Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Een van de populaire crypto meme’s onder investeerders blijft natuurlijk Pepe, maar het is een spannend moment voor de meme coin. Met een koers die rond de $0,000009829 schommelt vragen veel traders zich af of PEPE nog verder kan stijgen of dat er nog een correctie op komst is. Laten we dieper ingaan op de Pepe koers verwachting en kijken welke signalen, belangrijke niveaus en strategieën interessant zijn voor traders.

Op de 4 uurgrafiek is te zien dat Pepe blijft hangen onder de $0,0000099. De marktet cap is met 2,65% gedaald naar $4,13 miljard en het handelsvolume is maar liefst met 17,57% gedaald in de afgelopen 24 uur. Dit geeft aan dat het momentum laag is en dat laat de koers van Pepe ook zien. Het is namelijk in de afgelopen 7 dagen een gedaald met 6,89%.

De recente daling van de Pepe koers

Zoals bij veel crypto meme coins wordt de prijs van Pepe grotendeels gestuurd door marktsentiment, social media hype en de interesse in speculatieve assets. In tijden van volatiliteit in de hele crypto markt trekken coins zoals PEPE vaak extra aandacht tijdens grote rally’s.

Toch lijkt het erop dat de algemene interesse in meme coins aan het afkoelen is na de grote rally van eerder dit jaar. Dit kan ervoor zorgen dat investeerders hun winsten nemen en overstappen naar gevestigde altcoin. Dit kan bijdragen aan de huidige zijwaartse beweging van de Pepe koers.

Ook kan belangrijk nieuws of steun van invloedrijke cryptofiguren voor een nieuwe opleving in de belangstelling van PEPE zorgen. Het is daarom slim om X en Reddit in de gaten te houden, omdat deze platformen vaak de hype rond populaire crypto coins aanwakkeren.

Pepe koers verwachting

Pepe staat op een spannend punt met het resistance level van $0,0000099. Kan het dit level doorbreken dan kan dat er weer voor zorgen dat het nieuwe investeerders aantrekt en het handelsvolume weer op het oude niveau komt. De komende dagen zullen waarschijnlijk meer inzichten geven over de populaire crypto meme en of het klaar is voor een nieuwe rally of dat we een grotere correctie te zien krijgen. Zoals altijd bij meme coins speelt het marktsentiment een grote rol, dus houd social media en alle marktomstandigheden goed in de gaten voor aanwijzingen. 

Nieuwe projecten die Pepe kunnen opvolgen tijdens de volgende bull run

Elk jaar staan er wel een paar nieuwe crypto meme coins op die in een korte tijd voor veel hype en winsten zorgen. Er zijn veel mensen die er op het laatste moment instappen als de rally al voorbij is en blijven achter met verliezen waar ze vaak voor langere periodes mee blijven zitten. Daarom zijn er veel investeerders die er vanaf het eerste moment bij willen zijn, zodat ze nog kunnen genieten van de grootste winsten van hun beste crypto investering.

Hiervoor kijken ze vaak naar de nieuwe altcoins die zich nog in de presale bevinden en zich aan het klaarmaken zijn voor hun listing op de exchanges. Daarnaast is het ook van belang dat ze een unieke utility hebben, waarmee ze zich kunnen onderscheiden van de andere meme coins, zodat ze klaar zijn voor de toekomst en niet doodbloeden. We hebben onderzoek gedaan en drie projecten voor je geselecteerd die de potentie hebben om na hun lancering een van de nieuwe populaire crypto te worden. Voordat je ze toevoegt aan je wallet raden we je natuurlijk aan om zelf goed onderzoek te doen naar de projecten voordat je overgaat tot actie.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is nu al een van de favoriete meme coins van vroege investeerders die zich nog in de presale bevind. Tijdens een korte tijd is er al voor $22 miljoen aan PEPU tokens ingeslagen door de investeerders. Hiermee laten ze zien dat ze veel vertrouwen hebben in de toekomst van het project.

