betrouwbare bronnen voor cryptogegevens. Deze notering verbetert de zichtbaarheid en transparantie van RXS-tokens, zodat beleggers hun prestaties in realtime kunnen volgen en hoogwaardige projectinformatie kunnen verkrijgen. Bovendien bevat de voorverkoop van Rexas Finance een giveaway van $1.000.000. Twintig gelukkige beleggers ontvangen elk $50.000 aan RXS-tokens, wat een extra stimulans biedt voor vroege investeerders om mee te doen. De tijd dringt voor degenen die hopen in te stappen in de voorverkoopfase, aangezien fase 4 voor 79,51% is gevuld.

Kortom, XRP of Rexas Finance?

De kansen voor XRP om te stijgen naar $1 zijn verbeterd na de meest recente juridische overwinningen, maar er is nog steeds een kans op een tijdelijke verkoopgolf die de prijs naar het steunniveau van $0,4886 zou kunnen brengen. Rexas Finance daarentegen biedt een eenvoudigere en misschien meer lonende investeringsweg. Rexas Finance is een van de meest fascinerende projecten in de cryptosector op dit moment, met een voorverkoop die al aanzienlijk momentum opbouwt en hun tokenisatiebenadering klaar om de wereld van echte activa te transformeren. Schattingen van een prijsstijging van 5.600% na de lancering maken dit project bijzonder interessant. Als beleggers zich willen positioneren voor hoge toekomstige rendementen, zou de voorverkoop van Rexas Finance een aantrekkelijkere keuze kunnen zijn dan wachten op de volgende beweging van XRP. Rexas Finance biedt een nieuwe kans voor degenen die willen profiteren van de volgende grote trend in cryptocurrency, met zijn tastbare groeipotentieel, innovatieve product en betrokken gemeenschap.

Over Rexas Finance:

Website: https://rexas.com


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Kansen dat Ripple (XRP) stijgt naar $1 nemen toe, maar een uitverkoop naar dit niveau zal eerst komen verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!