Puffer Finance is vandaag de hardste stijger in de BLOX app met een koersstijging van 7 %. Deze flinke sprong volgt op de officiële lancering van het claims portal, waar gebruikers eindelijk hun PUFFER-tokens kunnen claimen. Weet je nog niet wat Puffer is, lees dan vooral verder!

Banner Default 6 (Favoriete crypto's)

Wat is Puffer Finance eigenlijk?

Stel je Puffer Finance voor als een soort digitale spaarbank, maar dan moderner en zonder tussenkomst van traditionele banken. Het is een platform waar je je cryptocurrency slim kunt laten werken. Het bijzondere aan Puffer Finance is dat het gebruik maakt van wat we ‘decentralised finance’ of ‘DeFi’ noemen – een systeem waarbij je geen toestemming nodig hebt van banken of andere tussenpersonen.

De PUFFER-token

De PUFFER-token is het hart van het platform. Niet alleen kun je er beloningen in ontvangen, maar als PUFFER-houder krijg je ook een stem in de toekomst van het platform. Het is een beetje zoals aandelen in een bedrijf, maar dan in de cryptomarkt. 


Bekijk PUFFER ➜

Veilig en betrouwbaar

Puffer Finance draait op de Ethereum-blockchain, een van de meest betrouwbare platforms in de cryptowereld. Het gebruikt ‘slimme contracten’ – dit zijn automatische afspraken die niemand zomaar kan veranderen. Omdat het systeem decentraal is, heeft niemand de macht om het zomaar uit te zetten of te censureren.

Groei mogelijkheden

Het platform blijft zich ontwikkelen en breidt steeds verder uit. Er komen regelmatig nieuwe mogelijkheden bij om je crypto te laten werken, en Puffer Finance werkt samen met andere interessante projecten in de DeFi-wereld.

Toekomstperspectief

Met de lancering van het claims portal en de positieve prijsontwikkeling lijkt Puffer Finance een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan. Het platform biedt een toegankelijke manier voor mensen om deel te nemen aan de wereld van DeFi, zonder dat ze daarvoor diepgaande technische kennis nodig hebben.

Als je Puffer wil verhandelen dan kan dit uiteraard in onze app!


Bekijk PUFFER ➜

The post De koers van Puffer Finance stijgt 7% en maakt PUFFER de hardste stijger van vandaag appeared first on BLOX | Nieuws.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!