Solana, SOL

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Solana heeft dit jaar bewezen dat het een van de belangrijke crypto’s is en doet het opvallend goed ten opzichte van de concurrentie. Het project blijft in de schijnwerpers staan, vooral nu er blijvende interesse is vanuit de markt. Maar de vraag die iedereen zich nu afstelt: gaat Solana stijgen en een nieuwe koershoogte bereiken in november? We nemen je mee met de laatste ontwikkelingen en vooruitzichten van Solana die je kunt verwachten.

Sinds de piek in 2021 zag Solana een flinke prijsdaling. Op het hoogtepunt stond de koers op $250, maar daarna stortte de Solana koers helemaal in naar $13 dollar, maar in de afgelopen maanden heeft de altcoin weer momentum gevonden. In de cryptowereld staat Solana bekend als een belangrijke speler, dit komt niet alleen door de snelle transactie, maar ook door de ruimte die het biedt aan nieuwe project zoals crypto meme coins. Dit heeft de interesse in Solana verder doen groeien.

Nu staat Solana weer in de schijnwerpers staat door de lancering van duizenden nieuwe meme coins op het netwerkt. Als we kijken naar de gegevens dan zien we dat er in de afgelopen 24 uur meer dan 40.000 nieuwe tokens op Solana gelanceerd. Dit bevestigt de enorme vraag naar het netwerk. 

Stijgt de Solana koers richting de $200?

Solana heeft ondanks de prijsschommelingen weer tekenen van herstel laten zien. Crypto analisten laten weten dat de Solana koers aan het opleven is na een recente dip. Ze laten weten dat de markt zelfs optimistisch is over een mogelijke koersstijging naar nieuwe all time highs. De koers van Solana staat momenteel op $173,75 en lijkt deze positie stevig vast te houden met een market cap van meer dan $81 miljard.

Verschillende platformen hebben positieve signalen opgevangen over de prijsbeweging van Solana, waardoor er een kans is dat Solana een nieuwe piek bereikt. De huidige marktsentimenten wijzen in de richting dat Solana de komende weken mogelijk nog meer terrein gaat winnen. Verschillende analisten voorspellen dat de bekende crypto in november mogelijk de grens van $200 gaat doorbreken.

Met deze positieve ontwikkelingen lijkt Solana een interessante keuze voor investeerders die zich afvragen: gaat Solana stijgen? Analisten zeggen dat de koers mogelijk in november met 13% stijgt en dit kan ervoor zorgen dat de koers rond de $196 komt.

De marktindicatoren geven aan dat het sentiment rond Solana bullish is en dat een verdere koersstijging mogelijk is. Daarnaast laat de Fear & Greed index een score van 69 zien en dat betekent dat de markt in een hebzuchtige fase verkeert. Dit laat vaak zien dat investeerders vertrouwen hebben in een verdere stijging. Met 50% groene dagen in de afgelopen maand en een prijsvolatiliteit van 5,23% lijkt het erop dat Solana verder herstelt en zich klaarmaakt voor een mogelijke rally.

Solana koers verwachting

Met de ontwikkelingen op het Solana netwerk en de toenemende populariteit van de crypto meme coins op het platform is de kans groot dat de Solana koers de komende weken verder zal stijgen. De analisten wijzen op een mogelijke stijging naar $200 en dat zorgt ervoor dat het netwerk opnieuw een grote stap vooruit zet. Voor de korte- en langetermijnbeleggers lijkt Solana een interessante altcoin om in de gaten te houden in de komende periode als Solana gaat stijgen.

Andere bekende crypto die kunnen gaan stijgen

Voor alle investeerders is het mooiste moment weer aangebroken. Na vier jaar wachten staat eindelijk Altcoin Season weer op het punt om los te breken. Daardoor is iedere investeerder nu zijn portfolio in orde aan het maken en op zoek naar de pareltjes die het potentieel hebben om de nieuwe winnaars te worden van de bull run. We zijn nu een half jaar verder na de Bitcoin halving en het marktsentiment is bullish.