Deze hype hebben ze te danken aan hun nieuwe Layer 2 Blockchain waardoor het project 100 keer snellere transacties krijgt met veel lagere kosten. Door de nieuwe blockchain zijn ze ook het perfecte platform voor nieuwe crypto projecten om bovenop te lanceren en te genieten van de voordelen.

Voor de vroege vogels die niet kunnen wachten op de lancering van de nieuwe blockchain is er de mogelijkheid om hun PEPU tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 103%. Zo heb je de mogelijkheid om je PEPU tokens in een jaar tijd te verdubbelen. Veel investeerders hebben hiervan gebruikgemaakt en er staan al meer dan 1,5 miljard tokens vast in het stakingsysteem.

Ben je ook toe aan de snelheid van de nieuwe blockchain? Dan kan je eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen door naar de officiële website van Pepe Unchained te gaan. Daar kan je betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is bezig met de ontwikkelingen van het ultieme meme coins stakingplatform. Na de aankondiging van het platform hadden ze meteen alle aandacht van de liefhebbers van staking en dit is te zien aan de $2,6 miljoen die ze al hebben opgehaald in een korte tijd.

Als het stakingplatform zijn deuren opent dan krijgt het de naam de Memevault. Bij de opening heb je dan meteen de mogelijkheid om je favoriete meme coins naast elkaar te staken, zodat je niet steeds van platform hoeft te wisselen. Je kan hierbij denken aan bekende namen zoals Doge, Pepe, Bonk, Turbo en nog veel meer.

Voor de liefhebbers die niet kunnen wachten om te beginnen met staken is er nu al de mogelijkheid om hun STARS tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 577%. Zo kan je in een jaar tijd je STARS voorraad vervijfvoudigen. Hier hebben veel stakers al gebruik van gemaakt en er staan inmiddels al bijna 1,3 miljard tokens vast in het stakingsysteem.

Ben je ook van plan een passief inkomen op te bouwen? Dan kan je eenvoudig beginnen met het aanschaffen van je eerste STARS tokens door naar hun officiële website te gaan. Daar kan je makkelijk je wallet kapellen en je USDT, BNB, ETH, FLOKI, PEPE en SHIB omruilen voor STARS tokens. Ook bieden ze de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Freedum Fighters (DUM)

Freedum Fighters (DUM) is een hechte community aan het bouwen die geeft om de huidige Amerikaanse presidentsverkiezingen. Door deze community hebben ze voor een grote buzz in de meme sector gezorgd en hebben ze in slechts een paar dagen tijd al meer dan 5 miljard DUM tokens verkocht. 

Bij het aanschaffen van je DUM tokens moet je meteen een keuze maken tussen de karikaturen MAGATRON en KAMACOP en zo kies je een kandidaat die jij gaat vertegenwoordigen tijdens een van de wekelijkse online debatten. Ben jij de winnaar van het debat? Dan wordt je uitbetaald met nog meer DUM tokens. Daarnaast zijn er ook random airdrops te winnen en ben je lid van een hechte community.

Voor degene die maar niet genoeg kunnen krijgen van DUM tokens is er de mogelijkheid om ze te staken tegen het jaarlijkse rendement van 420,93%. Zo heb je in een jaar tijd maar liefst vier keer zoveel tokens. Veel fighters hebben hier al gebruik van gemaakt en ze hebben gezamenlijk al bijna 4 miljard tokens vastgezet.

Wil je ook debatteren en je tokens staken? Dan kan je eenvoudig je eerste DUM tokens bemachtigen door je wallet te koppelen op hun officiële website en je ETH, BNB, BASE, SOL, USDT en USDC om te ruilen voor DUM.

Naar de officiële website van Freedum Fighters

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Het bericht PEPE koers verwachting: Is deze populaire crypto meme klaar voor een nieuwe rally? verscheen eerst op CryptoBenelux.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!