De meeste investeerders zijn op zoek naar de meme coins die zich nog in de presale bevinden en die dus voor de meeste winsten kunnen zorgen aankomende bull run. Wij hebben onderzoek voor je gedaan en hebben drie kanshebbers voor je geselecteerd. Voordat je ze toevoegt aan je portfolio raden we je wel nog aan om zelf ook onderzoek te doen naar de projecten.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is de groene vriend die tijdens de presale al voor veel enthousiasme onder investeerders heeft gezorgd. Het project heeft namelijk in de korte tijd al meer dan $22,1 miljoen weten op te halen aan investeringen. Hiermee laat het alle nieuwe projecten in de presale achter zich en is het klaar voor een mooie toekomst.

Onze groene vriend heeft de populariteit te danken aan zijn nieuwe Layer 2 Blockchain die ze aan het einde van de presale lanceren. Door de nieuwe blockchain heeft het project 100 keer snellere transacties met veel lagere kosten dan de verouderde meme coins die nog op de Layer 1 Blockchain van Ethereum zitten.

Voor de fans die niet kunnen wachten op de lancering van de blockchain is er de mogelijkheid om hun PEPU tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 103%. Velen hebben dit al gedaan en er staan al meer dan 1,5 miljard PEPU tokens vast in het stakingssysteem.

Ben je ook toe aan de vernieuwde meme coin? Dan kun je eenvoudig je eerste PEPU tokens aanschaffen op hun officiële website. Daar heb je de mogelijkheid om te betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de officiële website van Pepe Unchained (PEPU)

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is zich aan het klaarmaken om het ultieme meme coin stakingplatform te lanceren. Hierdoor hebben ze al een grote hype gecreëerd en er is al meer dan $2,6 miljoen opgehaald aan investeringen.

Aan het einde wordt het stakingplatform gelanceerd en opent het zijn deuren als de Memevault. Bij de opening heb je meteen de mogelijkheid om je favoriete meme coins naast elkaar te staken. Denk bijvoorbeeld aan de grootheden zoals Dogecoin, Pepe, Shiba Inu, Floki Inu en nog veel meer. Het STARS team heeft bevestigd dat ze regelmatige updates doen met de nieuwste en populairste meme coins.

Voor degene die niet kunnen wachten om te beginnen met staken is er de mogelijkheid om alvast hun STARS tokens te staken tegen het jaarlijkse rendement van 572%. Hierdoor kun je in een jaar tijd vijf keer zoveel tokens bezitten. Veel investeerders hebben hier al gebruik van gemaakt en er staan al bijna 1,3 miljard STARS tokens vast in het stakingsysteem.

Wil je ook eenvoudig een passief inkomen opbouwen? Dan kun je op de officiële website van Crypto All-Stars je wallet koppelen en je USDT, BNB, ETH, FLOKI, SHIB en PEPE inruilen voor je eerste STARS tokens.

Naar de officiële website van Crypto All-Stars

Freedum Fighters (DUM)

Freedum Fighters (DUM) brengt de Amerikaanse presidentsverkiezingen naar je toe met een satirische draai eraan. Doordat de verkiezingen in volle gang zijn heeft het project al voor een grote hype kunnen zorgen onder vroege investeerders. In slechts een paar dagen tijd heeft het al 5,2 miljard DUM tokens weten te verkopen.

Bij het aanschaffen van je eerste DUM tokens wordt er meteen gevraagd om je stem uit te brengen op de karikaturen MAGATRON of KAMACOP. Jouw keuze heeft verdere invloed op het verloop van het project. Er zijn namelijk wekelijks online debatten waar je aan mee kunt doen. Ben jij de winnaar? Dan verdien je nog meer DUM tokens! Zo weet Freedum Fighters al in slechts een paar dagen tijd een hechte en actieve community op te bouwen.

Voor iedereen die niet genoeg van DUM tokens kan krijgen is er de mogelijkheid om ze te staken tegen het jaarlijkse rendement van 405,11%. Hier is al gretig gebruik van gemaakt en er staan al 4,1 miljard DUM tokens vast in het stakingsysteem.

Wil je ook mee debatteren en nog meer DUM tokens verdienen? Dan kun je op de officiële website van Freedum Fighters je wallet koppelen en je USDT, USDC, BASE, SOL, ETH en BNB inwisselen voor DUM tokens.

Naar de officiële website van Freedum Fighters


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Het bericht Solana Pumpt Bekende Crypto’s Voorbij – Gaat De SOL Koers Stijgen Naar $200 in November? verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!